Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..laural, ja bih tempirala zachece na leto pre nego shto cera krene u shkolu.. :)
..odrzavanje plus dve godine porodiljskog (nemam pojma odakle si i da li rachunash na to) - bicesh tu u pravo vreme, stomachic tokom prvog i bekan pred drugi razred..
..beba i polazak u sholu istovremeno nisu neizvodljivi (ja sam rodila alekseja u julu, a u septembru je cerka krenula u prvi srednje a stariji sin u peti razred)
ali ako bi mogla to da malo razmaknesh bilo bi josh bolje - manje stresa i za tebe i za stariju cerkicu u isto vreme..
..shto se godina tiche - 35 ili 36 - isto je, nisi prvorotka.. :)
(..ja sam trece rodila sa 34,5 a chetvrto sa 35,5 :) )

Drage moje evo da se javim i ja na brzinu. Porodila sam se u subotu prirodno sa epiduralom i bilo mi je najlepse iskustvo u zivotu.Dobili smo sina Luku 53 dugackog i 3.650 teskog.Evo slicke a cicku cestitam od srcaaaaaa!!!!!! Ubrzo se javljam sa detaljnijim informacijama.Ljubim vas sve !!!Pogledajte prilog 229715

Sve cestitke roditeljima..
ljubi srecu malu :heart:

Bila danas na uz, bebe 3100 grama, prečnik glave 8,83 cm. Dobro. Mislim da će izaći bez problema :)
Inače imam manjak plodove vode, što može biti problem ako ne krene na vreme, ali ajd da se nadamo najboljem!
evo sad sadim cveće na terasi, još ponešto perkam i briskam, pa pakujem kofere!

ne mogu da poverujem da se vraćamo u kuću kao porodica! :heart::heart::heart:

Imam jedan veliiiiiki problem.. zene pomagajte :lol:
Dragi nije tu... dolazi tacno na dan kad ulazim u osmi mesec.
Cujem da tad nisu preporucljive bahanalije :rumenko:.. jel moze doci do kontrakcija, a porodjaj u tom mesecu je opasan po bebu.
Kakva su vasa iskustva :aha:

..ako je sve ok sa trudnocom i ako dragi nije bio previshe dugo odsutan, samo napred.. ;)
..ako je pauza bila duza, onda malo pazljivije dok se ne vratite u formu.. :D

Bila danas na uz, bebe 3100 grama, prečnik glave 8,83 cm. Dobro. Mislim da će izaći bez problema :)
Inače imam manjak plodove vode, što može biti problem ako ne krene na vreme, ali ajd da se nadamo najboljem!
evo sad sadim cveće na terasi, još ponešto perkam i briskam, pa pakujem kofere!

ne mogu da poverujem da se vraćamo u kuću kao porodica! :heart::heart::heart:

Drzimo palceve da sve bude kako si zamislila. Javi lepe vesti i cekamo detaljan izvestaj kada se vratis. Taman i da promenis avatar ;)

Ljubim te puno, puno.

:heart:

Drage moje evo da se javim i ja na brzinu. Porodila sam se u subotu prirodno sa epiduralom i bilo mi je najlepse iskustvo u zivotu.Dobili smo sina Luku 53 dugackog i 3.650 teskog.Evo slicke a cicku cestitam od srcaaaaaa!!!!!! Ubrzo se javljam sa detaljnijim informacijama.Ljubim vas sve !!!Pogledajte prilog 229715

Čestitam!!! :D
Bebili je presladak :heart: Neka je živ i zdrav! :D
I jako mi je drago da si lepo prošla na porodjaju :ok:

e ata baš sam tebe čekala, koliko je tebi prošlo od ispadanja pa do početka kontrakcija, ili do samog čina porođaja?
i definitivno se nešto dešava, evo opet je bilo malo krvi. :)

Prvi put je ispao sluzni čep, pa nakon 10-tak min puko vodenjak, pa su kontrakcije krenule na 3 minuta i porodila sam se nakon 2 sata.
A sad drugi put... d'izvineš, 'bem li ga, nemam blagog pojma kad je čep ispao, a porodjaj je bio za nekih 45-50 minuta brži.
sačekaj malo, vidi na koliko su ti kontrakcije, pa odluči šta ćeš :)

ne ode zsuki ahahahhahahah pegla i pakuje stvari. nemam za sad kontrakcije, ili ih bar ne osećam :think:
pa ti si stvarno brzi gonzales! odlično. ako budem kao ti, ne gine mi Betanija :zcepanje::zcepanje:
čitala sam da ispadanje ne mora da znači da će odmah krenuti porođaj, nego samo da se glić širi...pa videćemo.

u svakom slučaju, držite mi fige :super:
javiću vam kad budemo krenuli u Segedin ili betaniju :hvala: :brus::brus::brus:

dobro da sam juče otišla na oderavanje micike ahahahhahah

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back