Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
baš sam htela da kažem što ne prislonite krevetac uz krevet i gotovo :) ako nisu iste visine, samo produžiš nogare krevetca (hm jel se ovo ovako piše...ja mađarica ne pričala dobro srspki :) )
skineš stranicu i amin.
inače moj mm je KONAČNO završio restauraciju mog krevetca...msssim. Luca ima 8 meseci :) sva sreća pa nam kolevka baš velika.
lepo je ispalo, slikaću ako ga danas sastavi...

nego Bokice daj da vidimo kolevku kakva je ispala na kraju :)

baš sam htela da kažem što ne prislonite krevetac uz krevet i gotovo :) ako nisu iste visine, samo produžiš nogare krevetca (hm jel se ovo ovako piše...ja mađarica ne pričala dobro srspki :) )
skineš stranicu i amin.
inače moj mm je KONAČNO završio restauraciju mog krevetca...msssim. Luca ima 8 meseci :) sva sreća pa nam kolevka baš velika.
lepo je ispalo, slikaću ako ga danas sastavi...

nego Bokice daj da vidimo kolevku kakva je ispala na kraju :)

..e pa zsuki, svi znamo shta znachi kad je kolevka opet slobodna.. :zper:

:heart:
:zaljubljena:
:aha:

..e pa zsuki, svi znamo shta znachi kad je kolevka opet slobodna.. :zper:

:heart:
:zaljubljena:
:aha:

joj, bi ja, ommmma drugo. sutra idem kod ginekologa :rumenko::rumenko::rumenko: prvi put nakon porođaja, da vidim šta se dešava dole. ja još nisam dobila, a imam neki gust beli sekret...

bilo bi super da zatrudnim tu negde kad luca navrši godinu, pa odma na održavanje, da se ne vraćam na šugavi posao.

kako ide sa dojenjem ako sam trudna?

joj, bi ja, ommmma drugo. sutra idem kod ginekologa :rumenko::rumenko::rumenko: prvi put nakon porođaja, da vidim šta se dešava dole. ja još nisam dobila, a imam neki gust beli sekret...

bilo bi super da zatrudnim tu negde kad luca navrši godinu, pa odma na održavanje, da se ne vraćam na šugavi posao.

kako ide sa dojenjem ako sam trudna?
Ako je trudnoca bez komplikacija, dojis normalno.
Vec sam pisala, kontrakcije koje nastaju za vreme dojenja su slabije od onih za vreme orgazma, ako ti ne zabrane seks, mozes i da dojis. :)

pa na nasilno povlacenje se i misli, normalno da ce svako oprati pisu svom detetu i nece ga ostaviti sa nekim skramicama :D
ali to nije ni n od pravog navlacenja jer se tako malim bebama i ne moze navuci kozica u pravom smislu te reci
posle kad sama spadne da

pa samim tim blagim pokusavanjem kozica se trenira i svaki put postaje sve elasticnija....sinu je spala sa nekih 3-4 meseca, ja sam tri puta svako kupanje pokusavala i odjednom je skroz spala a ja sam se tako uplasila da sam zaplakala, mislila sam da sam ga povredila iako on nije uopste reagovao :))))....sada mi smesno ali onda mi je bio pravi sok....

..shta tachno nije radila..?

Nista oko pise... kupala ga redovno ali nikad nije navlacila tu kozicu
i nikad nije imao problema

ne znam, meni je to osetljivo... ja navucem jednom nedeljno i to sva drhtim da ne prevucem jer znam da moze da im ostane pa natekne brrrr...
Meni je to toliko malo ja kontam da se tu jos ne vidi glavic... nemam pojma... moze vise da se navuce ali ja to tako nezno povucem ko da je od svile... jer se bojim

ps. medo se uvek nasmeje kad mu to radim... ahahahahhah... i onda se ispiski ahahahha

ps. malopre zaspao u ljulji i ja ciganka umesto da ga ostavim, uzmem da ga prebacim u krevetac, on se razbudi... evo ga vileni, nema sanse da zaspi... :roll:
Inace, vec danima zaspe u 5-6 popodne spava do 7-8 i onda nece da spava do ponoci! :aha:

Nista oko pise... kupala ga redovno ali nikad nije navlacila tu kozicu
i nikad nije imao problema

ne znam, meni je to osetljivo... ja navucem jednom nedeljno i to sva drhtim da ne prevucem jer znam da moze da im ostane pa natekne brrrr...
Meni je to toliko malo ja kontam da se tu jos ne vidi glavic... nemam pojma... moze vise da se navuce ali ja to tako nezno povucem ko da je od svile... jer se bojim

ps. medo se uvek nasmeje kad mu to radim... ahahahahhah... i onda se ispiski ahahahha

ps. malopre zaspao u ljulji i ja ciganka umesto da ga ostavim, uzmem da ga prebacim u krevetac, on se razbudi... evo ga vileni, nema sanse da zaspi... :roll:
Inace, vec danima zaspe u 5-6 popodne spava do 7-8 i onda nece da spava do ponoci! :aha:

bogme je redovan pisha, nista ne brini....:))))

Ćao trudnice :) :cmok2:

Evo i mene nakon sto godina. Sad sam u 33-oj nedelji. I od juče sam na godišnjem :), do porodiljskog.
Htela sam samo da vas pozdravim, da čestitam mamicama i poželim sve najbolje novim bebicama :).
November, molim te pošalji mi na PP ako ti nije problem, instrukcije za okretanje bebe. Bebica mi se već namestila, prednjači glavom, ali je okrenuta licem prema napolje, pa da joj pomognem da se okrene. Hvala ti unapred. :hvala:

Evo i mene nakon sto godina. Sad sam u 33-oj nedelji. I od juče sam na godišnjem :), do porodiljskog.
Htela sam samo da vas pozdravim, da čestitam mamicama i poželim sve najbolje novim bebicama :).
November, molim te pošalji mi na PP ako ti nije problem, instrukcije za okretanje bebe. Bebica mi se već namestila, prednjači glavom, ali je okrenuta licem prema napolje, pa da joj pomognem da se okrene. Hvala ti unapred. :hvala:

..ne ljutish se da kopiram vec pisano jednoj drugoj mami..? :)

mozda je glupo pitanje, ali zasto nisi na trudnickom nego na odmoru?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back