Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zbunjena sam draga, vise ne znam ni kako da nazovem! :hahaha: te beba, beka, dusa moja, Kockica, pile mamino... hmm... :think: :rotf:

Ma opusti se , i beka i beba i pile mamino moze da bude i za decka i devojcicu..ja naprimer jos ni jednom nisam svoje dete zvala po imenu iako ga vecina ljudi vec oslovljava...
Mazi ti tibu ...aaa sad mi nesto pade na pamet....mozda je mali deckonja bio ljut na tebe jer ga zoves Marta pa ti digo pritisak ;):hahaha::hahaha: :hahaha::hahaha:

Ma opusti se , i beka i beba i pile mamino moze da bude i za decka i devojcicu..ja naprimer jos ni jednom nisam svoje dete zvala po imenu iako ga vecina ljudi vec oslovljava...
Mazi ti tibu ...aaa sad mi nesto pade na pamet....mozda je mali deckonja bio ljut na tebe jer ga zoves Marta pa ti digo pritisak ;):hahaha::hahaha: :hahaha::hahaha:

E nisi prva koja mi to danas rekla! :hahaha: :hahaha: to mi i sveki kaze: "Ti ga zvala Marta, a on se bunio!" :rotf:
Elem evo je cica moja mala se razigrao nesto bio, ali sam mu pevusila malo i sad je izgleda zaspao! :heart:

Meni se jos ne spava uopste...:dash:
Lezim po ceo dan, a jos danas i dremnula malo...
Bebac mi je nekako miran vec dva dana...Povremeno osetim neke pokrete, ali ne ono njegovo standardno sutiranje...nekad mislim da je to dobro jer mu je udobno, a nekad dase jadan dole zaglavio pa nema snage...uh, valjda ce sutra lepo sutirati kao sto zna...

Kockice,

Sad tri je materica sve vise i pritiska zeludac, a mozda ti se beba jos podigla...Nemoj da legnes cim jedes...grickaj sargarepu i jabuke...

Sta li cu nocas sanjati? Mozda brojeve na lotou...:lol:

Ja isto imam tanke vene, jedva nadju...Uradi par "sklekova" stojecih uz zid pre nego sto krenes...

Lezim, pridrzavam se...osim ovog za kompom polusedenja...ustanem na minut dva da nesto uzmem, do wc-a i tako...Odbrojavam do kontrole, sredinom sledece nedelje, pa da protegnem noge malo:worth: A mozda mi i dozvoli malo setnjice, nadam se mrvicu...

Kad ces da gledas za bebu opremu? Ti si mi jedina sa foruma u Bg, pa izvestavaj gde je jeftinije i sta si kupila...

danas sam isla u aksu na medaku da gledam sta ima......muz vredno pise cene.....ovih dana idemo na jos par mesta...javljam ti......jel imas neke specijalne zelje sta da gledam.......
trebace mi mnogo srece sutra......ja inece mnogo radim rukama ako da mi nije jasno kako nemam vene.......
laku noc....:cao:....

Kockice,

Sad tri je materica sve vise i pritiska zeludac, a mozda ti se beba jos podigla...Nemoj da legnes cim jedes...grickaj sargarepu i jabuke...

Sta li cu nocas sanjati? Mozda brojeve na lotou...:lol:

Meni sanjaj samo pol i ja sam super! :hahaha:
Evo sad mi je super, nemam vise ni tu gorusicu ni zelju za povracanjem :eek: ko zna sta je to bilo... a Kockica mi se razigrala! :zurka:

Odoh da legnem...polomih se u ovom polozaju...Margo, srecno sutra, pa se javi kad stignes...
Laku noc devojke:cmok:

Ajd laku noc!!! Lepo nam lalajte!!! :cao: :heart:

trebace mi mnogo srece sutra......ja inece mnogo radim rukama ako da mi nije jasno kako nemam vene.......
laku noc....:cao:....

Jooj drzim ti fige za sutra!!! :super:

Dobro jutro devojke...
Nista nisam sanjala, nema prognoza:p Ali ipak cemo uplatiti loto:)

A bilans moje noci je: lekovi za hrkanje ne pomazu, moj muz i dalje testerise...tamponi za usi ne mogu skroz da priguse taj umilni zvuk...Prebacila se ja na kauc, ali on je isto u dnevnoj gde i nasa improvizovana spavaca soba...Zaspah nekako i nisam se budila do jutra sva sreca...Steta sto u bebinoj sobici nemamo krevet...
Bice veselo ovako do kraja...Jos kad krenem cesce da ustajem...

Margo, ja sam, doka sam mogla, bila u Aksi na Banovim brdu, tamo je veca...

Zanimaju me kolica, kreveci-ako snimis neki u boji, a da ima tockice, lepa posteljina, pult za presvlacenje, kadica...Ja bih onu vecu kadicu, da kupim i postolje...Baci neke cene i gde je najbolji izbor...Super sto i ti gledas za decake:)

dobro jutro.....
ja dozvljavam blagi nervni slom.....
ne mogu da se nakanim da krenem na muke......odlepicu tri sata u lab.........

ne...idem sama ....

Ej bre nemoj se nerviras! Samo polako... :heart:
Eh da sam u Bgu isla bih sa tobom, da ti pravim drustvo... :sad2:

Dobro jutro devojke...
Nista nisam sanjala, nema prognoza:p Ali ipak cemo uplatiti loto:)

A bilans moje noci je: lekovi za hrkanje ne pomazu, moj muz i dalje testerise...

E pih nista od Kockicinog pola! :hahaha: samo ti spavaj i sanjaj... :aha:\
Jooj jadna ti sto se hrkanja tice... :roll: bice veselooo... :brus:

E pa devojke tatica nam se ne vraca kuci pre marta meseca... :roll: dobio je svoj zasluzeni bonus, platu i odlucio da ipak izdrzi tamo jos do kraja marta 2010... dolazi kako je planirano oko 24. Marta sledece godine, a vec uveliko iz bolnice radi na svom Lap Topu... ponosna sam na njega, ipak ovo sve radi za nas, jer se nazalost samo od ljubavi ziveti ne moze, a sa tim bonusom koji je dobio bice nam sve mnogo lakse! S druge strane ne mogu da se pravim ni da mi je 100% pravo, ali sta je tu je... kad smo izdrzali sve i svasta, i ovo cemo... :cao:

eeeeee evo i nas konacno malo smo lutali ovih dana pa ne stigoh da vam kuckam,sutra idemo na kontrolu.. kockice zabrinula si me sad za pol i meni su rekli Nikola nece valjda sad da se predomisli ja spremila sve za muskica:) :cmok: za sve mame i stomake!

Kockice,

Pa to su lepe vesti...Mada znam da imaju i losu stranu...Ali vec mi se javlja da ces ti da se pojavis u Kini cim beba krene da sedi:) Neces izdrzati sto posto...Makar na mesec dana...
Tatica ce taman doci kad beba (strogo beba:hahaha:) krene da se smeje:super:

A ti posle subote, ako dr ne bude video pol, pravac u Analife na 4D! Moja drugarica je tamo bila u 16.nedelji i videlo se da je decak i rodila je decaka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back