november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..ma kome kazesh, chichak..? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Pre pola sata sam došla sa UZ-a. Mislim, od lekara uopšte. Ceo dan neka težina u stomaku, pa boli, pa ne boli, pa stegne, pa pusti... neobičan osećaj, bolan na momente. I ja se naravno uplašim i čim je muž došao, odemo kod dr. On me, naravno, pregleda, tu je ok sve, pa mi je gledao stomak, pa pipao, pa vrteo glavom... Na kraju je napisao nešto, neki kao interni uput, bem li ga, i poslao me kod kolege u dispanzer, da uradim UZ. Beba je okrenuta karlično, tj. polukarlično. Glava joj je negde ispod moje jetre, a guza negde u predelu levog jajnika, ako sam ja, onako unezverena, dobro razumela. Uz to, umotan je u pupčanu vrpcu i to nekoliko puta je obmotana
Sad moram jednom nedeljno na UZ, da vidimo da li će da se okrene, mada obojica doktora vrte glavom, lepo vidim da ne veruju u tog boga. Pa, ako za dve nedelje ne bude promene, na komisiju za CR![]()

novka, ja se ne bojim porodjaja, ni carskog, mogu me nazivo seci do prekosutra ne bojim se... Bojim se nepoznatog, a to mi je prirodni porodjaj, ustvari ne bojim se ni prir.porodjaja, vec me strah, zamisli da pocnem da se poradjam i onesvestim se, kako ce beba izaci?..ma kome kazesh, chichak..?![]()
novka, ja se ne bojim porodjaja, ni carskog, mogu me nazivo seci do prekosutra ne bojim se... Bojim se nepoznatog, a to mi je prirodni porodjaj, ustvari ne bojim se ni prir.porodjaja, vec me strah, zamisli da pocnem da se poradjam i onesvestim se, kako ce beba izaci?
To mi je jedini strah, sve ostalo mi je p.d.

Naravno presrećna sam, trajalo je par minuta i ništa lepše od toga, sva sam se raspekmezila.. 
U pravu si.....ajde da batalimo ovu temu..
..bice sve ok i to je jedino o chemu treba da mislish..
(..porodjaj je nevoljna radnja, chak i da si u komi beba bi se rodila sama, pupupu..)
e zabice super!!!
Kako je lep osecaj, zar ne?
Ja se secam u pocetku, dok se jos nisu osetili pokreti, kad legnem, a ono pupak samo ide gore dole... Ja sam ga zvala plutajuci pupak... Ahahaha...
Uzivaj zabice... To je najlepsi osecaj...
I počela sam ponovo da jedem meso yup..iii, zapravo sada jedem sve ništa mi se više ne gadi, stalno mrmam nešto 
U pravu si...
Ali eto vidis, ja to npr.ne znam...
Ono svi vicu guraj, kao da ako ne mozes gurati beba nece izaci...
Ma, nijedna nije otisla u bolnicu a da se nije porodila...
Uostalom, jedva cekam da upoznam tog guzonju...
Evo ga sad pravi akrobacije u stomaku, poprecio se, od desnog kuka do levog rebra pa se isteze... Ahahaha...
Na kraju krajeva, znas zasto si dosla i s kim ces ici kuci. Najlepsi trenutak je kada ti onako umornoj kazu: "uzmi Pampers i predji na tvrdi sto" i ti znas ko ce obuci taj pampars 

Danas sam pokušala mom bratancu od 6 meseci promeniti ukakanu pelenu... sem što sam ruku uvalila u govance, nisam uspela... snaja mi se smejala... kaže, Ne sekiraj se naučićeš...![]()

треба ја да му пошаљем моју ану, она је летос тако добро пресвлачила марину, очас посла је окрене, па је врати на леђа, сви живи су се смејали кад су гледали снимакU pravu je. Ja sam sestricini pre petnaestak godina menjala pelene i kada sam sve zavrsila i podigla dete, sve je komplet palo. Meni bilo zao da stavim cvrsto pelene i svedsku pa nista nije vredelo. Kada se samo setim.
Dok su bebe male (prvih mesec dana) one se jako malo pomeraju/otimaju, sto ti da vremena da se uvezbas. Kada malo ojacaju i sve ih interesuje onda se sve vise meskolje pa ti je teze, ali imas vec praksu i rutinu. O sestomesecnjacima da ne pricam, oni vec mogu i sesti
Eto kako i iskusni imaju muka sa menjanjem pelena![]()

... i nishta nam ne fali, evo zhivi i zdravi 

eventualno dve...

..chichak, smesh ali ne u ogromnim kolichinama
(ja sam luda za makom)..
..nece ti (vam) nishta biti od normalnog obroka,
mada i ta, normalna kolichina daje npr pozitivan test urina na opijate....iskreno, ja sam ga izbegavala, poshto ne umem da se kontrolishem..![]()

..chichak, smesh ali ne u ogromnim kolichinama
(ja sam luda za makom)..
..nece ti (vam) nishta biti od normalnog obroka,
mada i ta, normalna kolichina daje npr pozitivan test urina na opijate..
..iskreno, ja sam ga izbegavala, poshto ne umem da se kontrolishem..![]()
A šta je Baratfila?
e da vam se javim....bila sam bas jako prehladjena i falio mi je Ferveks vise neg ista....ali, s obzirom da ne smem presla sam sve faze prehlade bas zestoko i na momente sam krkljala i gusila se....sad je ok, prolazi i srecna sam sto nisam imala temperaturu i sto sam prosla sa marisolom, cajevima i jagorcevinom...bojala sam se bronhitisa....
....vidim da je ovde zivo ali opet sve ok....
....tako nek i ostane....
Znači svaki put kad jedem štrudlu s makom ja sam pozitivna...A šta je Baratfila?
Baratfule=Taske
Mogu se praviti sa prezlom ili mleveni makom kao posipom. Ja kada ih jedem, ne znam sta je dosta.