Biljana '81
Zainteresovan član
- Poruka
- 200
Posle 4 duge nedelje, konačno rezultati amniocenteze... imaćemo zdravu devojčicu! Sada sve deljuje tako lepo i lako.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Posle 4 duge nedelje, konačno rezultati amniocenteze... imaćemo zdravu devojčicu! Sada sve deljuje tako lepo i lako..

.Sad se opusti i uzivaj
 .Sad se opusti i uzivaj  .Kako ce se zvati princeza?
.Kako ce se zvati princeza?

Ja se jos uvek nisam porodila. Crko nam bio komp zbog groma pa dok smo ga popravili ono proslo vreme. Imam jos maximalno 6 dana tj. do kraja termina.Izgleda da je bebi lepo unutra i nece vani.Inace u bolnici su mi otvorili istoriju i javljam se skoro svakog dana na ktg ali nista, nemam nikakve kontrakcije niti sam otvorena.Prosli su svi datumi koje sam planirala i nista vise nista ne planiram kad bude bice a nadam se uskoro. Pozzz jos jednom za sve
 Ja se jos uvek nisam porodila. Crko nam bio komp zbog groma pa dok smo ga popravili ono proslo vreme. Imam jos maximalno 6 dana tj. do kraja termina.Izgleda da je bebi lepo unutra i nece vani.Inace u bolnici su mi otvorili istoriju i javljam se skoro svakog dana na ktg ali nista, nemam nikakve kontrakcije niti sam otvorena.Prosli su svi datumi koje sam planirala i nista vise nista ne planiram kad bude bice a nadam se uskoro. Pozzz jos jednom za sve 

Želja nam je da se zove Anastasija... dušica mala, baš je aktivna ovih dana, uživam dok se prevrće po stomaku
  Želja nam je da se zove Anastasija... dušica mala, baš je aktivna ovih dana, uživam dok se prevrće po stomaku 
Hvala na podršciŽelja nam je da se zove Anastasija... dušica mala, baš je aktivna ovih dana, uživam dok se prevrće po stomaku

Hvala na podršciŽelja nam je da se zove Anastasija... dušica mala, baš je aktivna ovih dana, uživam dok se prevrće po stomaku

Ja bas i ne znam da budem aktivna na ovim forumima, ali da znate da redovno pratim sta se desava
 Ja bas i ne znam da budem aktivna na ovim forumima, ali da znate da redovno pratim sta se desava  Cestitke i pozdrav svim novim bebama i mamama!!!!!!!!
 Cestitke i pozdrav svim novim bebama i mamama!!!!!!!!  
  I mojim dragim koleginicama trudnicama
Samo da se javim svima...Ja bas i ne znam da budem aktivna na ovim forumima, ali da znate da redovno pratim sta se desava
Cestitke i pozdrav svim novim bebama i mamama!!!!!!!!

pa cemo videti sta dalje
 pa cemo videti sta dalje

Trebao bi mi savet iskusnijih trudnica ili majki
Na poslednjem ultrazvuku (20.nedelja) sve je prošlo ok, jedino zbog položaja bebe doktor nije uspeo lepo da vidi lice. Nemam razloga za brigu (i amniocenteza je imala dobre rezultate), ali razmišljam o tome da posetim nekog privatnika i ponovim UZ, jer mi je dugo da čekam još 10 nedelja na sledeći redovan UZ da bih se uverila da je ovo ok. Sada sam u 22.nedelji. Da li mislite da je opravdano ponavljanje UZ-a i da li je to u redu da uradim u ovom periodu?
Hvala
Veliki pozdrav
 za vas dvije
za vas dvije

Nisam ni na posao otisla...
 Nisam ni na posao otisla...  Trudnocu sam podnosila relativno dobro, al ovih dana mi je bas lose... A za nedelju dana putujemo...
 Trudnocu sam podnosila relativno dobro, al ovih dana mi je bas lose... A za nedelju dana putujemo... 
Pozdrav za sve stomacice
Evo ja da vam se pozalim da sam danas bila jako lose, glavobolja, mucnica, povracanje...Nisam ni na posao otisla...
Trudnocu sam podnosila relativno dobro, al ovih dana mi je bas lose... A za nedelju dana putujemo...

ali
 ali , viče bebi "Pričaćemo kad
, viče bebi "Pričaćemo kad ... ništa nije vredelo, ona je i posle pola sata
 ... ništa nije vredelo, ona je i posle pola sata
 )
 ) Jaooooj, sad sam se ponovo potpuno raznežila
 Jaooooj, sad sam se ponovo potpuno raznežila 

Sad sam malo bolje... A i stomak mi nesto jako slabo raste, cini mi se da je mali za 5 mesec trudnoce
 Sad sam malo bolje... A i stomak mi nesto jako slabo raste, cini mi se da je mali za 5 mesec trudnoce A mozda mi se samo cini...
 A mozda mi se samo cini...Cini ti se, verovatnoPozdrav drage moje...
Mucnina nikako da me napusti, jedva sam danas izdrzala na posluSad sam malo bolje... A i stomak mi nesto jako slabo raste, cini mi se da je mali za 5 mesec trudnoce
A mozda mi se samo cini...
 Meni su svi govorili - kako ti je mali stomak, a oni manje takticni dodavali i - jel ti sve u redu sa bebom?
 Meni su svi govorili - kako ti je mali stomak, a oni manje takticni dodavali i - jel ti sve u redu sa bebom? 

Tek sad (u 27. - 28. nedelji) pocinjem da izgledam trudno
 Tek sad (u 27. - 28. nedelji) pocinjem da izgledam trudno  Takva konstitucija, sta da radis... A za mucnine je individualno... Neko ih nema uopste, a neko se napati i za te koji ih nemaju uopste
 Takva konstitucija, sta da radis... A za mucnine je individualno... Neko ih nema uopste, a neko se napati i za te koji ih nemaju uopste  Sve u svemu, bitno je da je beba na ultrazvuku ok, da si ti ok (pritisak i sl) a ostalo...
 Sve u svemu, bitno je da je beba na ultrazvuku ok, da si ti ok (pritisak i sl) a ostalo...  ignorises koliko je moguce...
 ignorises koliko je moguce... 
Cini ti se, verovatnoMeni su svi govorili - kako ti je mali stomak, a oni manje takticni dodavali i - jel ti sve u redu sa bebom?
Tek sad (u 27. - 28. nedelji) pocinjem da izgledam trudno
Takva konstitucija, sta da radis... A za mucnine je individualno... Neko ih nema uopste, a neko se napati i za te koji ih nemaju uopste
Sve u svemu, bitno je da je beba na ultrazvuku ok, da si ti ok (pritisak i sl) a ostalo...
ignorises koliko je moguce...

Mada, u prvoj trudnoci mi je stomak bio izrazeniji. Sad se skoro i ne vidi... Bice ovo neka sitna beba
 Mada, u prvoj trudnoci mi je stomak bio izrazeniji. Sad se skoro i ne vidi... Bice ovo neka sitna beba