Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i nas!
Juce sam uzela rezultate,imam kristale neke i to u velkom broju,nisam stigla danas kod doce ,sutra cu,jer imao neko to od vas ovde?Nasla sam nesto na netu,to se javlja kad imate kamen u bubregu :confused: i tako,ovde je hladno,do malo pre padala kisa a eto ga sad sneg,i to bas pada,zabelelo je :D
Na 3d se negledaju organi,2d ti je medicinski ultrazvuk,i to ima samo 3 espertska uz u celoj trudnoci,jedino ako je trudnoca problematicna ide se cesce,proverava se,3d i 4d se vise rade iz zadovoljstva,da se beba vidi kao kad je rodjena,to je vise za mamu i tatu,i da se dobiju slike i film,al sad rade svi kako hoce samo da uzmu pare :roll:
To su i mojoj sestri rekli da vide dal beba nema rascep usana,pa prstice gledaju,itd,ma to su gluposti,samo zavaravaju pacijente :evil:

Kockice,
Evo bas sam pogledala ovaj sajt...Meni je radio prosli put specijalisticki, neke slicice prepoznajem, vecina su 2D, sa sve onim protocima u boji...Jedino sto na klasicnim specijalistickim UZ ne rade je onih nekoliko 3D prikaza. U svakom slucaju, ako nisi radila specijalisticki, treba da uradis...Ovaj ces platiti malo vise, ali dobro, kad ti je vec tvoj dr preporucio, slusaj ga...

Mogu da se gledaju,ali za to je predvidjen 2d,na njemu se rade ti ekspertski uz,oduvek su to radili tako,3d i 4d su pre nekoliko god pojavili,mozda pre 5god,ma naravno ti slusaj tvog docu,nego ja govorim uopste za 3d,nasla sam na netu ovde u francuskoj se neslazu za 3d da ja bas namenjen u medicinskim svrhama,pa ni u belgiji,i jos nekim zemljama,samo smo mi u srbiji pametni :roll: mislim medicina...al dobro,svuda je drugacije,bitno je da su bebci dobro :heart::heart:

Hvala :hvala: idu dani :manikir: kako si ti?:cmok:
Bonzi,
Zar nisi ti dve nedelje ispred mene? Ja za 3 dana ulazim u 26.tu tj,. punim 25...

Ako imas punih 27. onda su usla u 28.u.

Pa da pune 27ned,i usla sam u 28,ali ja volim da kazem kad su pune,kazu da sad bebac piski,i da se plodova voda menja na svaka 3H,a pune 28 bebac otvara okice,mala dusica :heart::heart:
Angi kako si ti,kad ces na kontrolu,jer si zakazala?

Bonzi,
Cestitam ti ulazak u sedmi mesec:):ok::super::klap:

Treba da mi jave sutra za termin u cetvrtak ili petak. Idem da ruckim...
Dobro sam, standardno...bebac sve jace lupka:)
Kako si ti? Jel imas nekih problema sad sa bolovima?

Mogu da se gledaju,ali za to je predvidjen 2d,na njemu se rade ti ekspertski uz,oduvek su to radili tako,3d i 4d su pre nekoliko god pojavili,mozda pre 5god,ma naravno ti slusaj tvog docu,nego ja govorim uopste za 3d,nasla sam na netu ovde u francuskoj se neslazu za 3d da ja bas namenjen u medicinskim svrhama,pa ni u belgiji,i jos nekim zemljama,samo smo mi u srbiji pametni :roll: mislim medicina...al dobro,svuda je drugacije,bitno je da su bebci dobro :heart::heart:

Angi, bonzita hvala na savetima :heart: ja samo hocu da je sa Marticom sve u redu... sve ostalo mi je nebitno, pa kostalo da kostalo! Stvarno iz nekog meni suludog razloga mi nijedan lekar do sad nije rekao/pitao dal sam radila Ekspertski, a ocigledno da nisam... oko para cu se uvek predomisljati za moj hir ili nesto estetsko oko bebe, kao sto je taj 3D u Analife-u, ali dok god je bas zdravstveno pitanje ne pravim pitanje za cenu... :aha:

Evo danas sam super a inace mi je vec dosadilo ne mogu da cekam da vec drzim svog Nidzu u rukama:)

Joooj Jeco verujem ti to za drzanje bebe!!! :heart: i ja jedva cekam... :cmok:

E da devojke pozdravila vas Nastasa jos je tu, imali su pogresan alarm, ali ipak se trenutak sve vise blizi i bebac ce uskoro!!! :D :klap:

Bonzi,
Cestitam ti ulazak u sedmi mesec:):ok::super::klap:
Hvala!Kako sedmi :dontunderstand: po mojoj knjizi tek sledeceg utorka ulazim u sedmi :think:
Treba da mi jave sutra za termin u cetvrtak ili petak. Idem da ruckim...
Dobro sam, standardno...bebac sve jace lupka:)
Kako si ti? Jel imas nekih problema sad sa bolovima?

