malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
super....dan ranije......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kockice,
Gledala sam cene u Analizi...Cula sam da je dobro da radis analize na istom mestu, bog istih aparata za merenje...
Kakva ti je krvna slika, mislim gvozdje, hemoglobin...?
Pisi sutra kako je u Visegradskoj, nisam nikad bila tamo...Cula sam da moj dr salje tamo u devetom da se radi CTG svaki cas...Tu je fer, jer kod njega je bio 1600din.
Sad me zvali iz ordinacije...Pomeren mi pregled za nedelju u 10.30h! Dr u ponedeljak putuje...Kakav lik, radi i nedeljom...
Cao devojke,
samo rekoh da se malcice javim.Drago mi je sto ste sve koliko-toliko dobro.Pratim vas svakodnevno kao spansku seriju
ali bilo mi je malcice mrza da kuckam uz ove probleme koje imam-evo vec dve nedelje kuburim sa zatvorom
odnosno konstipacijom a uz to imam i uzasne hemoroide
.Tako ti ja posle 10 dana ne idenja u wc posetim bolnicu i urade mi klistiranje.to je bilo sad u ponedeljak.E sad je petak i ja od ponedeljka ponovo ne idem u wc, nije da ne zelim nego nemam potrebu.I tako-nadula sam se kao zaba
i samo kukam
.Rekla mi babica da uzimam semenke lana svako jutro i svezi djus i jos kojekakve stvari ali meni to stvarno ne pomaze.Imate li neko drugo resenje(naravno sve drugo osim suvih sljiva suvih smokvi i tako tih uobicajenih stvari?)
Bonzita, procitala sam da ti koristis nesto protiv konstipacije,pa te molim ako mozes napisi koji je taj sirup koji tebi pomaze, jer ja pijem neki GALTINAR ali nema nikakve vajde!!!!!!!Uz to mi babica rece da stavljam neke glicerinske supozitorije.....lele kakva je to atomska bomba,neznam da li samo znate
POMAGAJTE![]()
kockice, cudi me da si radila sedimentaciju. trudnicama se nikad ne radi jer je normalno u trudnoci da bude povisena, tako da ti uobicajeni rasponi normale uopste nisu primenljivi na trudnice. nemoj da se brigas oko toga ni najmanje
![]()