- Poruka
- 20.599
Jaooj zene ja se bas grozno osecam,celo vece dijareja,pa ko da su me klistirali
i imam grceve u stomaku,i nesto me bocka kao iglomsad sam skuvala caj pa videcemo kako cu pregurati noc...
Neznam za vas ,al se jako plasim dal cu naci sve sto mi treba,nemoze sve na jednom mestu da se nadje,ima negde lepse,pa jeftinije pa sve se to gleda...a ja sad kako bas nemogu da stojim puno,bice tesko,al moracu sad sve to u januaru da obavim,jer sled mes neznam kako cu,i onako vec sam umorna puno i stalno,pa mi noge oticu,pa grceve imam skoro svaku noc,listovi me jako bole...a ako muz bude sam kupovao to ce da bude strasno,em sto on prvo sto vidi to je dobro,i negleda cenu..to su muskarci![]()
Ah joj te trudnicke boljke...
bice sve to bolje vremenom, jedna boljka prodje, druga se pojavi i tako u krug, ali imas jos samo 10 nedelja da izdrzis maximum... 
Hmm sto se straha tice, ja se tu ne plasim, jer sam hvala Bogu u Srbiji ali razumem tvoj strah tj secam ga se...
uzas... ali sve se da naci, sto kaze Margo potrazi malo na internetu, nek ti se muz raspita tu sta ima...
a u shopping moras pa moras, moramo sve 
kockice....seljancica je super.......lepo se zabavi.....
Hehehe svidja mi se igrica!
volim te igrice kao sto su Zuma, Pizza Frenzy i ostalo 
Sve te razumem Bonzi, u istom smo sosu. Lako je kod kuce doci u apoteku, staviti listu od 10-15-20 stvari na pult i sacekati. Ovde ja kao prvo ne mogu naci nista sto se kod nas koristi za bebe, pocevsi od najprostije stvari kao sto je Pavloviceva krema. I onda oko svake pojedine takve sitnice treba da lupam glavu (srecom, nakupovala sam gomilu bebi pudera kad sam bila kuci, koristim ga da smirim kozu posle depilacije). Apoteka mi je jedna od najgorih stavki, jer kod njih se koriste sasvim druge stvari nego kod nas, ja ne znam ni sta je sta, neke stvari ne mogu bez recepta, a tek sto je skupo... A ako muza posaljem, ista stvar, prvo s reda, pa koliko god kosta...![]()
Ja sve mislim da si ti u vecem sosu...
jer Francuska i Norveska se u mojoj glavi nekako ne mogu meriti
ispravi me pls ako gresim... 
I za obe vam vazi, iako nemate Pavloviceve tamo, ja cu kupiti Johnson Baby i mleko i sampon, puder, kremu ma sve jer oni vaze za najbolju marku za bebe! A to ili varijacije toga cete sigurno i tu naci!
znaci samo polako, nacicete varijacije, izabrale ste zivot u inostranstvu kao i mnogi i super ste zenske, tako da sam sigurna i da cete se super i snaci! 

sad sam skuvala caj pa videcemo kako cu pregurati noc...

.zato smo najbitnije stvari zajedno uzimali, nisu nam bas toliko nesposobni muzevi.
moze al zavisi od ukusa sta trazis i koliko si spreman da platis,a inace francuska ima sve,ako nema pavloviceve ima neka druga,a i to mogu moji da mi posalju ako hocu,videcemo,mislim da cu uzeti ovde sve sto mi treba....

joooj za kile se bas plasim,smeta mi vec ova debljina,u butinama mi je dosta otislo i u guzi,jadna ja!
.Utvrdili smo trudnoću i pošto me interesuju zdravlje ali i pol deteta, moj ginekolog mi je preporučio da uradim ovaj pregled. trudna sam 7 nedelja a za Double test nisam ni čula. ginekolog nam je rekao da je najsigurniji test koji postoji i da se radi samo u Beogradu.
,sve je lud,pritisak mi je super,10/7,sve je super,primetio da su mi noge otecene,kaze da smanjim so,popela sam samo 1kg,kaze super,da nebrinem zbog kilaze,pipkao mi stomak kaze velika beba,jos kad sam mu rekla da ima 1300gr,kaze da je veliki i da je moguce pre da se rodi,kaze kad je toliki sad koliko ce biti do 19marta 
U apoteku nisam stigla, to sam ostavila za drugi put...

Bila sam izgubila 4 u toku trudnoce, tako da sam ustvari dodala 10 na pocetnu tezinu. Bice jos pet sigurno, a vec sada jedva hodam. Al', sto kaze Kockica, sve u rok sluzbe.