Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da javim da je Kockica u Bg, cule smo se...Ne radi joj internet pa ce pisati od ponedeljka verovatno...A javice nam u subotu je li Marta ili Vuk ako se pokaze mangupce:)

Bonzi,

Pij cajice dok ne odes kod lekara, kad je vec takva procedura tamo...

Na francuskom je brusnica canneberge, bar je tako preveo recnik sa engleskog...Pitaj muza...:)

pa pronadji sok ili caj u prodavnici, to i izgleda ko borovnica samo sto je crveno, znaci nemoj da pobrkas sa sipkom, znaci crvene male bobice, kod cajeva ni ja nisam ovde u becu nasla cistu borovnicu, ali uvek je pomesana sa ostalim vocem,tako da ces naci sigurno i pise cranberry na caju od mildforda to sigurno ima u parizu.ali i mali posto koliko ima u caju pomaze.

Hvala ti mila,potrazicu sutra,kako si ti?
Jer se vama desava,kad malo jace pritisnete stomacic,osetite srce kako kuca,ili je to bebac ili ko zna sta drugo :think: ja cim pipkam stomak osetim ga pod rukom kako je veliki i odmah pocinje da mrda :lol: jer je i kod vas tako?:cao:

Bonzi,

Pij cajice dok ne odes kod lekara, kad je vec takva procedura tamo...

Na francuskom je brusnica canneberge, bar je tako preveo recnik sa engleskog...Pitaj muza...:)
Ok ,hvala ti potrazicu,bas sam sva nedaj boze,ovo pece,i bas me nervira,i bas se osecam bolesno,kao da ce da me drmne grip :sad2: prehladila sam se dobro !
Kakva su to kolica sto si videla?Kako se tacno zovu?Jer tebi bolje?:cmok:

Cao stomac..evo i mene..nesto sam lj ovih dana pa me mrzi i da kuckam..
Bonzita pa prvo Kockica sad ti. Pij cajeve dok ne nadjes brusnicu, kamilica je isto ok..da se sto vise ispiras..a mozes i da se peres sa cajem od zalfije..to pomaze kod pojacanog sekreta...
Bila sam danas na ctg. sve je ok ali ovo moje cudo je toliko nemirno da mi se u par navrata odlepila ona traka..a aparat samo bucka heheh srculence malo kako jako kuca..a meni ne ocitava kontrakcije sve ok..a cim sam izasla kontrakcije krenule..:hahaha:

Nego stomaci jel razmisljate o kicenju jeli za ng..ja sad gledam neke ukrase za jelku na netu i planiram kako cu da ukrasim kucu za bebca..Da mu bude lepa prva nova godina..joj ne znam jesam li poludela :hahaha::hahaha:

Ovo sad pise muz od Margo....
Dakle ovo je jedan glupi muskarac koji ne obraca paznju na firme i tako to...Samo smo u par radnji osmotrili cene ,tako da vam i nisam od neke pomoci,ali ne moze da odmogne.....
Pa ovako...Trbo limac u Nusicevoj: kolica lagana prolecna tako reci idu od 3000-12 000 din,srednja klasa(sasvim OK) od 8 000-10 000. Najskuplja,koja kombinuju nosiljku i kolica (3 u jedan,mada mi nije jasno sta je trece) od 23 000 - 34 000.
Prekrivac za kisu,za kolica (jaca najlonska kesa) 600-800 din
Nosiljka za dete (kengur ali kao da je napravljen za osvajanje Himalaja,a takva je nekakva reklama-tata u beloj kosulji ifarmerkama,dete u nosiljci na ledjima a nazad planinski pejzaz,kao sa Alpa,samo Milka krava nedostaje) 8 000 din
Ima nekih naizgled zgodnih krevetaca( na sklapanje,moze da posluzi kao mrezica,Srednji deo se ubacuje ,pa je krevetac,a ima i dodatak za povijanje koji se stavlja odozgo.Ima i krovic iznad bebine glave) oko 15 000 Slicni,ali jednostavniji(mrezica-krevetac) vec za 5 500-6 000
ljuljalice nisam zapisao jer smatram da su idealna prilika da zapostavite svoje dete tako sto ukljucite ljuljalicu i odete svojim poslom.Ipak se bar kad su mala oko dece treba potruditi...Sedista za kola takodje nisam gledao iz objektivnih razloga....ali ima bas "mocnih"
Muzilica za mleko za sada najpovoljnije u mini Aksa u Imago trznom centru za decu Philips Avent 3700 din

