november child
Elita
- Poruka
- 18.222
.wenerice, daj taj kineski da "gatam" sebi.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jutro sd, evo ovaj Majin našla sam ga i na njemu mi djevojčica u septembru,
a ove druge dječak![]()
Sanja, to je dovoljna kolicina folne kiseline.
Obicno tablete samo folne kiseline sadrze po 0.4 ili 0.5 mg po tableti i to je dovoljna dnevna doza.
Ja sada isto pijem neke multivitamine za trudnice koje sadrze 0.4mg folne i ne pijem je jos i posebno. A sada sam pogledala kutijicu sto sam pila u prosloj trudnoci, samo tablete folne kiseline i sadrze 0.4mg i uzimala sam jednu dnevno.
Iskusne trudnice pomozite.Da li je neka od vas pila MAMAVIT od samog početka trudnoće i da li ste uzimale dodatno folnu kiselinu uz MAMAVIT?Meni je doktorka rekla ako uzmem MAMAVIT da izbacim folnu kis.Kupila sam danas i vidim da folne kis ima 1mg,pa ne znam da li je to dovoljno.Kako ste i šta ste vi pile?
Meni pise devojcica...![]()
Kako mi se pije hladno pivo...uh,ma samo da mi je gutljaj,ali ne smem da se usudim.Inace uopste ne pijem alkohol,ali u ovoj trudnoci mi se vec par puta javljala zelja ili za hladnim pivom ili za hladnim belim vinom...ali ne usudjujem se da zadovoljim tu zelju....
Jooj,ma znam nije ovo pocetak trudnoce,pa da se plasim da ce nastetiti razvoju nekog organa,ali ipak plasim se,taj alkohol ce preko posteljice doci u bebin krvotok,pa mi zao.....e da mozak se jos uvek razvija...ma bolje da se ne igram...