Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
suzo, kako si ti mlada

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala, ma ja sam uvek imala dobru liniju, tj zadovoljavajucu.... visoka sam 170, uvek sam imala oko 55kg, na oba porodjaja otisla sa 69kg
i izasla iz porodilista sa starom kilazom....
nego sam se ja ove zime ugojila, pa sam trudnocu pocela sa 60... videcemo sad na kontroli sta ce biti....
ne brini bubice, mirujem kao bubica
pa ti imas deckonjuuuu, bravo!
ja sam mastala o deckonji, a sad mi je svejedno...
gledala sam jednu emisiju o betenovoj bolesti, i rekla sam, boze dragi, samo neka su zdravi....
cuvaj se i ti....![]()
meni je moja mama bila kriminalna
pre nego sto je zatrudnela imala je 60 kila
na dan porodjaja 66 kila
i mesec dana posle porodjaja spala na 58
msm, ne znam kako joj je to uspelo, al dobro...
ja se tako nadam ceo zivot da cu biti na nju![]()
barb, decaci su privrzeniji majkama, zato sam ja htela
ove moje dve smizle samo se sa tatom maze, a mene ko sisa!
ah sta znam, ja sam dete razvedenih roditelja i ja sam rasla sa ocem, za mene je samo tata postojao...
kad je umro, umro je i deo mene.... mamu volim, ali nikada nismo bile bliske.. tek mozda malo evo sad od kad i ja imam decu...
ne ljutim se ja, bas zbog toga sto je meni tata bio ceo svet, ali bih volela da i ja nekome budem ceo svet![]()
jexy, sta obuvas za posao? kako se vratis kuci sa tako netecenim nogama? joj, ja se plasim tog oticanja, ali za sada sam ok. jesu malo otecene kad dodjem kuci, ali svu obucu obuvam normalno i otok splasne cim legnem i malo podignem noge
Idi, nema razloga da ti bude glupo, samo ces se smiriti, ovako ces se nervirati, a to nije dobro ni za tebe, ni za bebu.
Verujem da je sve OK, idi i uveri se cisto da bi se smirila.![]()
Obuvam patike, nezapertlane
i to sam pisala zvanican mail da mi odobre da nosim patike, posto imamo dress code u firmi
Sta god da obucem na nogama imam NIKE, i bas me briga
dodjem kuci kako kad, nisu uvek natechene isto, a i lakse mi je kad hodam, samo sto su mi juce specijalno mnogo natekle, zato sam se i bila smorila skroz
cas sam i te patike morala da skinem, pa sam isla u prodavnicu da kupim neke papuche, za vreme radnog vremena...
i sto je najgore, jutros se prvi put otok nije povukao skroz posle odmora, i prvi put sam primetila da su mi i kolena natecena, sva sam kao krofna
e dobila sam rezultate antitela, nasli su ih, sad moram cesce na bockanje, svake dve nedelje, da prate jel se povecava broj, pa ako se povecava da se utvrde koja su antitela pa ako bude potrebe onda cu ici na kliniku, tako mi dr objasni juce
ludilo
no, bitno je da sam ja na odmoru do 09.maja i sad vec ozbiljno razmisljam da se i ne vratim na posao...