- Poruka
- 20.599
cao....ja sam zakasnila danas da radim test tako da sutra idem.....moram da budem u frontu u 7:15.......strasno......
Si prespavala ili bas zakasnila?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cao....ja sam zakasnila danas da radim test tako da sutra idem.....moram da budem u frontu u 7:15.......strasno......
HvalaBravoo![]()
Bonzi,
Zar nisi ti dve nedelje ispred mene? Ja za 3 dana ulazim u 26.tu tj,. punim 25...
Ako imas punih 27. onda su usla u 28.u.
Evo danas sam super a inace mi je vec dosadilo ne mogu da cekam da vec drzim svog Nidzu u rukama![]()
Mogu da se gledaju,ali za to je predvidjen 2d,na njemu se rade ti ekspertski uz,oduvek su to radili tako,3d i 4d su pre nekoliko god pojavili,mozda pre 5god,ma naravno ti slusaj tvog docu,nego ja govorim uopste za 3d,nasla sam na netu ovde u francuskoj se neslazu za 3d da ja bas namenjen u medicinskim svrhama,pa ni u belgiji,i jos nekim zemljama,samo smo mi u srbiji pametnimislim medicina...al dobro,svuda je drugacije,bitno je da su bebci dobro
![]()
Evo danas sam super a inace mi je vec dosadilo ne mogu da cekam da vec drzim svog Nidzu u rukama![]()
Usli smo u 27nedelju![]()
Bonzi,
Cestitam ti ulazak u sedmi mesec
Hvala!Kako sedmipo mojoj knjizi tek sledeceg utorka ulazim u sedmi
Treba da mi jave sutra za termin u cetvrtak ili petak. Idem da ruckim...
Dobro sam, standardno...bebac sve jace lupka
Kako si ti? Jel imas nekih problema sad sa bolovima?
Angi, bonzita hvala na savetimaja samo hocu da je sa Marticom sve u redu... sve ostalo mi je nebitno, pa kostalo da kostalo! Stvarno iz nekog meni suludog razloga mi nijedan lekar do sad nije rekao/pitao dal sam radila Ekspertski, a ocigledno da nisam... oko para cu se uvek predomisljati za moj hir ili nesto estetsko oko bebe, kao sto je taj 3D u Analife-u, ali dok god je bas zdravstveno pitanje ne pravim pitanje za cenu...
![]()
Angi, bonzita hvala na savetimaja samo hocu da je sa Marticom sve u redu... sve ostalo mi je nebitno, pa kostalo da kostalo! Stvarno iz nekog meni suludog razloga mi nijedan lekar do sad nije rekao/pitao dal sam radila Ekspertski, a ocigledno da nisam... oko para cu se uvek predomisljati za moj hir ili nesto estetsko oko bebe, kao sto je taj 3D u Analife-u, ali dok god je bas zdravstveno pitanje ne pravim pitanje za cenu...
Joooj Jeco verujem ti to za drzanje bebe!!!i ja jedva cekam...
E da devojke pozdravila vas Nastasa jos je tu, imali su pogresan alarm, ali ipak se trenutak sve vise blizi i bebac ce uskoro!!!![]()
![]()