Kradljivica knjiga
Domaćin
- Poruka
- 3.141
Hehe...Mackice...paaa, ne znam...ja sam u sedmoj nedelji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

čestitam ti i čuvaj se, nemoj se nerviraš 

Ja sam se vakcinisala. Takodje sve moje koleginice koje su trudne ili sa malim bebicama su se vakcinisale.
Ovde svi preporucuju vakcinaciju protiv H1N1 virusa. Pogotovo trudnicama... virus mozda nije toliko stetan za majku, koliko je za bebicu. Uz to, komplikacije od vakcine su mnogo manje verovatne nego sto bi bile komplikacije od virusa.
To mi je bilo dovoljno da se resim na vakcinaciju.
Moja doktotka je ostala nedorecena,nista konkretno,a u Domu zdravlja naravno kazu obavezno.Jos uvek ih nema i dok ih ne bude bilo,izbora nema.A jutros mi doktorka u DZ kaze da su trudnice prve koje ce biti vakcinisane i da ce nas pozivati cim vakcine budu bile.
, ali opet da vas pitam,iskusne trudnice
Kako ne sme? Ja se nalivam čajem i od brusnice i od uve.jeli čaj od brusnice smije da se pije u trudnoći, ja sam pila mjesec dana
pa onda mjesec pravila pauzu i sad opet svaki dan šolju,
reko nisam čula da se ne smije, ali opet da vas pitam,iskusne trudnice
![]()

Ju dobro je, već sam se zabrinula, pogrešno sam te razumela u strahu od milion informacija od kojih me već boli glava.reko nisam čula da se nesmije,ja pijem od brusnice ali opet da pitam
Ju dobro je, već sam se zabrinula, pogrešno sam te razumela u strahu od milion informacija od kojih me već boli glava.
Najradije bih zapušila uši i jela i pila sve što mi prija, a "oni" nek okače mačku o rep sve one njihove informacije/dezinformacije.
Ja recimo obožavam tunjevinu i bar jednom nedeljno je jedem, nisam je se ni u trudnoći odrekla.

Jesi li probala sirce divlje jabuke da pijes?
Ne pomaze ti?
![]()

samo kad sam bolesna...
jeli čaj od brusnice smije da se pije u trudnoći, ja sam pila mjesec dana
pa onda mjesec pravila pauzu i sad opet svaki dan šolju,
reko nisam čula da se ne smije, ali opet da vas pitam,iskusne trudnice
![]()

Po mojim procenama, termin bi trebao biti negde oko 28.juna
Kaze mm, znaci nista od mora...a ja: kako nista...pa mozemo u avgustu...
![]()

Ne kontam...meni je 28.6., suzi 2.7., a tebi 27.7.?

Kako ne sme? Ja se nalivam čajem i od brusnice i od uve.
![]()
) je u 7.nedelji, a Wenerici je termin mesec dana kasnije.