Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se jos cudim kako kockica kaze, ma ja ne zurim, mama ce sve. e sad prpa kad ti je doktor rekao pa je stislo, pa sad jos i sekret, hehehe. salim se malo. nema ljutnje

nego to za sekret je normalno, i meni se desava da curi ko voda, a pogotovo ujutro kad ustanem pa pocnem da setam. to se ne brini. samo polako nemoj da preterujes sa setnnjom, gde god mozes da sednes sedi. nemoj da se porodis ovih dana. i ja non stop gledam u gacice jer se tripujem da mi je izasao onaj cep a nece valjda jos, ja cekam mamu da mi dodje, tako ce i beba.

Joj, sto mi se spava... :zzzz:... a bebac me takoooo sutira danas celo vreme... Imam osecaj da on nema mesta unutra, kakav osecaj, golica kao da mi broji sve organe, pa onda sut u besiku. z:shock:
Odoh da lalam, Bonzi, mozes li da stavis sve slike u svoj profil, da napravis album ili nesto, ovako te nikad necemo navijati...
Cmok svima, lepo spavajte. z:girl:

Dobro jutro...
Bonzita, Srecan ti rodjendan i ulazak u 33.nedelju trudnocez:)
A ti ces za moj rodjendan mozda da se poradjasz:dm3:

Mi danas punimo 30nedelja, tj. usli smo u 31.z:dm5: Carobna i Kockice, cestitam...

Propustila sam slicice sinoc...Ajde okaci ih normalno...
Ne znam sto ne zakacis slike kao standarni attachment kad saljes poruku na forum...To ti je kao da saljes mail sa slikom. Kliknes na "uredi priloge" i zakacis sa kompa slike.

A sto se tice sekreta, mene izludjuje sto su mi non stop mokre gacice, pa menjam svaki cas...ponekad dnevni ulzak, a znam da ne valja, pa sam stavljam malo vate...bas je smor...

Cao devojke evo i nas dve :cao:

Bonzita srecan rodjendan!!! :D :zurka: :vatromet: :rodjendan:
Jel pazis na svoju ishranu bonzi?! Bez slanog, slatkog itd?! :think: kako su ti noge?! :cvet:

Eh taj sekret je koliko ja vidim normalan da bude pojacan i to curkanje... :aha:
Jutros mi bili izvadili krv, a zena kad mi vide vene mi lepo izvadila iz prsta :klap: jest da bridi sad i iritira ali mi je super :mrgreen: idem danas posle frizera i ocnog po rezultate... :aha: znaciiii ocni pregled u 14h30min, pa u 15h15min friziranje, pa po nalaze, pa kuci na kratak predah, dolaze neke mamine drugarice valjda oko 17h da vide i kupe neku robu, pa u 18h ili kasnije malo idemo na taj rodjendan... :brus: znaci predajem se... :hahaha:
Inace smo opet bas lose spavale sinoc, nisam uspela da se lepo namestim kao juce :besna: smrc...

Cestitke svim mamicama i bebironima koji su usli u novu nedelju!!! :D a drage moje meni je termin za 22 dana :eek: uh... to zvuci tako malo... :aha:
I ne ljutim se bre aman, samo vi mene zafrkavajte, ali videcu vas kad dodjete do ovde :mrgreen: uh sta cu da vam radim :hahaha:
CMOK!!! :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back