Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro,ja sam jos uvek tu i skroz sam zbunjena...Jutros u 7:20 me probudi kontrakcija,i onda su se javljale na 10 minuta i kasnije sam imala 3 na po 5 minuta i sada su prestale :confused:....Otisla bih ja sada u bolnicu,ali plasim se da ce me staviti na indukciju...a dr mi je svejedno rekla ako ne dobijem spontane bolove,onda u petak na indukciju,tako da mi samo preostaje da cekam....

..dobar dan mamice.. :)
..vidim da su nam tri bekane odluchile da sachekaju termine.. pozurite, mrvice, svi vas chekamo.. :heart:

..zakazala sam drugi ekspertni za sledecu nedelju.. :) ..jedva chekam da se gledamo.. :)
..a ima i malo treme shta ce nam reci dr i da li je sve ok.. :ceka:
..nadam se da ce tada (19 nedelja) moci 100% sigurno da nam potvrdi pol..

:super: Ima li posebnih želja vezanih za pol? Srećno :bye:

Imam jedno pitanje, imam problema sa hemoroidima i koristim neku biljnu kremu ali ne pomaže već 4 dana se mučim:dash:! Da li je neka od vas imala problema i kako ga je rešila?:cmok:

Uh :( Verovatno si uzimala Fitorektal ili nesto slicno... meni trenutno olakša, ali se ne povuče do kraja. Nije strašno na svu sreću, ali se bojim da se ne pogorša posle porodjaja. Meni je doktorica dala Hepatrombin H mast, ali su se u apoteci iznenadili što mi je to prepisano u trudnoći :dontunderstand: Zato nisam htela da rizikujem iako sam čula da je efikasna mast, ostala sam na ovoj biljnoj varijanti. Za..ban problem, ali može se sigurno bar ublažiti. Pokušaj svinsjku mast ispranu u 9 voda, mnogi tvrde da je super (trebaće i za negu grudi tokom dojenja), u Školici za trudnice isto kažu da je odlična...

Vratila sam se od doktora,CTG pokazuje bolove jacine 80,ali ja ih uopste nisam osetila..Pregledala me je,otvorena sam dva prsta,kaze malo mi je prstima i prosirila grlic da bi mi pokrenula porodjaj,te da veceras ocekujem bolove :D.Ali rekla mi je ukoliko ne dobijem spontano bolove,onda u petak ujutru da obavezno idem u bolnicu,pa ce mi izazvati porodjaj (opet indukcija :roll:,nadam se da nece biti potrebe,tj da ce veceras,eventualno sutra da krene).Inace po UZ bebica je teska 4kg,ali tako mi je i sa Acom dva dana pred porodjaj pokazalo 4100gr,a rodio se sa 3900(sto je opet bilo jako krupna beba za mene),tako da se nadam da je i ovaj put UZ omasio i da je bebica negde oko 3700gr.
Daj Boze da vec sutra upoznam moju bebicu :D

:kiss: za tebe i za to malo bebče od 3 700 gr koje ćeš SUTRA upoznati ;)

Drage moje trudnice, sad bih najviše volela da sve sad mogu da vas počastim ovom divnom torticom koju mi je majka danas napravila za rodjendan :kolac:
Nadala sam se da ću danas upoznati i moje Sunce, najlepši rodjendanski poklon na svetu, ali izgleda da će ipak to biti neki drugi dan... termin je u petak ;)

Ljubim vas sve!!!

Drage moje trudnice, sad bih najviše volela da sve sad mogu da vas počastim ovom divnom torticom koju mi je majka danas napravila za rodjendan :kolac:
Nadala sam se da ću danas upoznati i moje Sunce, najlepši rodjendanski poklon na svetu, ali izgleda da će ipak to biti neki drugi dan... termin je u petak ;)

Ljubim vas sve!!!

Srecan rodjendan! :) :heart:

Blago tebi kad mozes da jedes tortu, meni je i dalje muka od svega.

Ljubim vas sve!!!
Biljana srećan ti rođus, a poklon svakako stiže, danas (još nije gotov dan) ili koji dan kasnije, u svakom slučaju doći će baš kad treba. :D
Ti ne spominješ da li imaš neke promene. Eno Tijana i Happy-ca hukću i pukću već danima, a ti jedeš tortu i uživaš. :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back