Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hej stomačići, pa gde ste :D
I ovo moje čudo šutira, udara, prevrće se, obrće se... Ćera je bila nemirna u stomaku, ali ova beba je prešišala 85% :lol: Meni je malo nezgodno jer je stomak jako nisko, pa kad me mune ne mož' da omaši bešiku sve i da hoće :lol:

Nego, trudnice, a i vi bivše trudnice, ja bih vas nešto pitala... jel ste imale vi faze da vam se pije pivo? Mene tako uhvati ponekad, pa mu ukus u ustima osetim, što bi rekli - na suvo :rumenko: Onda muž ode i kupi, pošto obično u kući nemamo pivo, a ja popijem dva-tri gutljaja i zadovoljim se. Ali kakva je to želja... neopisivo :rumenko::rumenko::rumenko:

Ćao ata... :zag::bye:

Nemam želju za pivom, ali imam za slatkim... :rumenko: i onda pojedem kocku-dve čokolade ili par keksića i bude mi muka... :lol:

Ne razumem što se organizmu jede slatko ako ga posle odbija i izaziva mučninu... :evil::mrgreen:

Nisam nikad imala problem sa tim pa mi sad valjda smešno... prosto sebe zapitam kad mi se nešto prijede ''Jesi sigurna da ti se to jede.'' :mrgreen::zcepanje:

Hej stomačići, pa gde ste :D
I ovo moje čudo šutira, udara, prevrće se, obrće se... Ćera je bila nemirna u stomaku, ali ova beba je prešišala 85% :lol: Meni je malo nezgodno jer je stomak jako nisko, pa kad me mune ne mož' da omaši bešiku sve i da hoće :lol:

Nego, trudnice, a i vi bivše trudnice, ja bih vas nešto pitala... jel ste imale vi faze da vam se pije pivo? Mene tako uhvati ponekad, pa mu ukus u ustima osetim, što bi rekli - na suvo :rumenko: Onda muž ode i kupi, pošto obično u kući nemamo pivo, a ja popijem dva-tri gutljaja i zadovoljim se. Ali kakva je to želja... neopisivo :rumenko::rumenko::rumenko:

Ja sam imala zelju u 4-5 mesecu. I onda je moj tata pronasao bezalkoholno pivo :worth:. Popila sam 3-4 flase u nedelju dana, minula mi zelja i posle toga mi se nije vise pilo.

..(sad cu ja k'o shvaba tralala).. :lol:
..takve bebe pedijatri zovu "dzinovi na staklenim nogama".. :(

..a oko teranja do mushkog :evil:
..i sa jakshom i sa aleksejem sam peezdela od izraza lica lekara
sekund nakon shto kazem koja je trudnoca po redu,
a dve sekunde pre nego shto pitaju "..a shta imate kod kuce? :ceka: "
..i to svi tim rechima, k'o da ih uche tome na faksu.. :evil:

..jedna je mama ovde (nema je dugo, zaboravila sam koja je :( )
prichala kako joj je pedijatar na prvoj kontroli rekao "..trece, a..?..konachno sin? :per: "
a ona odgovorila "ovaj momak ima i brata i sestru :neutral: ",
spakovala dete i zakazala pregled kod drugog lekara.. :roll:

..znachi - tuga..

November, kada sam pisala to o muškom detetu, znaj da sam mislila na tebe. Znam tvoje razloge što imaš četvoro dece, i znaš da zaista imam visoko mišljenej o tebi. Ali to si ti.

'Ajde da se kladimo da ova porodica iz Smedereva neće imati više dece.

Ti si jedna od retkih, da ne kažem i jedina za koju ja znam da je rodila četvoro dece, a da je pol bio potpuno nebitan. Ovo je Balkan. I svaki Balkanac (i provincijalac) manje - više pati ako nema sina. Onaj koji pati manje, pomiri se i stane posle drugog, eventualno trećeg deteta. A onaj koji pati više, taj ne staje dok ne bude muško. Samo u mojoj okolini imam primera koliko hoćeš.

..ja ne poznajem nikoga mladjeg od 60 godina ko ima chetvoro dece.. :rumenko: :lol:
..ali ih po troje ima jako mnogo ljudi u mojoj okolini..
..nisam to ni primecivala dok se mi nismo odluchili za ovo dvoje maleckih.. :rumenko:
..direktor osnovne shkole u koju idu moja deca ima troje,
a od 47 zaposlenih, 17-oro ima po troje dece :eek:
a samo jedna prof ima sina posle dve cerke..
..u 50 m moje ulice su chetiri porodice sa po troje..
(..jedna mama iz parka je sinovima dala imena istok i jug, letos je bila pred porodjajem sa
josh jednim dechakom i lupala glavu shta ce sad.. :lol: )

..znam za horore balkana, srecom nemam ih pred ochima..
..a kad bi neko merio natalitet na uzorku nasheg kraja, bili bismo gori od indije.. :lol:

november child:
..ja ne poznajem nikoga mladjeg od 60 godina ko ima chetvoro dece.

Ja ih poznajem ohoho, i sve ovi o kojima pišem. :D

Moj školski, posle 5 devojčica, konačno Jovan. Zet moje kume, posle tri ćerke - Dušan. Na moje pitanje "Šta bi bilo da nije bio dečak?", on mi mrtav 'ladan rekao "Pa terali bi dok ne bude muško" :eek: školska drugarica mog starijeg sina ima dve sestre, i brata, naravno najmlađeg. Možda je to uočljivije jer je selo, pa se svi znaju, ali zaista ima tih koji zapnu muško, il' se ubiti.

Ja ih poznajem ohoho, i sve ovi o kojima pišem. :D

Moj školski, posle 5 devojčica, konačno Jovan. Zet moje kume, posle tri ćerke - Dušan. Na moje pitanje "Šta bi bilo da nije bio dečak?", on mi mrtav 'ladan rekao "Pa terali bi dok ne bude muško" :eek: školska drugarica mog starijeg sina ima dve sestre, i brata, naravno najmlađeg. Možda je to uočljivije jer je selo, pa se svi znaju, ali zaista ima tih koji zapnu muško, il' se ubiti.

..ma znam, draga, i verujem ti, toga je oduvek bilo i nazalost - bice.. :roll:

..aj kad vec spamujemo :rumenko: primetila sam tj cerka mi je skrenula paznju - u njenom odeljenju (prva godina),
chetvoro petnaestogodishnjaka je dobilo mladju bracu/sestre od septembra do sada,
a cheka se josh dvoje do nove godine.. :lol:
..dodushe, vecina je dobila polubracu/polusestre :sad2: jer su im se roditelji razveli,
ali opet.. :heart:
..sad je glavna u shkoli za savete oko beba.. :lol:

November, kada sam pisala to o muškom detetu, znaj da sam mislila na tebe. Znam tvoje razloge što imaš četvoro dece, i znaš da zaista imam visoko mišljenej o tebi. Ali to si ti.

'Ajde da se kladimo da ova porodica iz Smedereva neće imati više dece.

Ti si jedna od retkih, da ne kažem i jedina za koju ja znam da je rodila četvoro dece, a da je pol bio potpuno nebitan. Ovo je Balkan. I svaki Balkanac (i provincijalac) manje - više pati ako nema sina. Onaj koji pati manje, pomiri se i stane posle drugog, eventualno trećeg deteta. A onaj koji pati više, taj ne staje dok ne bude muško. Samo u mojoj okolini imam primera koliko hoćeš.

evo ja zelim da imam bar troje, cetvoro, pol uopste nije bitan, zelim da imam veliku porodicu i da deca imaju jedni druge kada nas ne bude...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back