november child
Elita
- Poruka
- 18.222
Sad mene kopka cemu li se smeju toliko
..pa chujesh tatu u pozadini, kaze neki njima smeshan usklik i oni se pocepashe od smeha..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad mene kopka cemu li se smeju toliko
Hvala ti na odgovoru, ja sam primila Rhogam 16.3 kad sam radila AC, a prosle nedelje sam vadila krv da proverim. Prvo mi je dr iz Jevremove rekla da se posle Rhogama 10 nedelja ne treba proveravati, a kad sam pitala telefonom(da proverim za svaki slucaj) rekli su mi da posle Rhogama proverim za 5-6 nedelja. Sutra cu ici po nalaz pa cu videti.
Pozdrav za sve i velike cestitke porodiljama.Blago vama pregrmele ste porodjaj a ja o tome razmisljam po ceo dan,nekako dani lete,blizi se.
Bile smo prosle nedelje na 4D,i moja lepotica je teska kilo i osamsto,porasla.
Dok joj doktor slikao lice ona pocela da place,nisam mogla verovati svojim ocima,dete u stomaku place,bas sam se smejala,sve je ok,danas ulazimo u 33 nedelju i puno vas sve pozdravljamo![]()
Pozdrav za sve i velike cestitke porodiljama.Blago vama pregrmele ste porodjaj a ja o tome razmisljam po ceo dan,nekako dani lete,blizi se.
Bile smo prosle nedelje na 4D,i moja lepotica je teska kilo i osamsto,porasla.
Dok joj doktor slikao lice ona pocela da place,nisam mogla verovati svojim ocima,dete u stomaku place,bas sam se smejala,sve je ok,danas ulazimo u 33 nedelju i puno vas sve pozdravljamo![]()
Ja sam na prvoj kontroli antitela bila u januaru, negde cini mi se oko 14.nedelje i tad na razgovoru sa doktorkom, receno mi je da sam zasticena 6 meseci posto sam primila Rhogam u septembru, pa zato da dodjem ponovo u februaru jer ce mi se u nalazu od januara sigurno naci tragovi tog sto sam primila u septembru pa mi nece biti dobro rezultati
a hebi ga al ti objasnih, otisla mi koncentracija u .....materinu
poenta, mislim da si zasticena duze od tih 5-6, ili 10 nedelja to sam htela reci![]()
Preslatki su ...Da li je moguće da se rode osmorke?
![]()
![]()
cao drugarice
nadam se da ste se lep provele za praznike, mi smo imali punu kucu gostiju,
a i mi smo stigli da lutamo... rostiljalo se do besveti danima, hahahh...
tako da mi se juce i danas apsolutno gadi pomisao na hranu....
jutros zamalo da padnem u nesvest cekajuci red u pekari, tako mi se zamantalo od mirisa peciva,
klonule noge, utrnule ruke, pocela sam da gubim dah...
jedva sam se dovukla do auta i trebalo mi je dobrih deset minuta da smognem snage da krenem kuci...
i meni sad krenulo nesto braonkasto i boli me kao kad imam menstruaciju, zvala sam doktora, on je na odmoru cele nedelje,
dali mi broj nekoga ko ga menja, al taj broj je ceo dan zauzet.... bas sam uplasena
moji klinci su nocas imali zurku, od pola 3 do pola 6 nismo spavali, i muz i ja samo na izmaku....
ljubim vas puno i mazite tibe...
Pozdrav devojke,pomozite mi imam jedan problem ja sam danas 20+1 a nisam jos osetila pomeranje bebe sad sam se bas uplasila.![]()
Pozdrav devojke,pomozite mi imam jedan problem ja sam danas 20+1 a nisam jos osetila pomeranje bebe sad sam se bas uplasila.![]()
..suzo, ceo dan mislim na tebe..![]()
![]()
..nisam smela ni slovce da ti napishem, stalno sam mislila na to
kako sam bila bash uverena kako ce sa barb biti sve ok, pa sam bila u krivu..![]()
..izgleda da je bolje kad ja cutim..![]()
..bash mi je drago i chuvaj se koliko god mozesh..
..kad sam bila na pochetku trudnoce, jaksha je vec imao deset kila, sad ima 14 i josh ga nosam..
