mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
ma sta bre...ja sam sa prvim u 20. nedelji pocela da osecam te leptirice....a i sa ovim nedelju-dve manje-vise...
Jao nadam se...utešila si me malko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sta bre...ja sam sa prvim u 20. nedelji pocela da osecam te leptirice....a i sa ovim nedelju-dve manje-vise...

Hvala drage moje....znaci....![]()

........i super napredujemo

,vec smodobili oblik prave bebe ,masemo rukica ,i dr je strasno zadovoljan..........malo je mamu prestravio,imala sam braon mrlju i brzinom svetlosti otisli kod dr na UZ,lazna uzbuna
sorry 

i ja isto mislim,inace u prvoj sam imala te bolove i sve cekala da se pojavi menstruacija a sad u drugoj nista od bolova a krvarenje krenulo...mada naravno treba da se javi lekaru...ja sam uzimala utrogestanDa, da, znam taj osećajKažem ti, kod lekara idi, daće ti injekcije, biće ti lakše, a i bezbednije
![]()
ma opusteno...videces kad pocne da te mlati...Jao nadam se...utešila si me malko![]()

cuj mene sto objasnjavam kameron,a meni ovo prva a njoj druga trudnoca...a ja kao pametujem
izvinjavam se

evo i mi da se javimo.........bili smo opet na UZ,sutra ulazimo u 12.nedelju........i super napredujemo
,vec smodobili oblik prave bebe ,masemo rukica ,i dr je strasno zadovoljan..........malo je mamu prestravio,imala sam braon mrlju i brzinom svetlosti otisli kod dr na UZ,lazna uzbuna
![]()

očekuješ svaki dan ili svaki momenat

Kameron koja si nedelja, jel pri kraju![]()

Drage moje, ja sam juce izgubila moju bebu! Trudnoca je bila stara samo 24 nedelje i nisu mogli da je spasu. Ne znaju zasto je porodjaj poceo tako iznenada. Beba je za svoj uzrast bila pravilno razvijena, a uzeli su placentu na analizu pa ce da ispitaju moguce uzroke. Moje srce je slomljeno, al moram da idem dalje. Rekli su mi da za 6 meseci mogu i treba ponovo da ostanem u drugom stanju, samo tada cu biti pod potpunom kontrolom citavih 9 meseci. Molim vas, recite mi da znate jos nekog ko je bio u mojoj poziciji i ko je posle toga imao dece. Recite mi da cemo sledece godine opet biti na ovom forumu i da cu i ja imati jos razloga da se radujem.
Zelim vam svima lake porodjaje i puno, puno decijih osmeha

Drage moje, ja sam juce izgubila moju bebu! Trudnoca je bila stara samo 24 nedelje i nisu mogli da je spasu. Ne znaju zasto je porodjaj poceo tako iznenada. Beba je za svoj uzrast bila pravilno razvijena, a uzeli su placentu na analizu pa ce da ispitaju moguce uzroke. Moje srce je slomljeno, al moram da idem dalje. Rekli su mi da za 6 meseci mogu i treba ponovo da ostanem u drugom stanju, samo tada cu biti pod potpunom kontrolom citavih 9 meseci. Molim vas, recite mi da znate jos nekog ko je bio u mojoj poziciji i ko je posle toga imao dece. Recite mi da cemo sledece godine opet biti na ovom forumu i da cu i ja imati jos razloga da se radujem.
Zelim vam svima lake porodjaje i puno, puno decijih osmeha
o Boze, strasno mi je zao...rasplakala sam se, a takve ti sada najmanje trebaju.

Tsy znači još maloočekuješ svaki dan ili svaki momenat
:

da
cepaju me bezbolne kontrakcije vec sat ipo dva
nepravilne su...idu na 6 pa na 4 pa na 5....traju nesto manje od minut ili pola minuta....kako kad
ja se ponadala,al nista
nego da vas pitam....ako se ne porodim pre termina,jel treba da odem kod dr kada mi bude termin da vidim sta i kako,il da kuliram i nastavim da cekam?
nego da vas pitam....ako se ne porodim pre termina,jel treba da odem kod dr kada mi bude termin da vidim sta i kako,il da kuliram i nastavim da cekam?