Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro trudnice i mamice :bye:

Ima raznih tih kineskih tabela. Ja kad sam bila trudna sa Larom prvu koju sam nasla i memoisala negde u starom kompjuteru, je rekla da je Lara devojcica i pogodila :zper:
I sad htela da se malo igram za ovu bebu, ali sve tabele sto sam sada nasla su drugacije. tj za Laru mi pokazuju da je trebala biti decak tako da sam odustala...sazacemo negde na sredini kada budemo isli na 3D:manikir:

Iskusne trudnice pomozite.Da li je neka od vas pila MAMAVIT od samog početka trudnoće i da li ste uzimale dodatno folnu kiselinu uz MAMAVIT?Meni je doktorka rekla ako uzmem MAMAVIT da izbacim folnu kis.Kupila sam danas i vidim da folne kis ima 1mg,pa ne znam da li je to dovoljno.:think:Kako ste i šta ste vi pile?

Poslednja izmena:
Sanja, to je dovoljna kolicina folne kiseline.
Obicno tablete samo folne kiseline sadrze po 0.4 ili 0.5 mg po tableti i to je dovoljna dnevna doza.
Ja sada isto pijem neke multivitamine za trudnice koje sadrze 0.4mg folne i ne pijem je jos i posebno. A sada sam pogledala kutijicu sto sam pila u prosloj trudnoci, samo tablete folne kiseline i sadrze 0.4mg i uzimala sam jednu dnevno.

Sanja, to je dovoljna kolicina folne kiseline.
Obicno tablete samo folne kiseline sadrze po 0.4 ili 0.5 mg po tableti i to je dovoljna dnevna doza.
Ja sada isto pijem neke multivitamine za trudnice koje sadrze 0.4mg folne i ne pijem je jos i posebno. A sada sam pogledala kutijicu sto sam pila u prosloj trudnoci, samo tablete folne kiseline i sadrze 0.4mg i uzimala sam jednu dnevno.

Hvala ti puno.U pravu si.Čim mi je doktorka tako rekla bespotrebno se opterećujem.Ja ko da nikad nisam bila trudnaPronašla tablete koje sam pila u prvoj trudnoći i imale su 0,4mg f.kiseline.

:hvala::hvala::hvala::bye:

Iskusne trudnice pomozite.Da li je neka od vas pila MAMAVIT od samog početka trudnoće i da li ste uzimale dodatno folnu kiselinu uz MAMAVIT?Meni je doktorka rekla ako uzmem MAMAVIT da izbacim folnu kis.Kupila sam danas i vidim da folne kis ima 1mg,pa ne znam da li je to dovoljno.:think:Kako ste i šta ste vi pile?

Ja pijem Prenatal koji ima 1mg folne kiseline i to je sasvim dovoljna kolicina ,tako mi je dr rekla.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back