Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Biljana srećan ti rođus, a poklon svakako stiže, danas (još nije gotov dan) ili koji dan kasnije, u svakom slučaju doći će baš kad treba. :D
Ti ne spominješ da li imaš neke promene. Eno Tijana i Happy-ca hukću i pukću već danima, a ti jedeš tortu i uživaš. :zag:

Pa nije baš da ne pominjem promene... imam bolove već danima, spavam jedva ili nikako, jedva se krećem, tako da znam da je blizu ;) ... A istina je da uživam zato što me se danas puno ljudi setilo i svi su uz mene :D Što se torte tiče, užitak je neizostavan :whistling:
Hvala puno na lepim željama!!!

Ja sam tu :sad2:,prespavala sam dan :lol:...Jos uvek nemam bolove....
Tijana mi je sumnjiva,ne javlja se ceo dan,izgleda da ce ona svoju bebicu upoznati pre nego ja moju :heart:

Biljana srecan rodjendan i sve najlepse,i naravno ono najvaznije da se lako porodis i da sve prodje u najboljem redu :cmok:

evo i ovde da cestitam tijani.... :vatromet: uh, bas smo se nacekali.... kako sad ide? happy-ca pa biljana?
biljana, vidim tebi je rodjendan, pa srecan ti rodjendan, a svi vec rekose da poklon stize, pa i nema veze ako kasni par dana.... :heart:

kako ste mi drage moje trudnice? meni se cini da mi je danas muka.... a mozda umisljam???:think::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back