Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bas ste me nasmejale, ali ovaj.... po proslom receptu i svim pratecim karakteristikama, trebalo je da bude devojcica i bilo je... a sadasnja beba (secam se vrlo dobro dana, tj.noci kad je pravljena) trebalo bi da je decak... cak se poklapa i ona kineska tabela za utvrdjivanje pola (sa roditeljskog portala)... a jedan drug iz bosne podmetnuo mi dve stolice, na jednu stavio noz, na drugu makaze... kao kod njih veruju ako trudnica sedne na noz, onda je decak, ako na makaze, onda je devojcica... dobro, inace ne verujem ja u to, ali mi je bilo bas zabavno... :) a doca ipak kaze da je devojcica.... videcemo... ma beba je beba, voli se svakako, mada sam ja ovog puta bas prizeljkivala decaka... ali pssssst, nemojte nikom da kazete, hahah...

..ehej, sd76, kad si ti ono beshe "zakazana" ? :D
..priblizilo se, zar ne? :zag:

Jos malo, jos malo :D
18. mart. U 7:30 ujutro dolazim u bolnicu, do podneva beban je vec tu ;)
Ima nekih prednosti ovde na zapadu u njihovom skrtarenju na zdravstvu-minimum boravka u bolnici :p
Mahnucu vam ja pre odlaska, da se odjavim sa kutka :zag:

Kako je kod tebe? Jesu li pomerili termin kada je bebica krupna? Ovde pomeraju ako je po posledjoj m i Uz razlikuju za vise od nedelju dana, tada se ravnaju po UZ.

Jos malo, jos malo :D
18. mart. U 7:30 ujutro dolazim u bolnicu, do podneva beban je vec tu ;)
Ima nekih prednosti ovde na zapadu u njihovom skrtarenju na zdravstvu-minimum boravka u bolnici :p
Mahnucu vam ja pre odlaska, da se odjavim sa kutka :zag:

Kako je kod tebe? Jesu li pomerili termin kada je bebica krupna? Ovde pomeraju ako je po posledjoj m i Uz razlikuju za vise od nedelju dana, tada se ravnaju po UZ.

..i ovde pomeraju..kod nas je po UZ termin 20.3. :aha:

Sitno sitno....:super: ko ce nama da javne?

..cera verovatno.. :) ..ako ne zaboravi od pometnje.. :lol:

ja sam tu :lol:
kad sam vec tu,da se i pozalim malo(sad bar imam pravo na to) :lol:
danas isla do prodavnice i bilo mi muka
onda sam kupila sladoled od 600 ml i pojela skoro ceo :rumenko: od jagode :rumenko:

onda spremala rucak (iz dva puta,zafalilo mi pa morala opet da spremam)
pa prala tonu sudova

i sad me bole pete i ledja

i tako :lol:

vidiš, za djevojčice onako laganica pozica a za muškarčića se treba i potruditi:zcepanje:

Ako sam dobro ukapirala-kad vidis Grizlija, pravi se mrtva, inace ces roditi copor decaka! :zcepanje:

Pa...ovaj...ništa ja vas nisam razumela.
I dalje nemam pojma kako se prave dečaci, a kako devojčice. :rumenko:
Jel može neko da mi pojasni? :D
Ja bih volela jednu devojčicu. :heart:

hoće sad biti malo jasnije:rumenko:

e super si, ja devet i po kg tj.70.50 imam još 3.5 do onog što sam sebi zacrtala ali izgleda teško:cry:

verovala ili ne mene malo nervira to sto se ne gojim
nekako nisam sigurna dal jedem dovoljno

a sto se tice tih vasih recepata za pravljenje beba....

Y spermatozoidi su osetljivi na kiselost tako da ako je sredina previse kisela za njih,....ne stizu do cilja

e sad,ima neki recept za ispiranje vagine,ali davno sam to citala,pa se ne secam cime bese se ispira
super...najbitniji deo price ja zaboravila :mrgreen:

verovala ili ne mene malo nervira to sto se ne gojim
nekako nisam sigurna dal jedem dovoljno

a sto se tice tih vasih recepata za pravljenje beba....

Y spermatozoidi su osetljivi na kiselost tako da ako je sredina previse kisela za njih,....ne stizu do cilja

e sad,ima neki recept za ispiranje vagine,ali davno sam to citala,pa se ne secam cime bese se ispira
super...najbitniji deo price ja zaboravila :mrgreen:

Znaci, ako hocu devojcicu da zakiselim malo? :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back