Serious Sam
Obećava
- Poruka
- 53
Hvala ManjaAtina, srećno i tebi, po terminu ćeš pre mene! Kako ti je bilo s prvim detetom, u terminu ili ne? Ja ovog prvog prenela 3 dana pa odlučili da me porode iako nisam imala bolove!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja se topim polako ali sigurno.Izdrzacu jos malo i dosta je!!! 

Zakazala si 11-og? Kako se osećaš, da li se bojiš? Ala se približilo! Nekako mi se prva trudnoća baš bila razvukla dok mi je ova druga proletela, i, da, kada sam išla prvi put da se porađam nije me bio strah a sada znam šta da očekujem pa mi je baš frka! ManjaAtina, koliko sam razumela sada čekaš dečaka?
Izveštavajte šta se dešava!
Happyce bravo čestitamo!!!
Poljubac veliki za još jednog batu.
![]()

Drugari mi cemo imati jos jednog batu![]()
E sad nam sledi tezak posao smisljanja imena.

Hvala vam
Da se pohvalim,do sada sam se ugojila samo 2kg,a bata lepo napreduje![]()
A koja beše nedelja trudnoće u pitanju?
Bogu hvala, deluje da je sve u redu, jedino je bebica zauzela takav položaj da doktor nije mogao lepo da vidi lice 

Happy-ce koliko si se ti udebljala u prvoj trudnoći?
)dok nisam sad ponovo zatrudnela,u ovoj trudnoci sam na pocetku bas smrsala,ne znam koliko,jer se broj nije smanjio,ali se videlo po meni,i naravno sada se vidi po brojkama,jer sam se do sada ugojila samo 2kg,dok sam sa Acom u ovom periodu imala +7 ako ne i vise.18kg.Na porodjaju sam izgubila 10,a onih 8 viska nikada nisam skinula,mada mi to i nije bio neki visak,jer sam pre trudnoce bila mrsava (iako sam ja uvek mislila da sam zgodna)dok nisam sad ponovo zatrudnela,u ovoj trudnoci sam na pocetku bas smrsala,ne znam koliko,jer se broj nije smanjio,ali se videlo po meni,i naravno sada se vidi po brojkama,jer sam se do sada ugojila samo 2kg,dok sam sa Acom u ovom periodu imala +7 ako ne i vise.

,i jela sam puno grickalica i slatkisa,a sada mi se jede samo voce i povrce,i naravno meso