Happy-ca
Aktivan član
- Poruka
- 1.746
Hehehe,on i nije bas neki ljubitelj piva,ali ukoliko ga nagovorim da otvori mozda se ogrebem za jedan gutljajcic,cisto da me zelja mine....a mozda me zadovolji samo da osetim miris 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehehe,on i nije bas neki ljubitelj piva,ali ukoliko ga nagovorim da otvori mozda se ogrebem za jedan gutljajcic,cisto da me zelja mine....a mozda me zadovolji samo da osetim miris![]()
Ja pijem gazirana pica, ponekad popijem i pivce (al samo jedna casa) ili casu belog vina...
Ali, sok od narandze je nezamenljiv...![]()
i jeli ta pogodila![]()
Hehehe...
A gazirana pica,jel ih pijete (i za bivse trudnice jeste li pile)?Ja izbegavam Koka-kolu,ali pijem Pepsi (isto njesra drugo pakovanje) ,kao utripovala sam da nije toliko nezdrava kao Kola.Sa Acom sa imala uzasnu zelju za Pepsijem i pila sam ga kao luda,svaki dan.A sada ne pijem svaki dan,a kada pijem ,to je obicno jedna limenka (ona manja),e jedino sam danas popila tri case,i bas mi je prijao onako hladan.
..sad me podseti phe na nekoj temi - dve trudnoce sam iznela
bez dana muchnine ili nedajboze povracanja..samo nos lovachkog psa..![]()
..pochetak ove sam provela u berlinu i sam pomen rechi KARI mi
izaziva prevrtanje zeluca..evo vec deset nedelja..
..fuj..
a ček ček november ja sam nešto izostavila,ti si ženo trudnaaaaaaaaaaaaa?![]()
Ja sam znala da sam trudna kad sam umesto želje da popijem pivo dobila želju za crnim vinomKolu i sl. ne pijem nikada, pa tako ni sada; mada sam u prvoj trudnoći sa Stefanom baš imala želju za kolom
i ne bojte se žene, od čaše tog nekog slabijeg alkohola, ništa ne može da se desi. Meni dr još u prošloj trudnoći da je čaša crnog vina preporučljiva, uz ručak. Ako ništa, ono zbog gvožđa. a pivo zbog b vitamina.
a pivo sam pila kad sam se porodila, od njega 'nadolazi' mleko, to mi je preporučila komšinica farmaceut
Ja sam znala da sam trudna kad sam umesto želje da popijem pivo dobila želju za crnim vinomKolu i sl. ne pijem nikada, pa tako ni sada; mada sam u prvoj trudnoći sa Stefanom baš imala želju za kolom
i ne bojte se žene, od čaše tog nekog slabijeg alkohola, ništa ne može da se desi. Meni dr još u prošloj trudnoći da je čaša crnog vina preporučljiva, uz ručak. Ako ništa, ono zbog gvožđa. a pivo zbog b vitamina.
a pivo sam pila kad sam se porodila, od njega 'nadolazi' mleko, to mi je preporučila komšinica farmaceut