Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
cestitke suki!
i ja sam odmah pomislila isto, jexy
i ja sam odmah pomislila isto, jexy

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Videh moju drugaricu Radu na ovoj temi i pomislih da nije trudna?![]()

I sto nam se Cicak ne javlja? Sigurno su vec izasli kuci... proslo evo nedelju dana koliko mi se cini...
Ne bih da izazivam sudbinu. U mojim godinama se rađaju šestorke.![]()

Можда се самоосумњичила да је немајка, па чека да се скупи форумашко тело које ће одлучити о томе?!?I sto nam se Cicak ne javlja? Sigurno su vec izasli kuci... proslo evo nedelju dana koliko mi se cini...

pozzz za cicka i malca 

Drage moje
prvo da cestitam ramjani na onom malom andjelku
sukiju na curici...
i meliti sto je postala baka...
Ja kuckam sa moba. nemam snage da sedam za komp. umorna sam ko konj. srecom od muza dobila neki nov mob. pa ide brzo.
Hvala vam svima na cestitkama...
Ne bih znala odakle da pocnem... Porodjaj. Grudi kao kamen i izmuzanje. pa kuca i sok od svega. beba zaplace ili uzdahne mene zaboli glava i dobijem proliv... pa zena koja mi masira grudi...
svaka cast onima koji kazu da im je to najlepsi period u zivotu. S vi mi volimo nase bebe i pre porodjaja. a ovo je ludiloooooo... da mi nije mame vec bi bila na psihijatriji...
Sto se tice porodjaja carski rez je zakon. stvarno je carski.
Ljubim vas sve i pozdravljam...
bas sam se obradovala kad sam cula da si se porodila,Prvo čestitam Čičak.Drage moje
sukiju na curici...
Ja kuckam sa moba. nemam snage da sedam za komp. umorna sam ko konj. srecom od muza dobila neki nov mob. pa ide brzo.
Ne bih znala odakle da pocnem... Porodjaj. Grudi kao kamen i izmuzanje. pa kuca i sok od svega. beba zaplace ili uzdahne mene zaboli glava i dobijem proliv... pa zena koja mi masira grudi...
svaka cast onima koji kazu da im je to najlepsi period u zivotu. S vi mi volimo nase bebe i pre porodjaja. a ovo je ludiloooooo... da mi nije mame vec bi bila na psihijatriji...

Cicak, draga, ovo kao da sam ja pisala...Drage moje
sukiju na curici...

Ijao zene kad vas citam fata me frka sada i sama sebi delujem sve vise i vise nesposobna![]()