Sunny77
Zainteresovan član
- Poruka
- 243
Djevojke Tina vas puno pozdravlja. Rana je puno boli pa joj bebu donose samo na podoj. Nisu se jos odlucili za ime.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajoj, znaci Tina nam se bas namucila.Djevojke Tina vas puno pozdravlja. Rana je puno boli pa joj bebu donose samo na podoj. Nisu se jos odlucili za ime.
Bonzi,
Jeste li se vi odlucili? Jel Enco ostaje?
Carobna,
Ti nam nisi ni opcije napisala...Znam da ce biti dva imena samo...
I kod mene ce biti glasanje ovih dana... Srpsko je Vuk, to smo davno odlucili.Bas smo sinoc ja i muz pricali,vec bi trebalo da se odlucimo,ovih dana svako ce izneti listu pa cemo videti....
Marta ima decka vec odavno...Cestitke Tini i malom Stefanu..![]()
Izgleda da smo nasli devojku za Stefana.. Martu!
Videla sam Martine slike,preslatka je
Koja je buduća mama sledeća na redu?
Sta ulazes?ja se kladim na carobnu kao sledecu![]()
Marta ima decka vec odavno...
U sledecoj ekipi su opet 3 mame, pa videcemo kojim redosledom.![]()
ne vredi ti sad da bezisSta ulazes?Ja mislim da ce to biti Bonzi...
Ma bezala ne bezala, primaklo se.ne vredi ti sad da bezis![]()
I meni su pidzame komotne, imaju samo uckur, a trenerke osim uckura imaju i onu lastiku koja ostavlja trag i osecam da me malo stezu, pa ih vucem nadole, ispod stomaka. Trenutno se mogu uvuci u samo jedne somotne trudnicke pantalone sa onim elasticnim pojasom, ali moram da priznam da sam u pocetku njima bila odusevljena, a sad uopste ne, kad sedim stezu me...kako se vi snalazite sa vasim stomacima...ja nosim pizame koje me ne stezu uopste u struku, bas mi budu komotne, ali uvek ostane na stomaku trag od pojasa...pa se pitam da li mozda to ipak steze stomak iako ja ne osecam da mi smetajel i vama tako sa pizamama i trenerkama?
Jeco, cestitamo!Drage moje evo znam da se nisam dugo javljala ali evo sad.. konacno mogu da napisem da nisam vise trudnjacarodila sam 16.01. svog Nikolu na carski rez (jer sam prenjela 18 dana tj.termin bio 29.12,a ja se nisam otvarala),on je super sin majkin rodio se sa 4050kg,dugacak 54.. ja se sad dobro osjecam rana mi super zarasta ako vas nesto zanima pisite,nisam bas citala o cemu se prica ima toga previse ali sticcu polako..
Opusti se, ako je tebi udobno , onda je sigurno i bepcu.mozda da i ja nadjem nesto sa uckurom pa da podesavam...ovo sve sto imam to je sa lastisom...jeste da mi nista ne smeta, ali ne znam da li smeta stomaku