Mi smo kuci ceo dan,spavali,napolju je hladno bas,bebac lupka sto je najbitnije,a ja imam povremene bolove,pijem lekove i dalje,i lezim,mada vise sedim :roll: (sredjujemo sobicu za malog,tj tata i ujak)i jos uvek imam probleme kad piskim,ne uvek,ali cesto,videcu sta ce reci doca sutra.:cao:

Angi, bonzita hvala na savetima :heart: ja samo hocu da je sa Marticom sve u redu... sve ostalo mi je nebitno, pa kostalo da kostalo! Stvarno iz nekog meni suludog razloga mi nijedan lekar do sad nije rekao/pitao dal sam radila Ekspertski, a ocigledno da nisam... oko para cu se uvek predomisljati za moj hir ili nesto estetsko oko bebe, kao sto je taj 3D u Analife-u, ali dok god je bas zdravstveno pitanje ne pravim pitanje za cenu... :aha:

kockice, slazem se u potpunosti sa tvojim stavom oko 3D. on omogucava da se mnogo bolje i jos bitnije mnogo ranije uoce ne daj boze mnogi problemi koji bi eventualno postali vidljivi na 2D ultrazvuku dosta kasnije. uostalom, 3D uz ima opciju da se prebaci na 2D, dok obratno ne postoji, 2D je uvek samo 2D. svaki doktor kad vrsi merenja prebaci uz na 2D opciju jer je lakse izmeriti razdaljinu na dvodimenzionalnoj slici nego na trodimenzionalnoj bebi koja se jos pri tome i krece.

samo se ne bih slozila sa tobom oko analife-a. oni ne rade slikanje iz estetskih razloga. po mom misljenju je zivanic najbolji lekar za uz trenutno u beogradu. njemu je uz bukvalno srastao sa rukom. on je sef uz u nf i povrh toga, posle radnog vremena radi u svojoj ordinaciji svaki dan do 10-11 uvece. i nedeljom radi. znaci, on je bukvalno non stop za ultrazvukom, sto u frontu, sto kod sebe. i u privatnoj ordinaciji ima pri tome savrsenu masinu na kojoj radi. lekari iz nf ga jako cene i uzasno veruju njegovim dijagnozama, ukljucujuci i nacelnike. a znamo svi kako su lekari sujetni i kako tesko hvale jedan drugog. a to sto njegove slike ispadaju najlepse, to je zato sto je on sa uz toliko vest da njemu malo treba da uhvati ono sto drugi lekari po pola sata love. plus sto mu je aparat bolji i bebe se mnogo jasnije i lepse vide.

e, da ja sam bila jednom u ultramedici nevezano za trudnocu, to je tamo kod botanicke baste.
sta znam...glavni doktor nije uopste ginekolog akuser, vec radiolog ili tako nesto. s njim radi neki mladji doktor koji jeste ginekolog, ali kao da je tu on na obuci, ne pita se nista, sve odlucuje ovaj stariji doktor. sad, koliko radiolog zna o morfologiji beba, nisam sigurna...
jos pride, malo mi je delovalo neuredno i zapusteno za jednu ordinaciju, narocito cekaonica. u uz ordinaciji, pored ova dva doktora, sedi i zena koja vrsi naplatu, javlja se na telefon i sl...ona mi ima manire onako malo kao neka salterska sluzbenica. tako i komunicira preko telefona...mozda se sad nesto promenilo...
doktori su ok i aparat je kvalitetan. videces sama...

Joooj Jeco verujem ti to za drzanje bebe!!! :heart: i ja jedva cekam... :cmok:

E da devojke pozdravila vas Nastasa jos je tu, imali su pogresan alarm, ali ipak se trenutak sve vise blizi i bebac ce uskoro!!! :D :klap:

meni nije jasno sto te salje privatno......sto ti nije uradjen uz u visegradskoj.......pa ima ekspertski i tamo......

bebac zeza nastasu....:klap:......:cao:........

Bonzita,
Znas da smo se vise puta raspravljali kad se ulazi u koji mesec, pa da ne tupimo sto puta...Ovde ginekolozi tako racunaju, a tako je i logicno...27 punih nedelja je ulazak u sedmi i to je to...Imas jos tri meseca do termina, sedmi, osmi, deveti...

Margo, Jel ostajes sutra u frontu ta tri dana ili zavisi od rezultata?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back