..sreca pa nije doskora bio mnogo po rukama, mada ga je uhvatilo neko ludilo
od ove poslednje bolesti, samo bi se mazio i nosao..
..valjda cu da doguram do devetog..![]()
ja onomad sam citala razne tekstovecao drage moje....
ovo mi je bio najduzi dan u zivotu, toliko sam se nasekirala i potresla....
ja nisam dobila doktora na telefon, danas isto ceo dan, a imam bolove kao menstrualne....
odem u toalet, kad krv, prava pravcata sveza i to ne bas malo.....
zajaukala sam na sav glas, samo mi je barb bila u glavi.... sve mi se srusilo u momentu....
mislim da smo za 2 minuta stigli do bolnice, sreca, pa su moja tetka i stric mm bili kod nas i ostali sa decom....
hvala bogu, sve je ok, beba je ok, srce lepo kuca, dugo su me pregledali, bas dugo i nema nigde nikakvog ostecenja
niti se vidi odakle je ta krv.... pa predpostavljaju da sam se prefosrsirala ili dizala tesko ili tako nesto...
mislim, sto jeste-jeste, ja u kuci imam dve bebe i stalno nesto radim, ali nisu ni one bas lagane, uvek mi je jedna od njih u rukama....
morala sam cvrsto da obecam da cu strogo mirovati, ili bi me ostavili u bolnici par dana.... eto tako...
bas sam se istraumirala, ali se secam da mi je moj doktor rekao da je moguce krvarenje nakon odnosa, malo, ali da nije normalno ako je mnogo i ako traje duze od jednog dana...
sad vise ne krvarim, uglavnom, redovnu kontrolu kod mog doce imam 6.maja, a ko se desi opet, opet da dodjem u bolnicu...
cuvajte se drage moje...
hvala ti draga moja, jojjj jako sam se uplasila...
hvala bogu dragom pa je sve ok, za barb sam i ja navijala i bila sam ubedjena da ce sve biti ok,
tim vise sam se ja sad prepala....
znam da moram da mirujem, mada ja nisam taj tip da mogu, ali eto mm nece raditi dve nedelje,
pa ce biti ok....
doguraces ti do devetog, ne brini, ja kad sam sa stasom ostala trudna, sanja je imala samo 4 meseca,
celu trudnocu mi je bila u rukama, prohodala je dan pre nego sto sam stasu rodila....
ipak je ovo trece trudnoca u tri godine i koliko god da sam mlada, jaka i zdrava, nije stvar za za heb anc iju
barb, hvala ti puno, prosto ti se divim....
svaka ti cast na smirenosti, stalozenosti i zdravom razumu....
ne smem ni da mislim sta bih i kako bih da me je snaslo to sto i tebe....
kukavica sam, sad vidim, a sebe sam uvek smatrala stabilnom i hrabrom....
![]()
cao drage moje....
ovo mi je bio najduzi dan u zivotu, toliko sam se nasekirala i potresla....
ja nisam dobila doktora na telefon, danas isto ceo dan, a imam bolove kao menstrualne....
odem u toalet, kad krv, prava pravcata sveza i to ne bas malo.....
zajaukala sam na sav glas, samo mi je barb bila u glavi.... sve mi se srusilo u momentu....
mislim da smo za 2 minuta stigli do bolnice, sreca, pa su moja tetka i stric mm bili kod nas i ostali sa decom....
hvala bogu, sve je ok, beba je ok, srce lepo kuca, dugo su me pregledali, bas dugo i nema nigde nikakvog ostecenja
niti se vidi odakle je ta krv.... pa predpostavljaju da sam se prefosrsirala ili dizala tesko ili tako nesto...
mislim, sto jeste-jeste, ja u kuci imam dve bebe i stalno nesto radim, ali nisu ni one bas lagane, uvek mi je jedna od njih u rukama....
morala sam cvrsto da obecam da cu strogo mirovati, ili bi me ostavili u bolnici par dana.... eto tako...
bas sam se istraumirala, ali se secam da mi je moj doktor rekao da je moguce krvarenje nakon odnosa, malo, ali da nije normalno ako je mnogo i ako traje duze od jednog dana...
sad vise ne krvarim, uglavnom, redovnu kontrolu kod mog doce imam 6.maja, a ko se desi opet, opet da dodjem u bolnicu...
cuvajte se drage moje...