Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
al dzaba tih 100 posto kad snajki kasni uplata vec 2 ili 3 meseca....i uopste se ne zna kad ce uplatiti...
uplatili joj pre 2 nedelje platu od pre 3 meseca fazon i sad pitaj boga kad ce biti ova od pre 2 mes.

a u banci kamata divlja jer nije bilo uplate i nisu mogli da skinu rate neke :roll:

al nema veze,radjajte ljudi decu bre,samo radjajte, frka nam je, bela kuga..... :roll:

al dzaba tih 100 posto kad snajki kasni uplata vec 2 ili 3 meseca....i uopste se ne zna kad ce uplatiti...
uplatili joj pre 2 nedelje platu od pre 3 meseca fazon i sad pitaj boga kad ce biti ova od pre 2 mes.

a u banci kamata divlja jer nije bilo uplate i nisu mogli da skinu rate neke :roll:

al nema veze,radjajte ljudi decu bre,samo radjajte, frka nam je, bela kuga..... :roll:

:besna: ... ovo kad chujem, poludim ... sve bih ja te shto sa trudnicama i zhenama zheljnim trudnoce ispiraju usta u kamenolom, ili u rudnik neki ... pa svaki dan po 12 sati da udaraju chekicem i da pevaju u glas ... uhhhh .... :evil:

ja sam zbog 65postotne plate ishla 2 puta tamo vamo sa busom svaki dan, za'ebavala se zbog para, a svaki put kad me ginekolog vidi samo viche "a da vas ja ispishem na odrzhavanje?" ili "vi josh uvek radite ?!!" ... a ko ce da mi plati rachune? pashce mi sa neba? ... uhhh ... samo kad se setim, skochi mi pritisak ... :dash:

mozda je glupo pitanje, ali zasto nisi na trudnickom nego na odmoru?

Pa, ova trudnoća mi je bila sasvim OK, pa nisam morala na održavanje. A dogovorila sam se sa direktoricom da ceo godišnji za ovu godinu iskoristim sada pred porodiljsko, da ne moram raditi sa velikim stomakom. Pa ću sad da uživam na godišnjem do 15.12. kad trebam otvoriti porodiljsko. :)

Drage trudnice i mame kako ste se izborile sa strijama? Ima li neka krema koja je provereno dobra? Ja sam u 5. mesecu i stomak je poceo prilicno da raste mada za sada jos nisam pocela da se gojim. Koristim neko ulje iz DM, ali nezgodno je sto je jako masno pa bih da kupim neku kremu ili losion. Nego, pitam se zasto savetuju da se pored stomaka mazu i grudi i butine? Pa ne siri se valjda koza i na butinama toliko, hajde grudi se malo i uvecaju ali sto butine:think:

Drage trudnice i mame kako ste se izborile sa strijama? Ima li neka krema koja je provereno dobra? Ja sam u 5. mesecu i stomak je poceo prilicno da raste mada za sada jos nisam pocela da se gojim. Koristim neko ulje iz DM, ali nezgodno je sto je jako masno pa bih da kupim neku kremu ili losion. Nego, pitam se zasto savetuju da se pored stomaka mazu i grudi i butine? Pa ne siri se valjda koza i na butinama toliko, hajde grudi se malo i uvecaju ali sto butine:think:

Ja sam mazala Prevenstria, Strijet i Mustelu... i nijednu striju nemam...
Nisam se posebno ni ugojila u trudnoci...
I sada mazem mustelu... onu za posle porodjaja... Na stomak i grudi... colistarov termalni gel na butine(koji nisam.mazala u trudnoci)... I neku ozo kremu sam kupila iz italije, nju mazem na stomak i butine, trebalo bi svaki dan, ali ja kad se setim... pa se obmotam folijom 15ak min...

I sve ovo... a ne vidim nikakav rezultat... :(
Butine jednako pune celulita...
Salo na stomaku kipti...
A sise su mi mekane mlitave... prosto se bojim na sta ce liciti kad prestanem dojiti... :sad2: sad je super jer se stalno dopunjavaju pa su ko silikoni... ali kad se isprazne kad vise ne bude sisao... ima da mi vise do pupka

Ja sam mazala samo mleko za telo koje sam koristila i pre trudnoce, ali kontam da mi nista ne bi pomoglo.
Koza popucala na stomaku, malo na grudima, na salu sa strane, a i na butinama.
Na grudima mi je vec pucala jos kad su pocele da rastu, lol.
S tim sto sam se ja ugojila kao prase, ali evo me, 5 meseci posle sa samo 3 kg viska :D

..imam ja.. :) ..iz prve trudnoce.. :)
..mazala striet 2x dnevno, od kolena do vrata, skoro od pochetka.. :) (..mazao mm, uglavnom.. :P )
..dobila optimum kilograma u trudnoci..
..dodushe startovala trudnocu sa -5kg od optimalne tezine (mozda i -10, ako cemo poshteno :) ),
ali izlazila iz porodilishta sa plusom od 1-2kg..

..ima ih i moj tata, poprechne po ledjima kad je izrastao, uzduzne po ramenima kad su mu se rastrchala od sporta..
..mama dobila 25 kg sa sestrom (uglavnom od oticanja, dodushe, ali potpuno nebitno), rodila nas troje, nije mazala nishta i nema nijednu..

..treba li da napomenem da sam i po svemu ostalom pljunuti tata..? :)

..nece shkoditi da mazesh, ali nemoj da mislish da je do mazanja ako se budu pojavile.. :)

E pa super, ovo je bas utesno, ni jedna od vas nije dobila strije:) Ako je sudeci po genetici ne bi trebalo ni ja da ih dobijem, ali videcemo. Za svaki slucaj uzecu nesto i poceti redovno da mazem. Do sada sam zabusavala:per:

ja osecam razliku kad namazem alverdeovo ulje jer me tada ne svrbi koza na stomaku....znam da to nece spasiti ako se koza bude previse rastezala ali bar znam da cu to svesti na manju meru....sa prvim detetom sam popucala u 9. mesecu kad mi je stomak naglo narastao, ima ih i moja mama i sestra....genetika je to, nema tu pomoci

ja osecam razliku kad namazem alverdeovo ulje jer me tada ne svrbi koza na stomaku....znam da to nece spasiti ako se koza bude previse rastezala ali bar znam da cu to svesti na manju meru....sa prvim detetom sam popucala u 9. mesecu kad mi je stomak naglo narastao, ima ih i moja mama i sestra....genetika je to, nema tu pomoci

E narocito to kad stomak "iskoči".
Nisam imala bog zna kol'ki stomak do petog meseca trudnoce, a strije do osmog.
I kako sam uspela da se ugojim 19 kg, ne znam.
No dobro, 16 kg otislo.

Nego, zna li neko sta posle? Vreme ublaži strije ili ih treba mackati?
Mama je isto tako nakon tri porođaja ispucala, ali sad nisu toliko strasne kao moje.
A nije nista mazala. Vreme?

Jbt, objasnite mi na koju foru se ugojite manje od 10kg u trudnoci :think:

ja sam u 6 mesecu i dobila sam 10 kg, sve je u stomaku pa ne mogu da se nacudim....prethodnu trudnocu sam bila mnogo krupnija a dobila sam ukupno oko 12 kg....sad ima da naguram oko 15.....

inace, kupila sam jednu divnu i korisnu stvarcicu za bebu

omot za bebu....odusevljena sam, bas cu da iskorstim, i za autosediste i za kolica i za nosenje kod lekara

http://www.kikebu.co.rs/proizvodi/omot-za-bebu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back