Aksa - Nova mokroluska na Medakovicu III
krevetci od 9 300-13 000
Komode za povijanje ( sa i bez kadice ili sklopive 10 500- 12 000
Tetraa pelene 10 komada belih 630 din
mrezica 4 500-7 300
fiksni pozicioner za bebu(zvuci kao neka grozna stega ,ali nije samo drzi bebu na boku dok spava sto kazu da je vazno u prvim danima i posle dojenja 1 900 din
muzilice su oko 4 000 -4 500
grudnjaci za dojilje 1 500-2 900
ovde je kisna navlaka za kolica oko 2 000

"dunjica"(tako kazu da se zove) onaj jastuk za iznosenje bebe iz porodilista -saten sa kao cipkicom i masnicama u Imago centru 1 680....

Drage moje dame to bi bio kratak izvestaj...jednog muskarca....
oprostite na sturim informacijama...

Cao stomac..evo i mene..nesto sam lj ovih dana pa me mrzi i da kuckam..
Bonzita pa prvo Kockica sad ti. Pij cajeve dok ne nadjes brusnicu, kamilica je isto ok..da se sto vise ispiras..a mozes i da se peres sa cajem od zalfije..to pomaze kod pojacanog sekreta...
Bila sam danas na ctg. sve je ok ali ovo moje cudo je toliko nemirno da mi se u par navrata odlepila ona traka..a aparat samo bucka heheh srculence malo kako jako kuca..a meni ne ocitava kontrakcije sve ok..a cim sam izasla kontrakcije krenule..:hahaha:

Nego stomaci jel razmisljate o kicenju jeli za ng..ja sad gledam neke ukrase za jelku na netu i planiram kako cu da ukrasim kucu za bebca..Da mu bude lepa prva nova godina..joj ne znam jesam li poludela :hahaha::hahaha:
Ma mislim da je ipak urinalna infekcija,cim ja po malo piskim,i pece,i ponekad tako zaboli da prosto nemogu da hodam,kao da mi oteza nesto dole i boli stomacic,evo bas sad sam skuvala kamilicu,zalfije nemam..
E pa sta kazu debela?Kad ce bebac?
Blago tebi,bas i zavidim,nova godina sa bebcem,bas je to slatko,ja imam jelku,medjutim hocu neki novi ukrasic,ali sad samo o bebici razmisljam i samo obilazim bebece radnje ,a nova se blizi,ostacu bez okicene jelkice :hahaha::hahaha:

Ma mislim da je ipak urinalna infekcija,cim ja po malo piskim,i pece,i ponekad tako zaboli da prosto nemogu da hodam,kao da mi oteza nesto dole i boli stomacic,evo bas sad sam skuvala kamilicu,zalfije nemam..
E pa sta kazu debela?Kad ce bebac?
Blago tebi,bas i zavidim,nova godina sa bebcem,bas je to slatko,ja imam jelku,medjutim hocu neki novi ukrasic,ali sad samo o bebici razmisljam i samo obilazim bebece radnje ,a nova se blizi,ostacu bez okicene jelkice :hahaha::hahaha:

E pa mozes i kamilicom da se ispiras nema veze ...A nisu mi nista rekli kad ce beba..sad smo ostali bez te informacije...

