Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Uh brate... treba to i roditi...6,100g i 61cm
Mašala.![]()

Nek im je živo i zdravo...

Moja snajka je rodila prirodno bebu od 5070g, eno sad sa 5 meseci ima skoro 10 kg...

Ja ne znam razloge zbog kojih novka ima 4-oro dece?November, kada sam pisala to o muškom detetu, znaj da sam mislila na tebe. Znam tvoje razloge što imaš četvoro dece, i znaš da zaista imam visoko mišljenej o tebi. Ali to si ti.
'Ajde da se kladimo da ova porodica iz Smedereva neće imati više dece.
Ti si jedna od retkih, da ne kažem i jedina za koju ja znam da je rodila četvoro dece, a da je pol bio potpuno nebitan. Ovo je Balkan. I svaki Balkanac (i provincijalac) manje - više pati ako nema sina. Onaj koji pati manje, pomiri se i stane posle drugog, eventualno trećeg deteta. A onaj koji pati više, taj ne staje dok ne bude muško. Samo u mojoj okolini imam primera koliko hoćeš.

Ali je podržavam svakako... i skidam kapu...
Što se tiče muške dece... i ovde ima toga... mada manje...
Mi smo priželjkivali devojčicu, tj.više mm nego ja... meni svejedno... i kad smo saznali da je dečak, oboje smo pred dr.rekli ''Pa nema veze''... posle smo se sami sebi smejali, ko zna šta je žena pomislila...

Kad smo došli kući, saopštili njegovima i mojima, komentari su bili:''Nek je živ i zdrav, baš mi je drago zbog ________(ime mog muža).'' to su bili komentari moje mame i njegovog tate(koji inače čitav život pati što nema ćerku)... ja im kažem:''Ali ljudi, mm je priželjkivao ćerkicu.'' na šta oni znalački odgovaraju:''Ma ne znaš ti, ipak je njemu draže.''

Ko da ja ne znam svog muža... šokirali su me...

ja sam kod dr prosle godine srela coveka koji je cekao zenu sa kiretaze, imaju tri cerke i nosila je opet zensko pa ajd...
a on je izgledao onako kao ciga gastarbajter, kad moram tako da se izrazim..
Nedavno sam čula da će možda uvesti zakon, kojim će ženama biti zabranjeno saopštavanje pola deteta, jer se uočio veliki porast abortusa, kod onih koji nisu zadovoljni polom deteta(kreteni)...

Ja ne raazumem kako ljudi mogu tako...