Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobar dan :cao:
mi smo se zabavljali slusajuci bebu...uzeli stetoskop i slusali kako bucka po stomaku :heart: kako je to slatko i neverovatno :zaljubljena::klap:.
sad joj pustamo muzikicu da se opusti...uvukla sam slusalicu u pupak :hahaha: kad muzika ubrza, ona krene da sutira...prati ritam :cmok:

Hocu, hvala. ;) Jesu, mere svaki put, ali lekar nije upisao na grafik, zaboravio izgleda. :confused:
Ovamo je danas strasno hladno, - 12, kako je kod vas, ima li snega, cula sam da pada svuda u Evropi, letovi kasne...

I ja kad sam bila prosli put,merio je ,uvek kaze al ovog puta ga nervirao merac pritiska,morao je tri puta da meri,tako da nije mi ni rekao,a zapisuje kod njega u karton...
Ovde je 3c,hladno je,nocas je padao sneg,sad se vec otopio jer ceo dan paa neka sitna ledena kisica...
Jer ti otices jos?Jer preko noci otok nestane?Meni ne,noge su katasrofalne sve do kolena,uzasno bole,i prsti na rukama su bas otekli,jos fali u licu da pocnem i onda neizlazim iz kuce :(
Sutra bi trebalo da idem do doce da mi proveri pritisak i da vidimo dal ce mi dati dopler da radim za noge,jer nije normalno,otok je stalno tu,preko noci samo 1cm ode,i jos pijem lek za izbacivanje vode i carape nosim i nista,da poludis :(

dobar dan :cao:
mi smo se zabavljali slusajuci bebu...uzeli stetoskop i slusali kako bucka po stomaku :heart: kako je to slatko i neverovatno :zaljubljena::klap:.
sad joj pustamo muzikicu da se opusti...uvukla sam slusalicu u pupak :hahaha: kad muzika ubrza, ona krene da sutira...prati ritam :cmok:

Hehehehe samo se vi zabavljajte! :D evo i ja upravo pustam muziku Marti :klap: preko metala, rocka, balada... a ona nista, spava izgleda i uziva :hahaha: sad ostajem pri baladama, nekako i mene smiruju! :zaljubljena:
A ti si 100% luda sto si gurnula slusalicu u pupak, genije si! :hahaha: :rotf:

I ja kad sam bila prosli put,merio je ,uvek kaze al ovog puta ga nervirao merac pritiska,morao je tri puta da meri,tako da nije mi ni rekao,a zapisuje kod njega u karton...
Ovde je 3c,hladno je,nocas je padao sneg,sad se vec otopio jer ceo dan paa neka sitna ledena kisica...
Jer ti otices jos?Jer preko noci otok nestane?Meni ne,noge su katasrofalne sve do kolena,uzasno bole,i prsti na rukama su bas otekli,jos fali u licu da pocnem i onda neizlazim iz kuce :(
Sutra bi trebalo da idem do doce da mi proveri pritisak i da vidimo dal ce mi dati dopler da radim za noge,jer nije normalno,otok je stalno tu,preko noci samo 1cm ode,i jos pijem lek za izbacivanje vode i carape nosim i nista,da poludis :(

Znaci u Srbiji je jos i najlepse vreme :aha:
Bonzi kako se hranis?! :eek: pa nemoguce da se hranis normalno i sve radis kako treba a otok i dalje tu... to nije normalno... :dontunderstand:

zdravo, ja celu noc nisam spavala, bolela su me krsta najstrasnije, obradovala sam se da je pocelo, ali slucajno sam zaspala na sat vremena pre nego sto sam trebala da idem na kontrolu i kad sam se probudila sve je proslo. nista posebno, isla sam samo na ctg i to je to, i zamislite otpala sam, cekala sam 3,5 sati
prvo sam cekala na ctg sat vremena, koji je trajao pola sata, a ostatak sam cekala kao kod doktorke da mi samo kaze da je sve ok i da mogu kuci. bezobrazni su najstrasnije, besna sam, nadrljali su sledeci put ako ga bude bilo. cekam u devetom mesecu, sedim, sve me moje bolelo.a na pocetku nikad nisam cekala, imala sam zakazano uvek, a sad nemam, ubijes se od organizacije.

