Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citam kako s lakocom pisete o tome sta vam se desava, i kako uzivate u vasim stomacicima....i to mi je tako lepo...ja sam malko uplasena jer ne znam sta me ceka, sto je mozda bolje, i nadam se da cu se opustiti i uzivati sama sa sobom...vec su krenuli da mi kupuju trudnicke tunike, a ja ni ne shvatam da sam trudna....smesno...eto...

Cao svima!! Ja sam nova,mada sam cesto citala sve sto vam se desava, al sad sam aktivna, malko sam trudna, usla sam u 6. nedelju i sad me sve zanima naravno!!
Naduta sam ko burence, stomak mi je ko da non stop klopam, al sam skroz ok, idem u petak kod doce i eto....nadam se da ce sve biti ok!!!
Pozdravljam vas sve!!;)

dobrodošlica u kutak za trudnice,sve najbolje tebi i bebici želim:cmok::zurka:

Pošto sam zaboravila jer je predhodna trudnoća bila pre 16 god,kada odprilike treba da osetim bebca.Ja sam ušla u 19 nedelju sada?

Kazu - ako je prva beba, onda od 20. a ako nije - od 16. nedelje pa neko vreme iza toga... Mada ja verujem da to zavisi prvenstveno od iskustva, u smislu da ako je druga trudnoca, prepoznaces pokrete, a ako nije, bice ti potrebno neko vreme da se snadjes sta osecas ;) I, naravno, ono vecito - individualno! :confused: A i zavisi koliko je beba nemirna... Ja sam mog malca osetila bas rano, a sada u 27.-28. nedelji me budi nocu koliko se sutira... :heart:
Pozdrav svimaaa :cvet:

Valjda zato sto je druga trudnoca,pa se sve brze odvija...vec je sve pocelo da me boli,a tek sam usla u 6-mesec,ovako mi je sa Acom bilo u 9-om mesecu...jako me bole matericne veze,karlica,krsta,kicma,jedva se pokrecem,a kada hodam vec se gegam kao patka,jer me tako malo manje boli...mucnine su mi se izgleda vratile,jer malo-malo povratim dorucak,bebiron me jako sutira u besiku,pa cesto imam osecaj da cu se upiskiti.Preksinoc sam se probudila sva mokra od mleka iz desne dojke,nisam imala pojma da toliko mleka moze da iscuri dok sam jos trudna :lol:.
Inace da me ne shvatite pogresno,ne zalim se,uzivam ja u svim "carima" trudnoce,nego jednostavno pisem sta mi se dogadja :D,pa ukoliko neka viserotka oseca isto,da se ne plasi,normalno je (pogotovo ovo za kicmu i karlicu,jer je posteljica na prednjem zidu...mislim da cu do kraja trudnoce morati u posetu kiroprakticaru).
Pozdrav svim stomacicima :cao:

Mogu da ti kažem i meni je slično,mada sam u 5 mesecu.Brzo se nešto umoram.Pošto radim, ujutru se jedva odvučem na posao,nešto sam mnogo slaba mada moram tome dodati i moje godinice(36)...Treba i gvođe da proverim.Moja doktorka je zagovornik zdrave hrane pa mi tako stoga ništa od dodatnih vitamina nije dala.Čak ni Mamavitu...

imam jedno pitanje.....od kako smo saznali da smo trudni, imam utisak da mi se muz plasi i da me pipne a kamoli nesto vise....mnogo je smesan, ko da su se slomiti...kakvo je vase iskustvo, malko sam trudna i super se osecam osim umora, al dobro...ima li smetnji normalnim odnosima ili cu morati da cekam...

Aleksandral tako je nama bilo u pocetku :) bukvalno tako - kao da sam odjednom sva od stakla... A posle kad se navikao... :P Ja ga zezam - kako te nije sramota od ovog deteta... :andjeo: Al' se neckam k'o banatska mlada... Sad je stvarno kao Majin buduci tata - ne ostavlja me na miru, ni mene ni bebu :heart: Malo ce mu trebati verovatno dok se ne navikne, pa ce posle biti normalnije. Ali u svakom slucaju je bolje je da te pazi previse nego premalo :cvet:
Inace... Izgleda da je ludo vreme, jer i meni su se nesto vratile mucnine, ledja me bole, imam sve simptome, od prvog do devetog meseca :dontunderstand: :confused: I pospana sam, neverovatno... Ma, sve mi je... :strika:

Čitam tegobe na koje se žalite, nijedna ne spominje gorušicu, nije valjda da sam jedina :confused:
Zna li neko kako se izboriti sa ovim svakodnevnim neprijatnostima, osim konzumiranja par zrna badema koje se nije baš pokazalo efikasnim?
Hvala! Držite se, vremenske (ne)prilike su nenormalne :thumbdown:

A, kako je super ispalo!!! (ne mogu da odolim, a da ne primetim...)
- Hocu i ja bebu
- Probaj sa slanim stapicima ili suvim grozdjem
:hahaha: bas dobro... Inace, za gorusicu jos ne znam, to je jedan od retkih simptoma koji me jos uvek obilazi... :worth: Mozda bi pomogla kisela voda...? :think: U svakom slucaju mozes da uzmes onaj Rupurut, to sme da se pije u trudnoci...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back