Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natasa,
Srecno! Da bude brzo i sto manje bolno...z:poz:
Meni danas drugarica pricala detaljno o iskustvu u porodilistu...Ona je super prosla, nadam se da cu i ja tako...Uzela je epidural u Frontu...

Bebac mi se ceo dan vrti u stomakuz:)

da li neko zna da rastumaci dabl test. nista nerazumem a kod doktorke treba da idem tek sredinom januara.
rezultati su
biochem. risk+NT 1:10000 below cut off
double test 1:3738 below cut off
age risk 1:1119
trisomy 18+NT 1:10000 ib_DLL1

angi hvala ti puno. plasila sam se posto u prvoj trudnoci nisam radila nikakvve testove te vrste, a sada mi doktorka rekla da bi trebala posto mi je trudnoca rizicna. haval ti jos jednom, sada mi je mnogo lakse

da li neko zna da rastumaci dabl test. nista nerazumem a kod doktorke treba da idem tek sredinom januara.
rezultati su
biochem. risk+NT 1:10000 below cut off
double test 1:3738 below cut off
age risk 1:1119
trisomy 18+NT 1:10000 ib_DLL1

Dobri rezultati! :klap: :cao:

cao....
bila sam na uz ali ne znam sta da mislim.....nesto nisam sigurna da je sve ok......videcu u ponedeljak sa mojom dr....uradila sam analize krvi i urina secer mi je 4,9 sve ostalo je super.......

Ok da te ne smaram, pisi onda obavezno u ponedeljak sta je to bilo sto te muci... :cmok:

Diskus,
Dobri su ti rezultati z:kiss:
Opusti se i uzivaj u predstojece praznike :ukras5: z:dm4: z:bv:
Margo,
Nerazumem zasto ti je i dalje takav secer kad si vec na dijeti,pripazi molim te z:girl:

Drage moje jer vama oticu noge?
Meni vec nedelju dana,pa to je strasno,stopala i kod cuklja z:cry:,cak i listovi,evo jutros ustala nista,uzela da spremim rucak kad posle sat vremena stajanja ono vec oteklo,i bole me noge,trebala sam danas da idem kod doce al me mrzelo!Pozz

hvala svima, nemozete ni da zamislite kako se sada bolje osecam. bila sam na uz i videla bebicu. mala sicucna i jako se naljutila kada je doktorka probudila. pocela je kao nesto da sutira onako mala, ma bila je preslatka a moja cerkica, mama zar je beba tako mala, hocu da je uzmem i da je ljubim i grlim. nemogu vam opisati taj trenutak i taj dozivljaj.

Margo,
Pa sta su ti rekli na UZ sto te uznemirilo? Nadam se da si se samo bez razloga uplasila...z:kiss:

Bonzita,
Ja nemam problema sa oticanjem...Ali ja sam dobila samo 5kg i malo sam na nogama...
A ti Bonzitice preterujes sa hodanjem u poslednje vreme, a noge ti nose mnogo veci teet...Zar mislis da je cudno sto te noge bole posle SAT vremena stajanja u sedmom mesecu? Smiri se malo, nemoj dugo da stojus u kontinuitetu, kad si kuci lezi i odigni noge na neki jastuk...Moja drugarica je jako oticala i dr joj je rekao da jede sve bez soli...Kaze da je vec sutradan osetila drasticnu razliku...Ja se ne bih mogla odreci soli skroz ali u svakom slucaju izbegavas slano, suvomesnate proizvode itd.

E, i ova trudnica ide sutra malo u shopingz:dm5::poklon: Pokloncici za novu godinu...Ali necu preterivati, obecavam...z:dm3:

dobro jutro....
secer mi je veci zato sto sam pila koka kolu i sokove....sok u pola noci...a i stres......
ne znam sta se tacno desava ali nesto sa leve strane posteljice nije u redu a i nesto sa nekim rogom.....dr je pricao da su to problemi ali kad sam ga pitala o cemu se radi kaze da je sve ok......stvarno ne znam sta da mislim......

helou devojke z:)
sto je napolju :zima:, da ima vise snega bilo bi jos bolje :sanke:
ja sam se sinoc bas nasetala, jos uvek su mi obrascici rumeni :zstidljivko:

vidim da smo dobili vec jednu bebu, na putu je i druga z:dm5: pravi novogodisnji :poklon::poklon: za mame i tate.

bonzita, ako ti bas oticu noge, mozes da probas sa jednom vrstom masaze tj. limfnom drenazom nogu koja ti pokrene tu nakupljenu vodu. moja maserka ima gomilu trudnica kojima to radi, tako sam uopste i saznala za to. a i mozda kad odmaras da podignes noge, verovatno bi pomoglo :think:

malamargo, nemoj da se brines za to...doktori cesto notiraju sebi nesto sto uoce da odstupa od knjiskog proseka, a sto najcesce nema neki veci znacaj...samo sto nama to sve deluje strasno kad cujemo, jer ne razumemo nista. kad ih pitamo, oni odmahnu rukom u fazonu nije to nista...ali ipak moraju to da pribeleze.

ja bih tako opet isla napolje, ali se mom dragom ne izlazi, smrzo se i samo kuka :zima:
z:girl:

malamargo, nemoj da se sekiras ,sigurno je sve u redu cim ti je i dr tako rekao,javljaj nam sutra posle pregleda
jesi li se snasla sa procedurom i papirologijom za trudnicko i porodiljsko?

enna,za taj kasalj,u porodilistu mi babica rekla ima neki sirup od islandskog lišaja ,kaze da je odlican,pa ako niste vec probali,probajte i to

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back