zdravo, ja celu noc nisam spavala, bolela su me krsta najstrasnije, obradovala sam se da je pocelo, ali slucajno sam zaspala na sat vremena pre nego sto sam trebala da idem na kontrolu i kad sam se probudila sve je proslo. nista posebno, isla sam samo na ctg i to je to, i zamislite otpala sam, cekala sam 3,5 sati
prvo sam cekala na ctg sat vremena, koji je trajao pola sata, a ostatak sam cekala kao kod doktorke da mi samo kaze da je sve ok i da mogu kuci. bezobrazni su najstrasnije, besna sam, nadrljali su sledeci put ako ga bude bilo. cekam u devetom mesecu, sedim, sve me moje bolelo.a na pocetku nikad nisam cekala, imala sam zakazano uvek, a sad nemam, ubijes se od organizacije.

Toliko o tome da je na zapadu uvek sve organizovano :roll: :aha:
Znam ja za Bec da to nije tako... i ja kad sam se posekla jednom krvnicki, 6 kopci imala sam cekala u cekaonici da me prime... :eek: znaci samo sto im tamo nisam iskrvarila :dash:

da se nije martica malo smirila pred porodjaj..... hehehe

Ma ne verujem, samo prosto spava... juce je jos uvece bila cila, izubijala me a i jutros je stucala i udarala malko... :aha: tina ti ces bre prva! :D :brus: pardon druga posle Margic! :D

margo nas sve iznenadila, nju nismo ni racunale u trci, hehehe.
ja sve sumnjam, nisam ja te srece da budem sledeca, moracu ja i sledeci ponedeljak da cekam 3 sata ponovo, samo sto necu vise da cutim.

carobna je skoro sve zavrsila sa kupovinom. meni je samo ostalo da razmisljam hoceli mu biti taman stvarcice sto sam kupila.ima ih par od broja 50 a ostalo je vece

margo nas sve iznenadila, nju nismo ni racunale u trci, hehehe.
ja sve sumnjam, nisam ja te srece da budem sledeca, moracu ja i sledeci ponedeljak da cekam 3 sata ponovo, samo sto necu vise da cutim.

carobna je skoro sve zavrsila sa kupovinom. meni je samo ostalo da razmisljam hoceli mu biti taman stvarcice sto sam kupila.ima ih par od broja 50 a ostalo je vece

Hehehe da da Fleca ih je sve pretekao! :D :klap: ma neka nam je on ziv i zdrav! :zurka:
A ja bas sumnjam za sebe da sam JA te srece :mrgreen: videcemo zenska... :aha:

Imam i ja par stvarcica 50 i mogu da se se opkladim da ni u sta od toga nece moci da udje! :roll: ali imamo i dovoljno 56 stvari, tako da je ok :brus:

Cao...
Meni nesto pucketa u stomaku:eek: Bukvalno kaoda bebac prducka....Gore desno iznad pupka...Kako kad creva krce...Bas cudno, nisam takvo nesto jos osetila...Jel imate vi to nekad?
Mi smo u akciji oko namestaja, premestanja, krecenja....Kad prebacimo komp u dnevnu, mozda necu imati internet dan dva...Videcemo kako organizujemo...

Kockice,

Pitala sam te koliko ti je dugacak grlic sad, znas li? Kad Margo izlazi iz porodilista? Danas bi trebalo ako je sve u redu...

