Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dev299prs__.png

Joj nisam ni na pola :(

ti stikeri su super
ima prelepih i na jos jednoj adresi
cek da nadjem
kad ti je termin?

27.oktobar. A pred nama sve te vrucine. Samo molim Boga, da sve bude ok. Danas idem na pregled pa javljam sta imam novog. I ubedjena sam da je devojcica :zper: i svi mi se smeju jer kazu da se to ne moze osetiti. A kada govorim o bebi non stop govorim u muskom rodu :hahaha: Stoja ni ne primecujem nego me opominju da sam omasila rod :think:

Kada ste saznale pol? U kojoj nedelji. Meni je sve jedno jedino mi je malo bezveze da ne znam kako da tepam Bebi. Za sada je Zeka. :dash:

Evo i mene.

Danas u 17h idem na 4d.Bas imam tremu,jedva cekam da vidim da li je sve u redu.

evo jos jedan stiker za Maju i njenu bebicu :)

TAZbp2.png
[/url] Notes: To get the code: Click in the box above to select the code snippet, then right click and choose Copy to copy the code snippet to your clipboard. Adding it to your Forum signature On many forums, once you have logged in you can go to your Preferences and in the Signature field you can enter some text which will be added to the bottom of every post you make. Often it will say whether HTML is enabled, or Ezcode or whatever. Click on the links to the right of Forum signatures when you create your ticker to get code snippets in the different code formats. These can be copy-and-pasted into the Signature field for your forum. Of course, there are many different forums and they all do things differently. For instance, not all forums allow you to add a signature. Often you can find threads on your forum on how to add a Lilypie ticker. A good way to find them is to do a Google search with the phrase Lilypie site:your forum URL where you replace the phrase "your forum URL" with the URL for your forum. This tells Google to search your forum for references to Lilypie. For instance, if I wanted to know how to add it to BabyCenter I would search for: Lilypie site: www.babycenter.com. If you can't work out how to add a signature, ask the forum moderator (or Administrator) on the forum you are using. Or if you see someone else using a ticker, ask them how they did it. About: Lilypie tickers are free, update daily and can be used to track how Pregnant, or how far along in your Pregnancy you are. Baby, Toddler and Kid Birthday, as well as Trying to Conceive (TTC), Adoption, Breastfeeding and Memorial (Angel) tickers are available. You can add the ticker to your web site, blog, forum posts, email signature, mobile phone or desktop. © Amanda Crichton 2004 - 2011. All rights reserved. Use of this Web site constitutes acceptance of the Lilypie.com Terms and Conditions and Privacy Policy Note: Product names, brands, and other trademarks featured or referred to within Lilypie.com are the property of their respective trademark holders. Go to Daisypath.com for free Wedding, Anniversary, Birthday, Holiday, Travel and Vacation tickers. Go to LilySlim.com for free Weight Loss, Exercise and healthy eating Diet tickers. Go to PitaPata.com to keep track of important days in your Dog, Cat or Horses life. Go to Onemoremonkey.com for lots more drawings, comics and animations by Amanda Crichton.[/IMG]

Hvala ti. Ja imam gomilu tih na racunaru medju Bookmarksovima, ali mi je ovaj nekako najzanimljiviji, jer za svaku nedelju imaju nesto zanimljivo i smesno.

heh
a super stvar, zanimljiva skroz :)
ja kontam da cu svaki dan samo stikere praviti :)
a sad mi zanimljivo da gledam vase :)
sve trudne, a bebice drugacije, msm, u drugacijim nedeljama, pa mi zanimljivo da gledam razvoj
kako to brzo ide

heh
a super stvar, zanimljiva skroz :)
ja kontam da cu svaki dan samo stikere praviti :)
a sad mi zanimljivo da gledam vase :)
sve trudne, a bebice drugacije, msm, u drugacijim nedeljama, pa mi zanimljivo da gledam razvoj
kako to brzo ide

Imas i stickere za zacece. Tj kada zelis ostati trudna. Ili za rodjendane i vazne datume. Zanimljivo je i nekako me oraspoloze.

Ja nekada promenim datum, samo da vidim sta me ceka :rumenko:

http://lilypie.com/Trying_to_Conceive.php

samo namestis kada je bila poslednja menstruacija i koliko ti traju ciklusi ;)

sad je to kod mene malo zeznuto 17. na 18. april mi je krenuo rani spontani i krvarila sam nekoliko dana
i mislila sam da necu bar mesec dana narednih i sad sam za vikend opet krvarila
ali oskudno doduse i svega 3 dana ako je trajala
pa sam sad malo zbunjena oko tog racunanja
a doktor mi je na odmoru
13. mi je pregled, pa cu da ga pitam sta se desava :)

sad je to kod mene malo zeznuto 17. na 18. april mi je krenuo rani spontani i krvarila sam nekoliko dana
i mislila sam da necu bar mesec dana narednih i sad sam za vikend opet krvarila
ali oskudno doduse i svega 3 dana ako je trajala
pa sam sad malo zbunjena oko tog racunanjailo.
a doktor mi je na odmoru
13. mi je pregled, pa cu da ga pitam sta se desava :)

Da secam se sta je bilo. Bas mi je zao. Imala sam i ja jedan spontani u 12 nedelji. I onako trebas sacekati 3-4 meseca do sledeceg pokusaja da bi ti se hormoni i ciklusi ustalili. Kreni tada ;) I samo da znas sada mnogo lakse ostajes trudna nego pre pobacaja. Iskoristi (ako zelis) ova 3-6 meseca ;)

Da secam se sta je bilo. Bas mi je zao. Imala sam i ja jedan spontani u 12 nedelji. I onako trebas sacekati 3-4 meseca do sledeceg pokusaja da bi ti se hormoni i ciklusi ustalili. Kreni tada ;) I samo da znas sada mnogo lakse ostajes trudna nego pre pobacaja. Iskoristi (ako zelis) ova 3-6 meseca ;)

nisam znala da se lakse ostaje :)
moram priznati da si me obradovala :)))))

kako da okacim stiker?

e to i ja pokusavam vec izvesno vreme:D

Meni su rekli pol prvi put u 17.oj nedelji
pa sam dva puta isla na 4D, zbog vec jel'te poznatih razloga, da se ne ponavljam;)
i oba puta su mi rekli decak
znaci tri puta decak
al ja jos uvek gajim nadu da je cura...i ne odustajem dok ne izadje da vidim sta ima
i ja nemam slicice sa 4D, meni su sve filmici:(

E Suzo, pitaj snajku koja je krvna grupa, ako je RH negativna a muz RH pozitivan, onda su to ova antitela sto ih ja brojim, nije to nista strasno, samo mora da se prati redovno da li se povecava broj, pa terapija u zavisnosti od toga
s tim sto ce svakako primiti Rhogam posle porodjaja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back