Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao drustvo! :cao:

Ja se taman ponadala da ce mi ovaj sprej pomoci posto mi je noc bila uzasna, a ono saznam da se ovde moze dobiti samo na recept, i to ne kao sprej, nego tecnost za ispiranje grla... A sad mu dodje da je to isto sto i septolete...
Nista onda, sedi gde si i cekaj da prodje...
Planirala sam svasta da spremam za veceras, ali sam odustala od svega, bice mini pice sa raznim filovima i krempita za dezert. Sta vi spremate? :)
Pridruzujem se Bananicinim zeljama i cestitkama, i jos da dodam: da vas ne muce grcevi u nogama! :P (Nocas kad me je uhvatio grc, htela sam da vristim, nego sam zbog prehlade izgubila glas :P). Ozbiljno, ovo nisu obicni grcevi, ovi trudnicki su posebna prica, kad uhvati, ne pusta, dzaba i masaza i sve. z:hm: Danas pocinjem sa Magnezijumom...
Pozz svima i zelimo vam lep provod veceras! z:)

ja sam to koristila, i znam dosta koje su koristila kao lek za grlo koji trudnice smeju da koriste. meni je doktorica bila rekla da to uzmem, cak i ovde u becu kad sam isla na kontrolu, psoto sam se razbolela u srbiji, isto mi je rekla da nastavim sa tantum verde, i dodala mi je jos biljne sumece tablete za rastvaranje slajma i olaksavanje iskasljavanja mozes to da pogledas ako ti odgovara. a koliko se secam i kada sam citala upustvo za tantum verde pise da je dozvoljeno za trudnice. za sve u trudnoci mozes da naidjes na za i protiv. ja sam koristila mesec dana i sve je ok

Cao drustvo! :cao:

Planirala sam svasta da spremam za veceras, ali sam odustala od svega, bice mini pice sa raznim filovima i krempita za dezert. Sta vi spremate? :)
Pridruzujem se Bananicinim zeljama i cestitkama, i jos da dodam: da vas ne muce grcevi u nogama! :P (Nocas kad me je uhvatio grc, htela sam da vristim, nego sam zbog prehlade izgubila glas :P). Ozbiljno, ovo nisu obicni grcevi, ovi trudnicki su posebna prica, kad uhvati, ne pusta, dzaba i masaza i sve. z:hm: Danas pocinjem sa Magnezijumom...
Pozz svima i zelimo vam lep provod veceras! z:)

Cao! :cao: ja sam danas evo do sad provela u krevetu... :aha: nije mi bas ni do cega! z:hm:
I bonzi se bese zali na te grceve... uh hvala Bogu da ih nisam odavno imala, bas su ruzni... z:shock:

i jos da cestitam novu godinu svim trudnicama i bebicama u stomaku.

I vama devojke sve najbolje zelimo!!! z:dm: z:bv: z:dm5:

Enzo i ja vam zelimo lep provod veceras, svim mamicama i bebicama i naravno taticama!:kiss::kiss::kiss:
Ovde nevalja da se cestita unapred pa cemo mi sutra,ljubimo vas i uzivajte nam z:dm4:z:dd::ukras6::jelka:z:girl:
Nadam se da je nastasa isto kuci sa malim i tatom,ljubimo vas z:girl: z:dm:

Драгим трудницама све најлепше у Новој години, лепе и здраве бебе које ће донети пуно радости жели Ана са мамом и татом:)

Dobro smo,enzo sutira,proteze se,stucka,tata mu stalno pusta gitaru elektricnu(enzo dobio poklon od nasih prijatelja) ja kazem traumatiziraces maloga z:mrgreen:,ma to i nekako al kad tatica pocne da svira(jos ja luda kupila mu jos jednu gitaru za bozic)glava puca,al ja navikla kako li je komsijama :whistling:
Nesto sam se rastuzila juce al danas sam bolje...sad ocekujemo neke prijatelje :sanke:z:dm:

Dobro smo,enzo sutira,proteze se,stucka,tata mu stalno pusta gitaru elektricnu(enzo dobio poklon od nasih prijatelja) ja kazem traumatiziraces maloga z:mrgreen:,ma to i nekako al kad tatica pocne da svira(jos ja luda kupila mu jos jednu gitaru za bozic)glava puca,al ja navikla kako li je komsijama :whistling:
Nesto sam se rastuzila juce al danas sam bolje...sad ocekujemo neke prijatelje :sanke:z:dm:

Joj jadne te komsije! :hahaha:

Razumem da si se rastuzila ipak su tvoji daleko... nista mi ne pricaj, totalno te razumem! :aha: :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back