Bonzi, meni je otok manji od kako vidim racuna da ne jedem slano. S vremena na vreme prsti na rukama nateknu, a zglobovi samo malo, nije vise strasno uvece kao pre. I dalje spavam sa podignutim nogama, carape ne nosim. To kod tebe je stvarno cudno s obzirom da pijes i lek, jeli lekar zna da ti ne pomaze? :confused:

Tina, pa to je strasno, kako mogu da dozvole da trudnica u devetom mesecu ceka 3,5 sata?! Sokirana sam. Ja bi to sve poslala u tri lepe. :evil: Bas sam kratkog fitilja sad u trudnoci, muz cim vidi da cu da pobesnim, vuce me napolje pre nego sto eksplodiram. :hahaha:

Ma imam ja jos... . Ali dobro je, sve ono vece sam kupila. ;)
E jeste, sad samo da smo potrefile velicine. Mene su malo zezali dugi i kratki rukavi, jer kad ne znas koliko ce beba dugo nesto nositi, onda ne znas ni kakvo ce vreme biti kad joj to bude taman... Ali dobro, sta je tu je, snaci cemo se. Kazite mi, kako vi planirate da obucete bebu recimo u martu, unutra, gde je temperatura 21 stepen, kako bebama odgovara? Sta obuci nocu, a sta danju? (U smislu jedan dugi rukav ili dva? Ja kontam da bi kombinacija dugi i kratki trebala biti ok, ali nisam sigurna.. :think: )

Ma imam ja jos... . Ali dobro je, sve ono vece sam kupila. ;)
E jeste, sad samo da smo potrefile velicine. Mene su malo zezali dugi i kratki rukavi, jer kad ne znas koliko ce beba dugo nesto nositi, onda ne znas ni kakvo ce vreme biti kad joj to bude taman... Ali dobro, sta je tu je, snaci cemo se. Kazite mi, kako vi planirate da obucete bebu recimo u martu, unutra, gde je temperatura 21 stepen, kako bebama odgovara? Sta obuci nocu, a sta danju? (U smislu jedan dugi rukav ili dva? Ja kontam da bi kombinacija dugi i kratki trebala biti ok, ali nisam sigurna.. :think: )

carobna, te detalje ce ti neko drugi reci, ono sto ja znam je da je bebin stomacic najpouzdaniji pokazatelj kako je njoj, da li joj je toplo ili hladno.
ako je stomacic hladan, to je siguran znak da joj je hladno i obratno-ako je topao treba je raskomotiti jer joj je vruce.
ovo je vrlo bitno jer bebe u pocetku nemaju razvijen sistem termoregulacije i njihovo telo nema efikasan nacin da se izbori sa neodgovarajucom temperaturom, bilo visokom ili niskom.

Cao...
Meni nesto pucketa u stomaku:eek: Bukvalno kaoda bebac prducka....Gore desno iznad pupka...Kako kad creva krce...Bas cudno, nisam takvo nesto jos osetila...Jel imate vi to nekad?
Mi smo u akciji oko namestaja, premestanja, krecenja....Kad prebacimo komp u dnevnu, mozda necu imati internet dan dva...Videcemo kako organizujemo...

Kockice,

Pitala sam te koliko ti je dugacak grlic sad, znas li? Kad Margo izlazi iz porodilista? Danas bi trebalo ako je sve u redu...

Kako bre pucketa?! :eek: meni se to jos nikad nije desilo... :think:
A sto se grlica tice ne znam koliko je dugacak, kao sto rekoh nije me pregledao sad :aha: znacu 8og valjda... a ni za Margo nista ne znam, ne bih da joj smetam non stop i da je smaram porukama... :rumenko:

Prelepa pesma :aha:,i spot je jako simpatican.
Ja inace vec dva dana non-stop slusam Rihanna-Rehab :aha::zaljubljena:
Pozdrav za buduce mamice :heart::heart:

Aha bas je super pesma, zar ne?! :D
E i ta Rehab je super pesma! :klap: eto dade mi ideju! :mrgreen:
CMOK za tebe! :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back