Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar nema vise razlicitih proizvodjaca folnu kiselinu?! Ovde u NL ih ima koliko hoces razlicitih, ali ja ovaj put pijem neke multivitamine za trudnice koje sadrze i folnu kiselinu.
Znam da doktori kod nas kazu da je dovoljno samo folan prva 3 meseca, ali aj se tako nezdravo hranim zbog mucnina, zivim na suvoj hrani :(, pa rekoh nece skoditi i malo vitamina.
Mada prosli put samo pila samo folnu 3 meseca i posle nista, povracala celu trudnocu i jos gore se hranila nego sada, a prasica se rodila sa 4200gr :eek:, od cega li je samo porasla tolika.

Nego, jeste li i vi cule da je po pravilu svaka sledeca beba teza od predhodne?!
Sta li me ceka ?!:think:

Nisam cula za ovu teoriju... :think:
Moja cerka se rodila sa 3900gr.
A posto sad slabo jedem, a i stomak mi nesto slabo raste :rumenko: ovo bi trebalo da bude neka sicusna bebica... :lol::heart:

Ma ja sam cula od ginekologa direktno pa sam ostala u soku. Kaze u najvecem broju slucajeva je tako. Naravno nista nije 100%, ali ja se vec vidim sa king-size bebom br 2 :whistling:

Uglavnom, posle tog saznanja ozbiljno razmisljam o planiranom carskom, posto je kao nama ostavljeno na izbor zbog proslog carskog reza, da li cemo ovaj put planirano ili da probam prirodno.

Nisam cula za ovu teoriju... :think:
Moja cerka se rodila sa 3900gr.
A posto sad slabo jedem, a i stomak mi nesto slabo raste :rumenko: ovo bi trebalo da bude neka sicusna bebica... :lol::heart:

I moj Aca se rodio sa 3900gr ,a ova beba je bas krupna,poredila sam nalaze UZ sa Acom i sada,blizu su,ali ovaj maleni je krupniji ...Mada UZ nikada ne daje bas precizne podatke sto se tezine tice.Zadnji UZ sa Acom je pokazao da je tezak 4100gr,porodila sam se dva dana kasnije kad ono 3900gr.

Sto se imena tice, za devojcicu su - Anja, Karla, Una, Anastasija, Eva, Lina...

A za decaka je predlozila svekrva, inace francuskinja, - Sebastian, Damian, Luka, Andrej...
Pa cemo videti... ;)

Hehehe, mm i ja smo prvo smislili deci imena, pa smo se onda bacili na posao.
A imena su Luka i Una. :D
Luku imamo, a voleli bi da sad stigne Una.
Ako bude dečak moraćemo da smišljamo, za sada nemamo baš ideja...

Ja pijem Foliron, to je gvožđe i folna kiselina zajedno.
Doktor mi je to prepisao.
e i ja uzela foliron, to sam pila i u prošloj trudnoći. mada sam i to jedva našla
a molim te, kako se to vraćaju trudnice sa porodiljskog :confused: J abih što pre otvorila bolovanje, pošto su mi uslovi rada prilično nezdravi... onako, hemija i otrovi na sve strane. pa sad, ja bih odradila šta treba i od kuće, ali bilo bi mi super da mi je otvoreno bolovanje

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back