Muz od Margo..pa i nisu sture info..hvala..E da dodam i ja nesto u vezi toga u visegradskoj bolnici imaju simpaticne krevetice oko 9000 sa fiokom ispod..dusek je oko 1800..pult za povijanje je 1700 (bem ti skuplji pult od duseka) i ima neka fensi mekana posteljina za 2400..prelepa je..nosiljke su oko 2400 ima i jeftinije...odelca zeke i te stvarcice idu od 600 do 1500 din....sta jos :think: uh zaboravna sam ovih dana..:manikir:

Muz od Margo, svaka cast, bas si se potrudio. ja nisam tamo, pa mi cene ne znace nista, ali evo naucih stosta iz ovog tvog posta, za tu "dunjicu" nikad cula nisam! Ovde svi iznose bebe u nosiljci od kolica, sto davati pare za nesto sto ces koristiti na pola sata... (Kod tih 3 u 1 je treci deo autosedalica) :)
Fiksni pozicioner za bebu??? Svasta ce da izmisle, ja sam citala da bebi samo treba iza ledja staviti veliki umotani peskir da je drzi na boku. Kako li smo mi odrastali bez svih tih fensi stvari? :think:
Na kakve mrezice mislis? Uh, od ovog "muzilice" mi tacno pade raspolozenje. :mrgreen:

Hey raja samo da se prijavim..bili smo na kontroli pa malo lutali sad dosli kuci:) Doca kaze da je sve ok i da sam otvorena za jedan prst sto je ok za ovo doba i kaze da dodjem za dve nedelje..eto samo toliko sad odoh da odmaram bas sam se nahodala danas,pusa za sve stomake..

Bonzi..ja cu da okitim jelku i za mog i za vase bebirone pa cemo da se slikamo i da postavimo slicice..:heart::heart:
Idem da spavam sutra idem da kupim krevetac..najgora sam od sve dece:mrgreen::mrgreen: sve u zadnjem trenutku...:manikir:
Laku noc stomaci :cao:

Ahem, sad se izmerih... Dobila sam 11 kg. :eek: Apetit mi je posizeo, u poslednjoj nedelji sam dobila 2 kg! Sta li ce biti do kraja... Ima da me negde okace za novogodisnji ukras, kao balon. :hahaha:
Ma nisi puno,samo pripazi ubuduce,ja sam do pre dve ned 9kg,a sad nesmem da stanem na vagu,videcemo 19dec kad budem isla kod ginekol koliko cu da imam ,ima da se :eek: !Laku noc!:cao:
Bonzi..ja cu da okitim jelku i za mog i za vase bebirone pa cemo da se slikamo i da postavimo slicice..:heart::heart:
Idem da spavam sutra idem da kupim krevetac..najgora sam od sve dece:mrgreen::mrgreen: sve u zadnjem trenutku...:manikir:
Laku noc stomaci :cao:
A da slikice,to obavezno,i moras neki pokloncic ispod jelkice za Alekseja da stavis :heart::heart: Gde ides da kupujes krevetac?Aj pogledaj koliko se krecu cele sobice,ono orman,komodica i krevetac :cmok: Lepo nam spavajte!:kiss:

Margo,
Jer ono graco krevetac ?Takav sam videla i ovde,tako nesto planiram da uzmem kuci u srbiji,a ovde onaj normalni!A ono drugo fiksni pozicioner,je super stvar,za glavicu pogotovo,ovde ima samo za glavicu ili zajedno i za telo!:kiss:

Cao trudnice...vidim da ima i vrednih tatica...svaka cast za taticu margo...inace nemoj da podcenjujes te ljuljaskice za bebe, bice ti neophodne...ako zivite sami, mnogo znaci kad beba hoce negde da lezi pola sata da mozes nesto da obavis...moj sin je svoje najranije detinjstvo proveo na mojim rukama, lepo, al samo moja kicma zna kako je prosla...poseno kada bebac napuni 2-3meseca, pa malo oteza...ja nisam uspela da "iskukam" tu ljuljasku, tad se otprilike tek pojavila kod nas i bila je poprilicno skupa...
I na kraju, i mene je uhvatio virus...znaci sve me boli...grlo, sve kosti u telu...cak i stmacic u predelu jajnika...znaci raspadam se...danas ili sutra i tako idem kod mog dr. na uz pa cu ga pitati jel sve ok...i malo mi se pojacao sekret...mislim, uopste ga nisam imala od kako sam ostala u drugom stanju, a sad ga ima pomalo i onako je zuckast...bas malo, nema potrebe ni za dnevnim uloscima, al meni je to pojacano post ga nisam imala uopste...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back