aleksandral
Početnik
- Poruka
- 8
Citam kako s lakocom pisete o tome sta vam se desava, i kako uzivate u vasim stomacicima....i to mi je tako lepo...ja sam malko uplasena jer ne znam sta me ceka, sto je mozda bolje, i nadam se da cu se opustiti i uzivati sama sa sobom...vec su krenuli da mi kupuju trudnicke tunike, a ja ni ne shvatam da sam trudna....smesno...eto...

A i zavisi koliko je beba nemirna... Ja sam mog malca osetila bas rano, a sada u 27.-28. nedelji me budi nocu koliko se sutira...
 A i zavisi koliko je beba nemirna... Ja sam mog malca osetila bas rano, a sada u 27.-28. nedelji me budi nocu koliko se sutira...  

.
. ,pa ukoliko neka viserotka oseca isto,da se ne plasi,normalno je (pogotovo ovo za kicmu i karlicu,jer je posteljica na prednjem zidu...mislim da cu do kraja trudnoce morati u posetu kiroprakticaru).
,pa ukoliko neka viserotka oseca isto,da se ne plasi,normalno je (pogotovo ovo za kicmu i karlicu,jer je posteljica na prednjem zidu...mislim da cu do kraja trudnoce morati u posetu kiroprakticaru).
 bukvalno tako - kao da sam odjednom sva od stakla... A posle kad se navikao...
 bukvalno tako - kao da sam odjednom sva od stakla... A posle kad se navikao...  Ja ga zezam - kako te nije sramota od ovog deteta...
 Ja ga zezam - kako te nije sramota od ovog deteta...  Al' se neckam k'o banatska mlada... Sad je stvarno kao Majin buduci tata - ne ostavlja me na miru, ni mene ni bebu
 Al' se neckam k'o banatska mlada... Sad je stvarno kao Majin buduci tata - ne ostavlja me na miru, ni mene ni bebu  

bas dobro... Inace, za gorusicu jos ne znam, to je jedan od retkih simptoma koji me jos uvek obilazi...
 bas dobro... Inace, za gorusicu jos ne znam, to je jedan od retkih simptoma koji me jos uvek obilazi...  Mozda bi pomogla kisela voda...?
 Mozda bi pomogla kisela voda...?  U svakom slucaju mozes da uzmes onaj Rupurut, to sme da se pije u trudnoci...
 U svakom slucaju mozes da uzmes onaj Rupurut, to sme da se pije u trudnoci...