bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

trazili da kupiomo u radnji odmah do nas al nema,sad ce muz da ode u nekoj drugoj,a tamo su uvek guzve velike...U 17h imamo 4d,bas sam uzbudjena da vidim mog malisu
i sta li ce da radi dok ga snimamo,nadam se da cu dobiti lepe slikice kao prosli put 
srecno na 4Du... 
.....Nemoj da se plasis sto si izgubila kile,to je normalno jer si i na dijeti(to znas i sama)posto vas redovno citam znam da si na toj dijeti zbog secera i ja o tome mogu puno da ti pisem jer sam i sama prosla kroz to u prvoj trudnoci.
Setnja ti moze samo pomoci i samo nastavi ako je polozaj bebe normalan i ako nisi otvorena!
Molim te slusaj dr i drzi se dijete,nemoj slatko a ni masno,prezacinjeno raspitaj se malo jer i neke namirnice kada se pomesaju podizu secer! Recimo riza je dobra ako je obaris pa procedis a ako napravis recimo rizoto onda ti podize secer,nemoj ni da preterujes ni sa vocem a na povrce navali,ono ti pomaze zajedno sa setnjom u razgradnji secera!!! Nikada nemoj da izostavis hleb,malo moras da ga uneses!!! I ono najbitnije je da budes opustena! Moja beba se rodila zdrava i prava i relativno mrsava,a njihove prognoze su bile
jedno 5 kgSve najbolje
![]()

.......
...Nece biti detaljan sigurno, nego samo da napravi par slicica koje nismo dobili prosli put...I radim briseve...
kad ih vec ja nisam u celoj trudnoci uradila
CMOK! 
Hvala!Bravooo!!!srecno na 4Du...
![]()
Bas si me zabrinula!Odosmo mi.Kuckamo se kasnije.....
nije mi radio internet......

Caos!
I ja zeljno iscekujem 4D danas...Nece biti detaljan sigurno, nego samo da napravi par slicica koje nismo dobili prosli put...I radim briseve...
Bice slicica veceras na forumu...

nastasa........
nemamo nikakve slikice a i film je los,sta ces nije hteo da se snima,nek je on nama ziv i zdrav bice slikica kad se rodi!Jos se doci pokvario kompjut i proslog puta slike sto smo imali sve mu se izbrisalo,strasno!Nadam se da je angi bolje prosla!pozz
Ma shou zivi...mi se istopili...

jos me doca terao da se okrenem na desnom boku da bi se odlepio a on jos vise,pa smo i ja i doca pritiskali stomak ma kakvi ne reaguje,izlupacu ga za ovo
ima duge prste na rukama,debeljuskast je,sav je u krofnicama,i pisu je cak sakrio...