Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auu,ako budem ovakva i kada se porodim tesko meni i svima oko mene.. Hvata me strah pri samoj pomisli,i bas je tako kako si rekla, prosto ne mogu da verujem sta izgovaram i kroz kakva stanja sve prolazim. Mm pobego od mene,otiso kod mame i misli da sam luda. A meni jos gore jer sam ostala sama,imam jos 2 ipo nedelje do termina i bas mi je frka. Sto je najgore nema ni mesec dana kako je njemu tata umro a mama ostala sama,pa je on jadnicak rastrzan na sve strane,a ja u nekom svom svetu. Ma ne znam sta cu sa sobom!

zabice to je sve normalno
isto tako je normalno i za muza da ne kapira sve to kroz sta zena prolazi
ja sam mom zvocala i objasnjavala mesecima i opet nije skapirao da je to jednostavno tako i da ne radim neke stvari namerno(mislim na plakanje i nervozu i tako neke abnormalne recenice koje samo ispadaju iz mene)

zovi ga i izvini se i zamoli ga da se vrati jer ti je malo ostalo do porodjaja a sama si
stvarno nije u redu da tako zbrise,bez obzira sto ste u svadji

nisam za koriscenje trudnoce za kojekakve hirove ali ipak trudnice imaju bubice i to je tako...ne zove se to dzbe drugo stanje
i uvek popizdim kada cujem da neciji muz nema razumevanja ili da tako ode....pogotovo sto je porodjaj blizu
mislim nije moja stvar da sada tu trubim o tvom muzu al sam se iznervirala jer znam njih par koji su isto u tako nekom fazonu...
jeste mu tata umro i sve je to tuzno i strasno i za njega i za njegovu mamu ali ti si trudna i porodjaj moze da krene svaki sekund a on je kod mame...sto mama ne dodje kod vas na neko vreme?

ja sam mom zvocala i objasnjavala mesecima i opet nije skapirao da je to jednostavno tako i da ne radim neke stvari namerno(mislim na plakanje i nervozu i tako neke abnormalne recenice koje samo ispadaju iz mene)

zovi ga i izvini se i zamoli ga da se vrati jer ti je malo ostalo do porodjaja a sama si

nisam za koriscenje trudnoce za kojekakve hirove ali ipak trudnice imaju bubice i to je tako...ne zove se to dzbe drugo stanje
i uvek popizdim kada cujem da neciji muz nema razumevanja ili da tako ode....pogotovo sto je porodjaj blizu
mislim nije moja stvar da sada tu trubim o tvom muzu al sam se iznervirala jer znam njih par koji su isto u tako nekom fazonu...
jeste mu tata umro i sve je to tuzno i strasno i za njega i za njegovu mamu ali ti si trudna i porodjaj moze da krene svaki sekund a on je kod mame...sto mama ne dodje kod vas na neko vreme?

Joj hvala na razumevanju,ali necu ga zvati..jer me je izvredjao kako sam luda i svasta. A njegova mama je druga tema, nju apsolutno ne zanima nista sem njenog stanja. A ni do sada nije ucestvovala ni u cemu pa to od nje ne ocekujem ni u buducnosti. Inace mi zivimo u stanu od 35 kvadrata koji iznajmljujemo a ona u njenom od 92 zivi sama,sta dalje da se prica..

Poslednja izmena:
Meni kineski kalendar omasio oba puta :)
I to bas u oba ova koja si postavila :)
Ima negde pravi kineski koji racuna malo drugacije godine majke. Mozda taj pogadja, ne znajem...
Kad sam bila trudna sa prvom cerkom, osecala sam da nosim decaka(citaj tripovala) a sanjala sam kako sam se porodila i donose mi decaka ruznog kao sam djavo. Ja se uzasnem i zakukam, a on se naopako okrene i postane prelepa devojcica. Kakav lud san...
Kad su mi rekli da je devojcica(a vise sam zelela devojcicu) prosto sam se razocarala sto me je osecaj prevario :)
U svakom slucaju, nema pravila...
e, da, ja sam nasla taj koji racuna drugacije godine majke, ja po njemu imam 31 godinu, i tu mi kaze devojcica, ali sada ne mogu da ga nadjem...
po ovim ostalim kineskim kaze mi da je decak, ali ja ga ne priznajem : )

a sto se hormona tice, meni kao da su tek pre nekoliko dana poceli da luduju, placem redovno, a sve zbog gluposti koje vidim na tv-u, mama i mm beze od mene, samo sikcem i zvocam, ali ono najgore moguce zvocanje i besnim, nisam se ovako osecala ja ne pamtim... a ako ne besnim onda mi se spava

Joj hvala na razumevanju,ali necu ga zvati..jer me je izvredjao kako sam luda i svasta. A njegova mama je druga tema, nju apsolutno ne zanima nista sem njenog stanja. A ni do sada nije ucestvovala ni u cemu pa to od nje ne ocekujem ni u buducnosti. Inace mi zivimo u stanu od 35 kvadrata koji iznajmljujemo a ona u njenom od 92 zivi sama,sta dalje da se prica..

