kreni polako da kupujes malo po malo, samo se dobro organizuj i neces se puno umoriti. znam kako je, ja sam jedan dan znala i po 4 sata da kupujem, dok ja izaberem ovo ono. lepo napravis spisak sta ti treba i samo to i trazis i mani se drugih nepotrebnih stvari.
ja ne znam sta bi radila da moram sada da kupujem nesto, jedva prosetam do prodavnice. i ne znam kako neke devojke cekaju da se porode pa onda kupuju stvari, ko treba da kupuje umesto nje, ja biram za svoje dete
Imam odavno spisak, a njemu preko 70 stavki, zato mi se i slosi kad pomislim. A jos gore sto uopste nisam razgledala po radnjama, samo na netu, pa ne znam sta su realne cene... Plus sto u Svedskoj moram da "prevedem" na norvesku valutu da bih skontala koliko kosta, pa onda u dinare, pa onda u evre,

ma ne bi mi bilo dovoljno ni da spavam u radnji nedelju dana...

I sto je najgore, kad kupujes bebi stvari prvi put, zaista bi trebalo da je uz tebe mama, sestra, drugarica, bilo ko ko moze da ti kaze: ne to, ovo je bolje, inace ces ti satima razgledati, razmisljati, i na kraju verovatno kupiti nesto sto ti ne treba, ili nije kvalitetno, ili je neprakticno, ili pitaj Boga.
A sa mnom muz, mislim, muska posla, oni da se pitaju, s vrata bi rekli: treba mi toliko ovog, toliko onog, koliko je to, hvala, dovidjenja. I naravno, platili bi najskuplje, a prosli najgore, bar je moj muz takav talenat. Zato, nema mi druge, bolje da sve pokupujem na vreme, jer ako on bude kupovao, bice svasta.

Javljam vam sutra sta sam uradila...