malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
ludnice...covek je protiv toga da ocevi prisustvuju porodjaj zato i radi takve stvari....moram jos da pitam ne mogu ni ja da verujem.....a i muz mi je poludeo.......o svemu odlucuje upravni odbor bolnice a ne ministarstvo.......

U zemlju da propadnes. Sinoc kad sam rekla muzu, on mi kaze: Molim te, reci mi da je ta bolnica u Pristini. 

elem imam nesto u urinu sto ukazuje na Diabetes, a Dr. "savesni" Terzic mi kaze da ce on ipak za svaki slucaj da me racuna po mom starom terminu, uprkos svemu...
idem 31.1. kod njega na Vaginalni pregled (kaze ako izazove trudove time, taman odmah i da ostanem!), treba da dam urin i krv ponovo, da izvadim oba brisa i sve da imam spremno za porodiliste do tad... a ja drage moje ne mogu vise ni da stojim na nogama, od juce me leva noga ubija, ne spavam, sad mi je i ono malo slatkisa sto sam smela i cascenja zabranjeno, bukvalno vise ne znam ni sta da jedem, kako da se krecem... zesce gubim strpljenje i zivce... kao sto rekoh preplakah pola dana... hvala Bogu pa sam pisala Goranu i cula sam se sa njim, pa me on malo smirio i dao snage, inace bih poludela...