A moja mama zivi u drugom gradu pa ni ona ne moze da dodje..i bas mi se sve skupilo..

Inace,dosao je kuci ali ne pricamo kao! Ma proci ce sve samo od sebe valjda..
jasno mi je sve za mamu njegovu
al opet ja sam ja, pa ja ne mogu da cutim i onda kazem sve sto treba i ne treba :roll:
mom muzu je umro tata kada je nasa cerka imala 10 ipo meseci
i sveki je dobra zena ali je isto tako bila malo ...da kazem sebicna...u smislu samo da njoj bude sto bolje
zivi u stanu od 38 m2 i zapela je bila da se otarasimo psa i da se sa njom nabijemo u tu jednu sobu....kao sta bi nam falilo...ne moze ona sama,ne ume sama da uradi ovo,ne ume ono...kao ne ume da isprazni kesu od usisivaca...misim daj
njoj je svekar sve radio i kada je ostala sama odjednom frka za sve sto treba da se uradi
cela familija od mm je skocila na nas da se preselimo kod nje a covek nije ni sahranjen jos bio...ali ja nisam htela i kraj
mm je u pocetku hteo pa je shvatio da ne bi imali svoj zivot tada...uvece u 22 dete legne,sveki legne i sta cemo mi? da sedimo u kupatilu i blejimo u zid

moj rodjendan 4 ipo meseca kasnije sam provela sama sa detetom jer je mm bio kod mame jer ona nije mogla sama da saceka majstore da dodju da otpuse slivnik...a ni ona ni on se nisu setili da mene zovu da dodjem da ne budem sama za rodjendan...a pre toga su isli na groblje...pa kao ajde kod nje da ode da vidi sta se zapusilo...i umesto da dodje kuci kada je video da ne moze on da otpusi,on ceka sa njom majstore...i to me ona zvala da mi kaze da on eto ne moze da dodje jer cekaju majstore...na pamet joj nije palo da me zove
nego ono...ko me sisa...ebes rodjendan....:roll:

ali nema veze...shvatam koliko joj je tesko i nije bitno ne ljutim se...vise

Slicna prica i kod mene,samo sto ona ne zeli da mi dodjemo jer ne zeli da menja bilo sta u stanu ili u svojim navikama. Ali bi volela da je samo mm tu. Mozda preterujem ali to indirektno stavlja do znanja.. Inace,ona mene uopste ne zove pa se i ja drzim na distanci. U pocetku sam je obilazila,trudila da joj ugodim za sve sto je smatrala da je dobro za njenog sina a sada sam samo ljubazna i drzim se po strani jer nju ne interesuje da li sam ja ok. Nego dobro! Malo me sramota sto je izogovarah sada ali tako je.

ja ovako iako nisam trudna, jednosta blizanac, pa se moja dva "ja" posvadjaju i onda :whistling:

:roll: 33 mi je dan i sad sam bas nestrpljiva ali necu test da odradim....vec sam pukla pare za dva i corak.....ima da izdrzim do ponedeljka i ako ne dobijem cu da ga uradim sa jutarnjom :))))).....pa pa paranoja......

Meni su se cudili u apoteci sto sam kupovala po 5 testova odjednom. Ali kada sam bila nestrpljiva. Uradim jedan kada kasni 2 dana,pa jedan kada kasni 7, pa sledeci kada mi prodje menstruacija i ponovo kasni 3 dana :roll: pa kad sve potrosim odem po novu turu. Mada, ja sam morala na vreme da saznam cim ostanem trudna jer sam bila na hormonskoj terapiji, koju sam prekinula kada sam saznala da sam trudna.

Meni su se cudili u apoteci sto sam kupovala po 5 testova odjednom. Ali kada sam bila nestrpljiva. Uradim jedan kada kasni 2 dana,pa jedan kada kasni 7, pa sledeci kada mi prodje menstruacija i ponovo kasni 3 dana :roll: pa kad sve potrosim odem po novu turu. Mada, ja sam morala na vreme da saznam cim ostanem trudna jer sam bila na hormonskoj terapiji, koju sam prekinula kada sam saznala da sam trudna.

meni menstruacija inace ne kasni.....pocela mi je i mucnina ali ne povracam hvala bogu...ne podnosim dobro neizvesnost ni ono sto je stvar sudbine...:))))....da nemam svih tih tegoba karakteristicnih za trudnocu bilo bi mi lakse bilo....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back