Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehehe...
A gazirana pica,jel ih pijete (i za bivse trudnice jeste li pile)?Ja izbegavam Koka-kolu,ali pijem Pepsi (isto njesra drugo pakovanje) ,kao utripovala sam da nije toliko nezdrava kao Kola :roll:.Sa Acom sa imala uzasnu zelju za Pepsijem i pila sam ga kao luda,svaki dan.A sada ne pijem svaki dan,a kada pijem ,to je obicno jedna limenka (ona manja),e jedino sam danas popila tri case,i bas mi je prijao onako hladan.

Hehehe...
A gazirana pica,jel ih pijete (i za bivse trudnice jeste li pile)?Ja izbegavam Koka-kolu,ali pijem Pepsi (isto njesra drugo pakovanje) ,kao utripovala sam da nije toliko nezdrava kao Kola :roll:.Sa Acom sa imala uzasnu zelju za Pepsijem i pila sam ga kao luda,svaki dan.A sada ne pijem svaki dan,a kada pijem ,to je obicno jedna limenka (ona manja),e jedino sam danas popila tri case,i bas mi je prijao onako hladan.

Jao ja ne mogu da pijem nista, ni Pepsi ni Kolu, strasno me boli zeludac od njih :confused:. Ma ja sam specijalan slucaj sa tim mucninama.
Ali u pravu si Happy-ce da je Pepsi blaza od Cole.
Jedno vreme je meni bilo muka od svega sto je tesko za zeludac, kada popijem Kolu mislila sam da cu umreti od bolova a na Pepsi mi nije tako reagovalo. Posle sam nastavila uvek da kupujem Pepsi ( ja sam pravi ovisnik o tome, dok npr Fantu, Sprite i sl uopste ne volim, ali Colu i Pepsi...I koktu kada smo u Srbiji...:per:)

Ja baš kad mi se nešto pije onda pijem, ali nisam mnogo zahtevna, jedino što Colu stvarno mooooram uz picu inače onda ni pica nije pica, a gucnula sam pre neki dan i manju čašu piva, meni je moj doktor i rekao da je sasvim opravdana po 1 čaša dnevno piva ili vinca, e sad malo bih se osećala krivom da svaki dan popijem...

ne pratim,sram me bilo,ali me tako razveseli i rastuži kada čitam ovu temu...oću i ja da bidnem trudnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
nego november pa čestitam ti ondaK od srca mila,i neka bude zdrava i jaka beba,jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!....:heart:

Pozdrav i od mene trudnicama , sadasnjim, bivsim i buducim :bye::cmok:

Novembar, nadam se da nas nece jos dugo drzati mucnine, od navrsenih 10 nedelja vec mogu da prestanu ( hm, kod mene jos nista :besna: ). Kao,najcesci termini za prestajanje mucnina su: 10 nedelja ( kod mnogo srecnih ), pa 12, pa 16 i poslednji rok 20 ili do kraja trudnoce :sad2:
Ja sa nestrpljenjem cekam ovih 12 nedelja i iskreno se nadam da je to kraj :worth:

..sd76, hvala, ali ovo nisu tipichne muchnine vec samo na taj shugavi kari.. :sad2:
..par nedelja nisam mogla da ga izbegnem nikako,
ceo grad im mirishe na ybne curry wurst-ove :roll:
a sad je vec bolje, sloshi mi se samo kad se setim :lol: ili ga jednom u sto godina
stvarno namirishem pored nekog restorana..bljaks.. :)
..mislim da sam ga zamrzela za ceo zivot.. :lol:

E pa super, onda nije tako strasno.:ok: Samo ga izbegavaj i ne misli na isti :D

Izgleda da sam ja najgora od svih :besna:. Mene bas ubijaju mucine, prosli put od pocetka do kraja trudnoce, i bile su mnogo gore nego sada, nisam uopste mogla ad funkcionisem.:sad2:
Sada mi se ipak cini da spadaju u kategoriju onih "normalnih", ali celodnevnih ( uh ko li samo da naziv jutarnja mucnina kad traje ceo dan :think: ). Iskreno se nadam da ce prestati uskoro, jer vise ne mogu da ih trpim, cak i vise psihicki nego fizicki me unistavaju. Jos mi sveze i one iz predhodne trudnoce :confused:

Ja sam znala da sam trudna kad sam umesto želje da popijem pivo dobila želju za crnim vinom :zper: Kolu i sl. ne pijem nikada, pa tako ni sada; mada sam u prvoj trudnoći sa Stefanom baš imala želju za kolom :confused:
i ne bojte se žene, od čaše tog nekog slabijeg alkohola, ništa ne može da se desi. Meni dr još u prošloj trudnoći da je čaša crnog vina preporučljiva, uz ručak. Ako ništa, ono zbog gvožđa. a pivo zbog b vitamina.
a pivo sam pila kad sam se porodila, od njega 'nadolazi' mleko, to mi je preporučila komšinica farmaceut

Ja sam znala da sam trudna kad sam umesto želje da popijem pivo dobila želju za crnim vinom :zper: Kolu i sl. ne pijem nikada, pa tako ni sada; mada sam u prvoj trudnoći sa Stefanom baš imala želju za kolom :confused:
i ne bojte se žene, od čaše tog nekog slabijeg alkohola, ništa ne može da se desi. Meni dr još u prošloj trudnoći da je čaša crnog vina preporučljiva, uz ručak. Ako ništa, ono zbog gvožđa. a pivo zbog b vitamina.
a pivo sam pila kad sam se porodila, od njega 'nadolazi' mleko, to mi je preporučila komšinica farmaceut

Jupiiii... :zper:

Da, da, ovde u Holandiji, patronazne sestre koje ti budu kuci posle porodjaja, cak i preporucuju da popijes malu casicu piva dnevno, zbog mleka. :)
Meni se celu trudnocu sa Larom pilo pivo, pa sam cesto i pila po casu, a i posle porodjaja :zper:
A sada uopste ne mogu da ga pijem, mislim imam zelju, ali kada popijem bude mi vise muka :(

Nikad više trudnica oko mene.Pra par dana sam saznala da su još dve moje baš dobre prijateljice sa kojima se skoro svakodnevno viđam u drugom stanju.Sve tri imamo po jedno dete,vršnjaci su i sad opet sve tri trudne.I sinoć su mi bili rođeni brat i snaja,i ona je trudna.Samo što ona ima ćerku od 17god.E tako sam srećna da sam morala da podelim sa nekim.:D:D:D:whistling::super:
Pozdrav za sve trudnice:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back