Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne znam kad cu ih se resiti
Konacno mi je urinokultura sterilna.I mnogo sam srecna,cajevi su mi vise na nos izasli
Ali gljivicene znam kad cu ih se resiti
Pozdravljam vas sve trudnjace![]()

Konacno mi je urinokultura sterilna.I mnogo sam srecna,cajevi su mi vise na nos izasli
Ali gljivicene znam kad cu ih se resiti
Pozdravljam vas sve trudnjace![]()

Ja sam ih se resila. Dve kutije Canesten 3 vaginaleta za redom (tako mi je rekla doktorka) i evo, hvala Bogu, vec duze vreme nemam problema.
I smanji slatkise.![]()
ja kao mislim da ih ne jedem puno,ali kad se preracunam sta sam pojela u toku dana,nije malo
Ja stavljala canesten ali samo jednu kutiju,i nista
sledeca kontrola briseva opet ih ima i to u velikom broju
pa sam probala lomexin,evo opet ih ima
sada sam uzela nistatin(po savetu jedne divne dr sa foruma)
a slatkisija kao mislim da ih ne jedem puno,ali kad se preracunam sta sam pojela u toku dana,nije malo
![]()

Ja stavljala canesten ali samo jednu kutiju,i nista
sledeca kontrola briseva opet ih ima i to u velikom broju
pa sam probala lomexin,evo opet ih ima
sada sam uzela nistatin(po savetu jedne divne dr sa foruma)
a slatkisija kao mislim da ih ne jedem puno,ali kad se preracunam sta sam pojela u toku dana,nije malo
![]()

..hello, evo i mene posle 2,5 dana na patologiji u DM..
..postprandijalna glukoza savrshena, UZ dobar, otvorena 2 prsta, chekamo D-day..
..kiss svima, chuvajte se..![]()

Cao svima!
Da podelim i ja novitete kod nas dve sa poslednjeg UZ:-)
Sad smo 30. nedelja,ali plod na UZ iz NF odgovara nedelji 32,5 i beba ima vec sada 2020kg!(ukoliko se moze verovati tim nalazima)...u sv.slucaju ide napred dve nedelje, ai ja "idem napred" sa kilazom od pocetka trudnoce skoro 20kg, pa mi dr rekao da smanjim secer, iako su drugi nalazi dobri (tu spada i ogtt)...a gvozdje mi je na "donjoj granici" 9,8... dat mi je ferrum lek+koprivine kapi..vidim da pominjete caj od koprive, pa reko da dodam da je meni preporucio kapi.
Jel ima neko iskustva sa ferrumom?

velika beba nema sta
Kakva je bolnica?
Jesu li fini?![]()

, dr (videla sam ih 3-4)
..

..nemam ni jednu zamerku..
..ljubazni, efikasni, vrlo posveceni..
..sestre su, dr (videla sam ih 3-4)
..
..gargamel shparta po hodnicima 2-3 puta dnevno i
svaku od nas je pitao svaki put kako smo, kakvi su rezultati, shta ima novo ili neshto slichno..
..bio ili ne bio upucen u svaki zivi dosije - lepo je i ljudski ..
..dok sam bila tamo, sa odeljenja su se rodile dve bebe..
..za danas su "uplanirane" josh dve..![]()

..hello, evo i mene posle 2,5 dana na patologiji u DM..
..postprandijalna glukoza savrshena, UZ dobar, otvorena 2 prsta, chekamo D-day..
..kiss svima, chuvajte se..![]()

jos malo 
Dobro zvuci DM! A i ja sam cula od mnogih pozitivne stvari...srecno![]()

..nemam ni jednu zamerku..
..ljubazni, efikasni, vrlo posveceni..
..sestre su, dr (videla sam ih 3-4)
..
..gargamel shparta po hodnicima 2-3 puta dnevno i
svaku od nas je pitao svaki put kako smo, kakvi su rezultati, shta ima novo ili neshto slichno..
..bio ili ne bio upucen u svaki zivi dosije - lepo je i ljudski ..
..dok sam bila tamo, sa odeljenja su se rodile dve bebe..
..za danas su "uplanirane" josh dve..![]()

velika beba nema sta
ja sam pila ferum lek,u stvari ne pije se nego se tabletice sisaju ili zvacu i ok su mi.Nisu teske za stomak,nisu mi gadne kao sto je bila tothema,i lepo su mi popravile krvnu sliku.Uzimaju se posle jela ili uz jelo,ujutru i uvece.Sada 2 nedelje ne pijem nista ni ferum ni vitamine da vidimo pravi krvnu sliku,kako dr kaze.
...super, hvala ti, drago mi je da si imala dobro iskustvo sa tim...meni tothema nije smetala,ali nije mi ni popravila ks...

juce sam bila na uz... sad sam 24 nedelja, beba je vejika 28cm, teska 600g.... a ja nagurala 64kg.... pocela sa 55... sve je ok.... rita se bas cesto, i dok je doca pokusavao da napravi 3d fotku, ona je sve vreme sakrivala lice rukicama...
pa smo odlozili za sledeci put... mazite tibe, ljubim vas sve...

I ja sam jarac, mis'im, sta da ti kazem!
Stomak mi je ogroman, ja sam sad 30. nedelja.
Ugojila sam se izmedju 10 i 12 kg, zavisi od oticanja, jedem slano, sta cu kad volim, a i nizak mi je pritisak, pa mogu.
![]()
i meni je nizak pritisak pa moram i slano i slatko i kafu
upravo rasturam sladoled dok kuckam.. inace sam probala 2 dana bez slatkog i skoro pala u nesvest.. ne vredi.. a za horoskop