Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni se stomak cini ogroman a opet mi kazu da i nije.. sta znam, u svakom slucaju je veci nego u prvoj trudnoci. mozemo da fotkamo pa uporedjujemo :lol: i meni je nizak pritisak pa moram i slano i slatko i kafu :rumenko: upravo rasturam sladoled dok kuckam.. inace sam probala 2 dana bez slatkog i skoro pala u nesvest.. ne vredi.. a za horoskop :super: ;)

ja pijem ferum, neko je pitao, jednu dnevno zvackam, cak je sa ukusom cokolade :lol:

snezo jako mi je drago da si dobro i da imas pozitivne utiske!! samo napred! koja si ti nedelja sad?

jedan dan vas ne čitam, i treba mi celo jutro da sve iščitam!:klap:

mi smo u 26. nedelji! čini mi se da mi od 20. malko kao brže ide vreme:D

ovde ti je ponovo prava zima sa snegom, noćas sam se budila oko 3, kroz prozor prizor kao u onim božićnim reklamama za coca-colu!:D

nešto sam žalila što nisam pošla u školicu za trudnice sa martovskom grupom, ali sad vidim da bih se zeznula, de po ovom snegu i ladnoći! Do aprila će valjda da prođe!:worth:

e, i meni stomak baš veliki, aj što ja mislim nego sam se upoređivala sa trudnjačama u bolnici, sve kažu da sam ko 8. mesec, a i dr kaže da je veliki... bebac je imao 800 gr kad smo ušli u 26. nedelju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back