Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam prvi put porodjena indukcijom, a verovatno cu sad opet, danas sam bila na kontroli i kaze lekar da mu se ne zuri napolje. Kako god, zakazali smo porodjaj za 11.6, pa ako odluci pre toga ok, ako ne, sta da mu radim, to mu je to :)
Ti bi ako je "ispao" taj cepic trebalo valjda da se porodis u roku od dva dana, po nekoj statistici.
...Gde su ostali stomaci?

Zakazala si 11-og? Kako se osećaš, da li se bojiš? Ala se približilo! Nekako mi se prva trudnoća baš bila razvukla dok mi je ova druga proletela, i, da, kada sam išla prvi put da se porađam nije me bio strah a sada znam šta da očekujem pa mi je baš frka! ManjaAtina, koliko sam razumela sada čekaš dečaka?

Zakazala si 11-og? Kako se osećaš, da li se bojiš? Ala se približilo! Nekako mi se prva trudnoća baš bila razvukla dok mi je ova druga proletela, i, da, kada sam išla prvi put da se porađam nije me bio strah a sada znam šta da očekujem pa mi je baš frka! ManjaAtina, koliko sam razumela sada čekaš dečaka?

E tako je i meni!
Nisam se ni okrenula a već sam prešla pola puta! Nekako mi ova trudnoća baš brzo prolazi, dok mi se sa Vanjom baš razvuklo.

Srećno vama dvema. :heart: Izveštavajte šta se dešava!
:cmok2:

Ja sam danas bila na UZ-u (20.nedelja) :) Bogu hvala, deluje da je sve u redu, jedino je bebica zauzela takav položaj da doktor nije mogao lepo da vidi lice :roll:
Malo sam se razočarala što doktor nije hteo da mi kaže pol :dontunderstand:
Sestra kaže da dotični doca neće nikad nikom da kaže koji je pol u pitanju :thumbdown:
Rekli su mi pre 3 nedelje kada sam radila amniocentezu da je devojčica, nadam se da je tako :D Znaću uskoro, kad stignu i ti rezultati...
Pozdrav mamicama :bye:

Pozz..evo i ja da vam se pridruzim.Ja sam u 16 nedelji,dabl test je odlican,tripl radim za par dana...Posto imam 36god.trebalo je da uradim i amniosintezu ali nije bilo mesta...Sta da radim?Doktorka vrsi pritisak da je odradim zbog godina,a ja...ne znam...cak mi predlazu i uzimanje krvi iz pupcanika...To mi je sve nekako invazivno na jadnu bebicu...Molila bih jos ako ima neko neku dijetu za trudnice da mi posalje na p.p.Hvala

Poslednja izmena:
Happy-ce koliko si se ti udebljala u prvoj trudnoći?

18kg.Na porodjaju sam izgubila 10,a onih 8 viska nikada nisam skinula,mada mi to i nije bio neki visak,jer sam pre trudnoce bila mrsava (iako sam ja uvek mislila da sam zgodna :lol:)dok nisam sad ponovo zatrudnela,u ovoj trudnoci sam na pocetku bas smrsala,ne znam koliko,jer se broj nije smanjio,ali se videlo po meni,i naravno sada se vidi po brojkama,jer sam se do sada ugojila samo 2kg,dok sam sa Acom u ovom periodu imala +7 ako ne i vise.

18kg.Na porodjaju sam izgubila 10,a onih 8 viska nikada nisam skinula,mada mi to i nije bio neki visak,jer sam pre trudnoce bila mrsava (iako sam ja uvek mislila da sam zgodna :lol:)dok nisam sad ponovo zatrudnela,u ovoj trudnoci sam na pocetku bas smrsala,ne znam koliko,jer se broj nije smanjio,ali se videlo po meni,i naravno sada se vidi po brojkama,jer sam se do sada ugojila samo 2kg,dok sam sa Acom u ovom periodu imala +7 ako ne i vise.

pa super , sada nećeš uspjeti dobiti kao u prvoj trudnoći, mislim vjerovatno,i ja sam dobila 21 baš puno,al časnu riječ dajem da ću paziti u drugoj trudnoći:lol:

Ja sada i ne pazim,jedem kad god sam gladna,a to je cesto,ali razlika je sto je ovo letnja trudnoca,pa jedem vise voca i povrca,a manje slatkisa i grickalica,dok je sa Acom bila zimska trudnoca,pa sam samo jela testa,mama mi je stalno nesto mesila :lol:,i jela sam puno grickalica i slatkisa,a sada mi se jede samo voce i povrce,i naravno meso :D.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back