malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
cao....
vidim bonzita je stavila slike........
vidim bonzita je stavila slike........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Georgina je trudnica iz Radovana treceg...Nije joj dao da se porodi dok se ne uda![]()
Hvala Angi...Ko ceka, taj doceka...Stavicu slike veceras,ja nisam ko carobna![]()

Nego sta cu! Ovde sam ja..., nigde ne idem.Za pola sata cu staviti,pa ti carobna ako hoces gledaj![]()

kockica nam se uplasila
to je sve normalno da se desava..ne mozes k'o georgina do u nedogled biti trudna
jel marta uvek na svim pregledima bila naprednija za toliko mnogo nedelja? kako nisu ranije posumnjali...a logicno je.
kad budes isla u kupovinu, kupi nesto lepo i za sebe, za te prve dane.
uzivaj...jos malcice, pa ti stize beba![]()
![]()
kockice,
Nemoj da si nervozna...Sve cete stici da sredite, bitno je da imas mamu da ti pomogne.
Sve vreme ti je beba krupnija i pomerili su ti termin oko dve nedelje, nije to za paniku...To ti je klasicna panika kad udjes u deveti, sve nas to uskoro ceka...
Mozda bolje da mamu posaljes u kupovinu ako nisi jos psihicki spremna da ti krene porodjaj...Ili bar idi u jednu dve ranje, ostalo njoj prepusti...
Ti si sve organizovala za porodjaj, imaces super tretman, to je najvaznije...
Mazi nam Marticu i reci joj da jos malkice saceka dok se mama pribere malo![]()
ne plasim se ni bola, ni bolnice, ni klistiranja, ni brijanja, ni secenja, samo me ubise neki pundravci, stalno virim u gace, pa se ona spusti nisko, sekret mi isto pojacan i onda sam sva u nekom cudnom stanju...
ma ja sve mislim da bi meni shopping pomogao da shvatim situaciju ali ova poledica
ja bih da idemo ali nikako... u subotu idemo 100% jedva cekam... 
Cao Kockic!Hvala vam za podrsku!![]()
ne plasim se ni bola, ni bolnice, ni klistiranja, ni brijanja, ni secenja, samo me ubise neki pundravci, stalno virim u gace, pa se ona spusti nisko, sekret mi isto pojacan i onda sam sva u nekom cudnom stanju...
![]()
ma ja sve mislim da bi meni shopping pomogao da shvatim situaciju ali ova poledica
ja bih da idemo ali nikako... u subotu idemo 100% jedva cekam...
![]()
Ma ti si bre hrabra, sve ce to biti OK. 
I mi cemo u subotu u soping...
da, da, soping...on ce te ubaciti u bebece raspolozenje i ucinice da se polako priviknes na ideju da beba zaista uskoro stize.
samo polako...
Cao Kockic!Ma ti si bre hrabra, sve ce to biti OK.
Zamisli, jos samo 3 nedelje i Maki je tu.I mi cemo u subotu u soping...
Kupicemo krevetac i svu opremu za njega, i jos puno stvari, nadam se da cemo naci...![]()
ma samo da me pundravci prodju 

.
Meni srecom ne trebaju spavacice za bolnicu, jedna tacka manje...jao.....ja idem sutra sa tetkom da kupim spavacicu........vec vidim ludi provod.......

jao.....ja idem sutra sa tetkom da kupim spavacicu........vec vidim ludi provod.......

Laku noc... E, setih se da imas problem sa spavanjem kao i ja. Danas sam procitala jednu caku, pa cu veceras probati, kad legnes na stranu, stavi veliki jastuk ispod kolena, on bi trebao da te drzi u polozaju napola na ledjima, a napola na strani, tako da ne pritiskas stomak... Lepo spavajte.![]()
a i provalila sam da mi prija kad stavim velikiiii jastuk medju noge a isto toliki pored glave da spustim ruke na njega...
ma probacemo razne varijante... 
al' se kockica uozbiljila...sad pre ponoci u krevet ..a nekada je do 4 znala da bude budna![]()

Da - da, nema vise zezanja...al' se kockica uozbiljila...sad pre ponoci u krevet ..a nekada je do 4 znala da bude budna![]()

Ja idem i na decji rodjendan u subotu u Mek..