november child
Elita
- Poruka
 - 18.222

Ja još uvek ne mogu da spavam na stomaku zbog grudi.![]()
..ista pricha..
..a zaista, prvo shto smo choporativno uradili kad sam
doshla iz porodilishta je da se svi grlimo, onako izblizine..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja još uvek ne mogu da spavam na stomaku zbog grudi.![]()

..ista pricha..![]()
..a zaista, prvo shto smo choporativno uradili kad sam
doshla iz porodilishta je da se svi grlimo, onako izblizine..![]()
![]()
 Moje dete se prvo čudilo što imam veliki stomak pa ga je non stop mazio...

Sad se čudi što imam velike sike pa hoće i njih da mazi...
E jedva čekam da se sve vrati u normalu...![]()
 ..srce malo.. 
 ..shmrc..a mislila sam da cemo uspeti ovog puta bez dohrane.. 
..srce malo..
..mi od juche dodajemo mleko....shmrc..a mislila sam da cemo uspeti ovog puta bez dohrane..
![]()

I mi smo imali krize par puta, ali Miloš neće flašicu ni u ludilu. I to nas je spasilo od dohrane sad kad razmislim. Plakao bi dok se ne umori i zaspi, a kad se ponovo probudi meni dođe mleko.
Luka je hteo flašicu, njega sam počela da dohranjujem sa 3 meseca...
Ali stvarno nema ništa strašnije nego kad je beba gladna pa neutešno plače.![]()
. Prvih nedelju i po sam joj nakon dojenja davala dohranu, a posle više nije trebalo. 

Mi smo u početku morali davati dohranu Eleni kad smo došli kući, jer nije bilo dovoljno. Znala je još u bolnici popiti noću 70-100ml. Prvih nedelju i po sam joj nakon dojenja davala dohranu, a posle više nije trebalo.
![]()
Cura je porasla, ima već 60cm, a jede na svaka 4 sata. Jedino mi dosta bljucka, pa mi nije jasno od čega raste.![]()
![]()
 To što bljucka znači da pojede i više nego što joj treba, pa izbaci višak. Cura je baš velika, svaka čast.To što bljucka znači da pojede i više nego što joj treba, pa izbaci višak.
Meni su Miloša dohranjivali u bolnici, a kući nisam mogla nikako da ga dohranjujem osim na kašikicu jer nije hteo da prihvati flašicu. A to je znalo da traje dugo i popio bi jako malo, više bi pljunuo nego popio. U bolnici nisam skoro uopšte imala mleka i za 3 dana je izgubio 400g. Već me je hvatala histerija da nas puste kući, da počnem da jedem normalnu hranu pa da mi nadođe mleko. Tako je i bilo, odmah sledeći dan po povratku kući je mleko krenulo...
 Vec sam mislila da nas nece pustiti kuci.I Elena je u bolnici izgubila 420g, al je sve vratila za 2.5 nedelje.Vec sam mislila da nas nece pustiti kuci.
Koliko to dugo ostajete u bolnici, kad beba izgubi toliko?
Nas zadrzavaju 24h ako je normalan porodjaj i 48h ako je carski rez. Naravno, ako nema dodatnih komplikacija.
 već mi se plače...Koliko to dugo ostajete u bolnici, kad beba izgubi toliko?
Nas zadrzavaju 24h ako je normalan porodjaj i 48h ako je carski rez. Naravno, ako nema dodatnih komplikacija.
j
a kad se setim koliko sam jedva čekala da nas puste, sad uopšte ne znam zašto
mogu misliti kako će mi tek sad biti kad me dete čeka kod kućeveć mi se plače...

Ja sam napisala - 3 dana. Od četvrtka do nedelje. Imao je malo povišen CRP pa su čekali da se spusti. Sa Lukom sam bila 2 dana - od četvrtka do subote. To je uobičajeno kad su svi rezultati ok.
Puno dece ovde dobije žuticu pa čekaju da se spusti bilirubin. Nekad to traje i po 10 dana...
 Hrabriša mali 
 Mislim znaju gde je školica, ali ne znaju gde mu je soba, ni ko su mu vaspitačice,, 
i u rođendanskom raspoloženju što me raduje
Pozdrav žene, evo navratih na forum da vidim šta ima, vidim da ste sve dobroi u rođendanskom raspoloženju što me raduje
Ja sam radila dabl test i brine me jedan parametar, zna li neko da protumači nalaz, sledeća kontrola mi je tek u maju, jedino da zovem dr pa da pitam, ali do tada možda neka od vas zna
ultrazvučni nalaz:NT 1,27
CRL 54mm
gestacija po UZ 12+5 GN
laboratorijski nalaz:
godine 28, težina 59 kg, pušač-ne, dijabetičar-ne, vantelesno začeće
fb-hcg 90,8
PAPP-A 1,21
CRL54mm
gestational age by CRL 11+6- i ovo mi je čudno na lab. nalazu jer sam po UZ 12+5
NT 1,27
biochem risk+nt 1: 1259
double test 1:212 ovo me brine! trebalo bi da bude manje od 1: 250
age risk 1:1159
trisomy 18+nt <1:10000
Ako neko ume da protumači nalaz bila bih veoma zahvalna jer me malo brine ovaj double test
pozdrav svima!![]()

Ja sam napisala - 3 dana. Od četvrtka do nedelje. Imao je malo povišen CRP pa su čekali da se spusti. Sa Lukom sam bila 2 dana - od četvrtka do subote. To je uobičajeno kad su svi rezultati ok.
Puno dece ovde dobije žuticu pa čekaju da se spusti bilirubin. Nekad to traje i po 10 dana...
Ne znam da li je dobro ili nije sto ovde tako brzo pustaju kuci.Pozdrav žene, evo navratih na forum da vidim šta ima, vidim da ste sve dobroi u rođendanskom raspoloženju što me raduje
Ja sam radila dabl test i brine me jedan parametar, zna li neko da protumači nalaz, sledeća kontrola mi je tek u maju, jedino da zovem dr pa da pitam, ali do tada možda neka od vas zna
ultrazvučni nalaz:NT 1,27
CRL 54mm
gestacija po UZ 12+5 GN
laboratorijski nalaz:
godine 28, težina 59 kg, pušač-ne, dijabetičar-ne, vantelesno začeće
fb-hcg 90,8
PAPP-A 1,21
CRL54mm
gestational age by CRL 11+6- i ovo mi je čudno na lab. nalazu jer sam po UZ 12+5
NT 1,27
biochem risk+nt 1: 1259
double test 1:212 ovo me brine! trebalo bi da bude manje od 1: 250
age risk 1:1159
trisomy 18+nt <1:10000
Ako neko ume da protumači nalaz bila bih veoma zahvalna jer me malo brine ovaj double test
pozdrav svima!![]()