Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bonzi,
Jeste li se vi odlucili? Jel Enco ostaje?
Carobna,
Ti nam nisi ni opcije napisala...Znam da ce biti dva imena samo...

Enzo :lol:Pa neznamo posto je to italijansko,mozda ostane a mozda bi bilo bolje neko francusko :think:
Bas smo sinoc ja i muz pricali,vec bi trebalo da se odlucimo,ovih dana svako ce izneti listu pa cemo videti...
Kako je kod vas?Koje ime?
E ja opet dijareju,ali lakse mi je :whistling:
Moj bebac cudan danas ceo dan je poprecno,sto se kaze karlicno skroz gore blizu rebra i sa leve i desne je iskocilo nesto tvrdo,kao sda su mu ledja :think: nisam sigurna...

kako se vi snalazite sa vasim stomacima...ja nosim pizame koje me ne stezu uopste u struku, bas mi budu komotne, ali uvek ostane na stomaku trag od pojasa...pa se pitam da li mozda to ipak steze stomak iako ja ne osecam da mi smeta :confused: jel i vama tako sa pizamama i trenerkama?

Drage moje evo znam da se nisam dugo javljala ali evo sad.. konacno mogu da napisem da nisam vise trudnjaca:) rodila sam 16.01. svog Nikolu na carski rez (jer sam prenjela 18 dana tj.termin bio 29.12,a ja se nisam otvarala),on je super sin majkin rodio se sa 4050kg,dugacak 54.. ja se sad dobro osjecam rana mi super zarasta ako vas nesto zanima pisite,nisam bas citala o cemu se prica ima toga previse ali sticcu polako..

kako se vi snalazite sa vasim stomacima...ja nosim pizame koje me ne stezu uopste u struku, bas mi budu komotne, ali uvek ostane na stomaku trag od pojasa...pa se pitam da li mozda to ipak steze stomak iako ja ne osecam da mi smeta :confused: jel i vama tako sa pizamama i trenerkama?
I meni su pidzame komotne, imaju samo uckur, a trenerke osim uckura imaju i onu lastiku koja ostavlja trag i osecam da me malo stezu, pa ih vucem nadole, ispod stomaka. Trenutno se mogu uvuci u samo jedne somotne trudnicke pantalone sa onim elasticnim pojasom, ali moram da priznam da sam u pocetku njima bila odusevljena, a sad uopste ne, kad sedim stezu me...

Drage moje evo znam da se nisam dugo javljala ali evo sad.. konacno mogu da napisem da nisam vise trudnjaca:) rodila sam 16.01. svog Nikolu na carski rez (jer sam prenjela 18 dana tj.termin bio 29.12,a ja se nisam otvarala),on je super sin majkin rodio se sa 4050kg,dugacak 54.. ja se sad dobro osjecam rana mi super zarasta ako vas nesto zanima pisite,nisam bas citala o cemu se prica ima toga previse ali sticcu polako..
Jeco, cestitamo! :vatromet: Nikola, dobrodosao! :heart:
Eto, imamo jos bebica! Uzivaj sa svojim bebencetom, ako imas neki savet za nas, samo pisi, znas kako je, nama trudnicama nikad dosta saveta... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back