Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i nas z:mrgreen:
Nerviramo se dever mi je polomio usb,i sad nemozemo da stavimo muziku za filmic,strasno :besna: trazili da kupiomo u radnji odmah do nas al nema,sad ce muz da ode u nekoj drugoj,a tamo su uvek guzve velike...U 17h imamo 4d,bas sam uzbudjena da vidim mog malisu :lol: i sta li ce da radi dok ga snimamo,nadam se da cu dobiti lepe slikice kao prosli put :ok:

Nemoj da se plasis sto si izgubila kile,to je normalno jer si i na dijeti(to znas i sama)posto vas redovno citam znam da si na toj dijeti zbog secera i ja o tome mogu puno da ti pisem jer sam i sama prosla kroz to u prvoj trudnoci.
Setnja ti moze samo pomoci i samo nastavi ako je polozaj bebe normalan i ako nisi otvorena!
Molim te slusaj dr i drzi se dijete,nemoj slatko a ni masno,prezacinjeno raspitaj se malo jer i neke namirnice kada se pomesaju podizu secer! Recimo riza je dobra ako je obaris pa procedis a ako napravis recimo rizoto onda ti podize secer,nemoj ni da preterujes ni sa vocem a na povrce navali,ono ti pomaze zajedno sa setnjom u razgradnji secera!!! Nikada nemoj da izostavis hleb,malo moras da ga uneses!!! I ono najbitnije je da budes opustena! Moja beba se rodila zdrava i prava i relativno mrsava,a njihove prognoze su bile
jedno 5 kg:roll: Sve najbolje:cao:

ne brinem nesto strasno......beba je bila dobra velicine na zadnjem uz.....26. idem opet pa cu videti......:kiss::cao:.......

Cao trudnice...nije nas bilo jutros, morala sam u Batut da Ogiju uzmu bris iz grla i nosa...i super je bio, nije ni glasa pustio, jos je izvadio lazu i otvorio usta kada je trebalo da mu uzme bris iz grla...dusa mala, sta ce navikao se...
Bonzitice i Angi srecno na 4d...
Pozz svima

Evo nas!
Bas sam se razocarala,bebac se svo vreme zalepio za placentu,i rukicom je krio lice,plazio se,tako da svih 20min je bio takav z:( nemamo nikakve slikice a i film je los,sta ces nije hteo da se snima,nek je on nama ziv i zdrav bice slikica kad se rodi!Jos se doci pokvario kompjut i proslog puta slike sto smo imali sve mu se izbrisalo,strasno!Nadam se da je angi bolje prosla!pozz

Evo i nas...
I nas bebac nije hteo da se slika, mangup!
Drzao je ruku preko lica, a onda je i noge podigao...Ma umirali smo od smeha...Glava mu je gore, sedi covek...Doktorka se trudila maksimalno, mi smo bili odusevljeni...Pola sata je snimala bebu...Imamo dosta slicica i nekoliko video zapisa...I sve to nije naplatila, jer je videla da dr prosli put stvarno nije odradio nista, pa ga je samo opravdala kako se verovatno beba nije videla...
Bebac je zevao, plazio jezik, mahao rucicama...z:plez:Ma shou zivi...mi se istopili...
Imamo bas lepe slicice stopala, rucice, a lice je iz profila sa rukom sa strane, ali nije bas jasno...Evo stavicu najbolje ,pa procenite... Rekla je da ce sledeci put pokusati opet lice da uhvati kad budemo radili posle Bozica regularni UZ, pa ce malo ukljuciti 4D...

Evo ih...Vide se okice i usne, ali nosic se sakrioz:) A sta kazete na prstice na nogama, kako je palac odvojio...z:dm5:

Prilozi

• bebac 0004.JPG
    bebac 0004.JPG
    54,5 KB · Pregleda: 24
  • bebac _0015.jpg
    bebac _0015.jpg
    19,7 KB · Pregleda: 24
Angi,kako je cakan,dusica mala z:lol: :kiss::kiss::kiss:

Jer imas neku sliku gde se lepo vidi lice?Koliko je sad bebac tezak?
Ja kazem mom muzu da smo pogresili sto nismo proslog puta kad smo radili 4d trebali smo tad i da radimo film,video se ceo bebac a sad samo glava,jer je veliki i jos je napredan...sledeci put znacemo za drugo...

Zamisli 20min i on se zalepio z:(( jos me doca terao da se okrenem na desnom boku da bi se odlepio a on jos vise,pa smo i ja i doca pritiskali stomak ma kakvi ne reaguje,izlupacu ga za ovo z:lol:ima duge prste na rukama,debeljuskast je,sav je u krofnicama,i pisu je cak sakrio...

Nema bolju sliku lica...Samo je moglo iz profila da se vidi, a posle je i to pokrio i rukom i nogom...Imamo jos neke slike gde se vide kosti lica, ali to ne bih da kacim...

Kako ne vidis margo?
Na prvoj slici se na vrhu jasno vidi stopalo, koje je prekrilo lice, pa se vide samo usta i deo brade...
Druga je bebina glava iz profila...Bucmasti obraz (ono najsvetlie), oko, usne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back