bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da se plasis sto si izgubila kile,to je normalno jer si i na dijeti(to znas i sama)posto vas redovno citam znam da si na toj dijeti zbog secera i ja o tome mogu puno da ti pisem jer sam i sama prosla kroz to u prvoj trudnoci.
Setnja ti moze samo pomoci i samo nastavi ako je polozaj bebe normalan i ako nisi otvorena!
Molim te slusaj dr i drzi se dijete,nemoj slatko a ni masno,prezacinjeno raspitaj se malo jer i neke namirnice kada se pomesaju podizu secer! Recimo riza je dobra ako je obaris pa procedis a ako napravis recimo rizoto onda ti podize secer,nemoj ni da preterujes ni sa vocem a na povrce navali,ono ti pomaze zajedno sa setnjom u razgradnji secera!!! Nikada nemoj da izostavis hleb,malo moras da ga uneses!!! I ono najbitnije je da budes opustena! Moja beba se rodila zdrava i prava i relativno mrsava,a njihove prognoze su bile
jedno 5 kgSve najbolje
![]()
Hvala!Bravooo!!!srecno na 4Du...
![]()
Bas si me zabrinula!Odosmo mi.Kuckamo se kasnije.....
nije mi radio internet......
Caos!
I ja zeljno iscekujem 4D danas...Nece biti detaljan sigurno, nego samo da napravi par slicica koje nismo dobili prosli put...I radim briseve...
Bice slicica veceras na forumu...