bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao drustvo!
Ja se taman ponadala da ce mi ovaj sprej pomoci posto mi je noc bila uzasna, a ono saznam da se ovde moze dobiti samo na recept, i to ne kao sprej, nego tecnost za ispiranje grla... A sad mu dodje da je to isto sto i septolete...
Nista onda, sedi gde si i cekaj da prodje...
Planirala sam svasta da spremam za veceras, ali sam odustala od svega, bice mini pice sa raznim filovima i krempita za dezert. Sta vi spremate?
Pridruzujem se Bananicinim zeljama i cestitkama, i jos da dodam: da vas ne muce grcevi u nogama!(Nocas kad me je uhvatio grc, htela sam da vristim, nego sam zbog prehlade izgubila glas
). Ozbiljno, ovo nisu obicni grcevi, ovi trudnicki su posebna prica, kad uhvati, ne pusta, dzaba i masaza i sve.
Danas pocinjem sa Magnezijumom...
Pozz svima i zelimo vam lep provod veceras!![]()
Cao drustvo!
Planirala sam svasta da spremam za veceras, ali sam odustala od svega, bice mini pice sa raznim filovima i krempita za dezert. Sta vi spremate?
Pridruzujem se Bananicinim zeljama i cestitkama, i jos da dodam: da vas ne muce grcevi u nogama!(Nocas kad me je uhvatio grc, htela sam da vristim, nego sam zbog prehlade izgubila glas
). Ozbiljno, ovo nisu obicni grcevi, ovi trudnicki su posebna prica, kad uhvati, ne pusta, dzaba i masaza i sve.
Danas pocinjem sa Magnezijumom...
Pozz svima i zelimo vam lep provod veceras!![]()
ja sam danas evo do sad provela u krevetu...
nije mi bas ni do cega! 

i jos da cestitam novu godinu svim trudnicama i bebicama u stomaku.

z:sp2:

Svim buducim mama srecna nova godina i da se sve porodite sa dva napona uz kaficu i sokic!

Iz tvojih usta u Bozje usi!
Svim buducim mama srecna nova godina i da se sve porodite sa dva napona uz kaficu i sokic!

z:dm4 :

......
.......Cestitamo!!!Mi smo danas pune 30ned![]()
Znaci pocinjemo sa trojkom u novoj
Ljubimo vas ja i enzo![]()

Mi smo danas pune 30ned![]()
Znaci pocinjemo sa trojkom u novoj
Ljubimo vas ja i enzo![]()

HvalaCestitamo!!!![]()
![]()
![]()

HvalaHvala svima koji su cestitali!![]()
I cestitamo bonziti i pisonji malom!![]()

Hvala
Kako ste nam ti i marta?![]()

Maki se namesta ljubav mamina, danas se protegla u meni, znaci osetila sam joj rukice kod moje diafragme a nogice skroz doleeee...
lujka mamina, kad nema mesta ona ga pravi! 

,ma to i nekako al kad tatica pocne da svira(jos ja luda kupila mu jos jednu gitaru za bozic)glava puca,al ja navikla kako li je komsijama

Dobro smo,enzo sutira,proteze se,stucka,tata mu stalno pusta gitaru elektricnu(enzo dobio poklon od nasih prijatelja) ja kazem traumatiziraces maloga,ma to i nekako al kad tatica pocne da svira(jos ja luda kupila mu jos jednu gitaru za bozic)glava puca,al ja navikla kako li je komsijama
![]()
Nesto sam se rastuzila juce al danas sam bolje...sad ocekujemo neke prijatelje![]()

Evo nasi prijatelji sad otisli
Bas smo lepo ruckali,tesko meni sa ovim praznicama,ko zna koliko cu se jos ugojiti
Lepo mi spavajte![]()
pa sad ne mogu da zaspim... 
Lepo lalajte vas dvoje...