Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam da razlikujem, kad napipam okruglo tvrdo u stomalu jel to glava ili guzaz:dm3:
Ako si ti sigurna, onda je glava dole sigurno...

Videces u ponedeljak...

Ja osecam da sdtuca skroz dole, a onda me isto tu jako lupiz:hm: I onda pojma nemam sta je gde...Videcemo danas...Jedva cekam:snesko2:
Nisamo jos overila ovaj sneg...

kockice, ako joj je guza gore, onda jedino mesto gde joj moze biti glavica je dole z:lol:. ja sam se mami okrenula dan pred porodjaj, nekim zenama se bebe okrenu tokom samog porodjaja...

ja sam tako lose spavala...nisam mogla da zaspim satima...a sto se tice spavanja, ja sam tu jako razmazena, potpuno sam nenaviknuta na mogucnost nesanice jer uvek spavam odlicno. nadam se da je ovo samo epizoda...sva sam nikakva.

Ja ne znam da razlikujem, kad napipam okruglo tvrdo u stomalu jel to glava ili guzaz:dm3:
Ako si ti sigurna, onda je glava dole sigurno...

Videces u ponedeljak...

Ja osecam da sdtuca skroz dole, a onda me isto tu jako lupiz:hm: I onda pojma nemam sta je gde...Videcemo danas...Jedva cekam:snesko2:
Nisamo jos overila ovaj sneg...

Pa ja kad napipam okruglo bez prekida to je glavica a ako je dva mala kruga to je guza :klap: tako sam pipkala non stop dok nisam ukapirala 100% sta je sta :aha:
Ali ipak jedva cekam da je vidim! :D
Hehehehehehe joooj blago se tebi sto vec danas ides na UZ! :cmok: uzivaj dok si tamo i obaveznooo nam se odmah javi! :aha: :D

kockice, ako joj je guza gore, onda jedino mesto gde joj moze biti glavica je dole z:lol:. ja sam se mami okrenula dan pred porodjaj, nekim zenama se bebe okrenu tokom samog porodjaja...

ja sam tako lose spavala...nisam mogla da zaspim satima...a sto se tice spavanja, ja sam tu jako razmazena, potpuno sam nenaviknuta na mogucnost nesanice jer uvek spavam odlicno. nadam se da je ovo samo epizoda...sva sam nikakva.

Ma ona se prevrce non stop :aha: evo sad se nekako smestila da uopste ne znam gde je sta, nista nije istrcila :mrgreen:
Joj ja sam umorna isto, zaspala u 3h jutros i ustala u 10h... meni je to malo, pa sad ceo dan zevam z:hm:

Srecno kod doce z:kiss:
Neznam kod nas ali ovde obavezno snimaju karlicu da vide dali je dovoljno siroka za bebin prolazak...

Nema nam Nastase...zaboravila ona nasz:(

Ja mislim to okruglo i tvrdo to je glavica,meni sad u poslednjih nekoliko dana uvek je gore sa desne strane,ja pomazim moj stomacic i ono lupka i premesti se u drugom polozaju,al nisam mu nikad napipala guzu ,ili mozda jesam.al nisam znala ..:think:

mi smo se vratili......sve je dobro osim sto je malecki manji.......dr kaze da nije nista strasno jer je do sad lepo napredovao pa ce sad samo da ga prate......radila mi je CTG i dobar je .......u ponedeljak ponovo......

Vidis da je mali dobro,bitno je da je razvijen dobro,a i bolje za tebe da je manji,sto kaze moj muz da se nemucis z:cry: ,mali ce to nadoknaditi kad se rodi,samo ti ruckaj sve samo izbegavaj slatko i nesekiraj se z:kiss:
A zasto ti opet u ponedeljak radi ctg?

ne znam.....spomenula je da kod manjih bebica se desava da rade porodjaj ranije ako im nije dobro u stomaku.......dr u frontu mi je zakazao uz za 10 dana a da do tada idem kod moje dr na kontrole.....moguce da je zbog toga.......kad smo kod slatkog.....stize mi palcinka sa eurokremom i visnjama....mljac......moram nekad......

ne znam.....spomenula je da kod manjih bebica se desava da rade porodjaj ranije ako im nije dobro u stomaku.......dr u frontu mi je zakazao uz za 10 dana a da do tada idem kod moje dr na kontrole.....moguce da je zbog toga.......kad smo kod slatkog.....stize mi palcinka sa eurokremom i visnjama....mljac......moram nekad......

Ok bolje da ga cesce prate, nego da se ne do Bog nesto desi :ok:
A u palacinci uzivaj! :cmok:

Pa da ti sad 14jan punih 8mes i ulazis u deveti z:lol: posle porodjaj je moguci svakog trenutka!Mozda nam fleca dodje ranije na ovaj svet :kiss::kiss::kiss:
E kakve palacinke z:(( dobro ajde mozes al samo jednu...
Ja sam pojela sad dve baklave :zstidljivko:

da....da.....za 10 kad zavrsim sa uz dr me sprema za porodjaj......
jednu ali vrednu....one velike iz palacinkare..........
nemoj da jedes baklave......mozda od njih otices...:hahaha:.....

Evo me sa lepim vestimaz:)
Bebac lepo napreduje, ima 1300g, tacno se uklapa sa terminomz:dm:

Jos uvek je karlicno, sedi i opet i ruke preko lice i noge podignute!z:shock:
Glava mu skroz gore...Videli smo kako sedi i ceska stopalo:rotf:
Dr je rekla da je solidno sto se tice visine u stomakuz:dm5: Melem za nase usiz:)

Grlic mi merila sondom i dobar je...tako da, kretanje dozvoljeno, naravno da vodim racuna itd. Ukljucila je 4D na kratko da probamo da ulovimo lice, ali opet ista prica, ruke i noge preko lica...Ma nece mangup da ga vidimo, glumi zvezduz:)

Kontraola za tri nedelje kad bude tu i moj dr koji ce detaljno gledati anatomiju, mada je i ona gledala, ali valjda je on ekspert...
Joj, ja jos nisam rucala, a vi o palacinkama i baklavamaz:cry:
Ima ovih dana da smazem jednu palacinku, nisam odavno...Nije se bebac podgojio od slatkisa...Vagala sam se tamo u cizmama, a odbiju 1.5kg samo...ispade 2kg vise nego na mojoj vagi! Ja racunam po svojoj...Bitno da znam odnos pocetne tezine i sadasnje...

Kockice i Margo, idemo na:kafa: i ostalo...z:)

Poslednja izmena:
Kockice jer znas nesto o stefici i tanji?Bas dugo ih nema z:( Nadam se da su dobro z:girl:

Nazalost bonzi ne znam ni ja nista o njima z:cry: ostaje nam samo da cekamo... :aha:

Evo me sa lepim vestimaz:)
Bebac lepo napreduje, ima 1300g, tacno se uklapa sa terminomz:dm:

Ukljucila je 4D na kratko da probamo da ulovimo lice, ali opet ista prica, ruke i noge preko lica...Ma nece mangup da ga vidimo, glumi zvezduz:)

Kockice i Margo, idemo na:kafa: i ostalo...z:)

Jeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!! :klap: :D :zurka: bravoooo... z:dm5:
Hehehehe znaci ni on ni Maki ne vole uopste da se slikaju pa to ti je! z:p
Znaci dogovoricemo se ovih dana kad i kako, ali ja sam za sredu npr., Angi ti i ja u taxi do centra pa nas 3 trudnjace u Meeek :klap: jaooo milinaaaaa... z:mrgreen:

P.S.: Margo ti si kriva... trazila sam od svekrve da mi sutra spremi palacinke! z:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back