radoznalche
Obećava
- Poruka
- 52
Mislila sam da to sve vec znas, ali nista drugo ti onda ne preostaje osim da se vratis na klistir i da se posvadjas ako treba samo da ti olaksaju muke..SRETNO!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, da, to se radi pri svakom pregleduDevojke, da li vi idete na merenje pre svakog pregleda kod Dr? kilaza, pritisak, mokraca?
Mila to je nama babica pricala,mada ja mislim da bebac uvek sa razlogom place,ipak treba upoznati svoje dete i po tome se vladati,sto je za nekog dobro neznaci da je i za nas...mada ja moje necu navici stalno na nosanje....zavisi kakva beba bude ,ja sam bas bila mirna,nikad nisam plakala,jedino kad sam gladna ili da me mama promeni,dok moja sestra je bila pravi djavolak,koliko je mama uspava i spusti u krevetac ona vristi,znaci strasno,sve zavisi od deteta a i roditelja da ga ne razmazi...![]()
Bananice, to je normalno... Preporucuje se umivanje intimnim gelom ujutro i uvece.ja ne znam kako vi, ali prethodnih par nedelja meni se sekret bas pojacao
da li ja na to nisam navikla ili sta je vec, ali mene to strasno nervira...i stalno mislim da nije to nesto nenormalno...tusiram se 2 puta dnevno i vise bih, nego se ustezem da ne isusim kozu, i ovako me sve nesto pecka.
Laku noc... I mi se spremamo za spavanje... Procitala sam da u 36. nedelji materica dostize najvisu tacku i svi organi su "pritisnuti", pluca, zeludac... Bas se tako i osecam, jedva disem. Idem da odmaram, lepo spavajte...Devojke, ja vas pozdravljam i zelim vam laku noc...bye![]()
Angi,
Bravo za kockicu i makiZnali se kad ce svojoj kucici?
Vidis kod mene bebac se bas pomera,tj menja polozaj jos uvek,al za ned dana trebalo bi da zauzme onaj pravi
Al koliko sam primetila svima bebe stucaju dole![]()
Ma slazem se, htela sam samo da kazem da se ne opterecujete sa time i ne plasite da cete razmaziti bebu ako je nosate, vec da radite onako kako osecate i zelite.
Moja bebica je preplakala prvih 40 dana ceo dan ( a nocu je super spavala ) zbog grceva, posle se to smanjivalo dok grcevi nisu skroz prestali, a to je bilo sa puna 3 meseca. Ali bilo je dosta onih koji su tvrdili da sam je razmazila da zato place, no nisma ih slusala i sad mi je drago zbog toga. Dugo su je mucili grcevi, ali kad su prestali, od placljive bebe pretvorila se u pravog smeska i dobricu.
Zato, samo radite onako kako vi mislite da je najbolje!
dragi stomaci...evo mene sa novim izveštajem o Kockici i Marti...baš smo puno pričale ujutro,već mi je poželela dobro jutro u 7,15...hehehe....nema više spavanja do podneva...sve je okej sa njima....čeka rezultat krvne slike,urina itd.,i ako su rezultati u redu sutra ih puštaju kući,jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...Maki joj sad već dovode redovno da pokuša da siki,još uvek joj nadolazi samo kolostrum,ali sve znate koliko je baš to važno za bebe,masira se,pa će polako i to prvo mleko da krene,usput Maki daju i adaptirano mleko...i sada ispravka...kada mi je Kockica rekla da su Maki stavili u inkubator malo mi nije bilo jasno zbog čega,pošto ako je sve u redu,onda se to ne radi...bila sam živčana zbog toga,i nisam smela da je pitam zbog čega je to da nju nebih uznemirila...ali danas više nisam mogla da izdržim pa sam je pitala da mi razjasni nedoumicu...znači Maki nije bila u inkubatoru,nego pošto je dobila fiziološku žuticu stavili su je na sunčanje što je sasvim normalna procedura,a ovo je razlog i zbog koga ostaju malo duže u porodilištu...eto,sve se razjasnilo...bilo je meni čudno ovo sa inkubatorom,nego ona meni žuticu uopšte nije spomenula,pa ja već sve i svašta mislila...eto drage buduće mame,znači one su više nego dobro...želim vam prijatan dan,mazite stomake...meni mužić stiže u nedelju,pa možda vam se uskoro i pridružim...kiss...