Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mali vuk.....:hahaha::hahaha::hahaha:........moram da se smejem........

bili smo kod dr......moram da radim opterecenje na secer......slusala sam predavanje o kontracepiji i oplodnji......htela sam da radim i vezbe ali nisam imala jastuk i soknice......trebalo bi u sredu da idem ponovo ali necu stici zato sto idem u front na uz.....tako da ili u petak ili u ponedeljak krecem sa vezbama.........
a da sad sam na + 8 kg.........

Poslednja izmena:
mali vuk.....:hahaha::hahaha::hahaha:........moram da se smejem........

bili smo kod dr......moram da radim opterecenje na secer......slusala sam predavanje o kontracepiji i oplodnji......htela sam da radim i vezbe ali nisam imala jastuk i soknice......trebalo bi u sredu da idem ponovo ali necu stici zato sto idem u front na uz.....tako da ili u petak ili u ponedeljak krecem sa vezbama.........
a da sad sam na + 8 kg.........

Jos nije 100% sigurno dal je Vuk ili Marta tako da ne malerisi mi tu! :mrgreen: :heart:
E drago mi je da kreces na vezbice uskoro! :klap:

verovatno ima bljotina zbog programa.......nije stigao da pregleda ceo tekst.......

Javljam ti kad sve procitam dal je ok... :cao:

Kockice,
Nerazumem kako nisu videli dva doktora i to po nekoliko puta si isla na ultrazvuk?:think:
Kazu za decka odmag kazu ali kad kazu devojcica 80% je tacno znaci ti imas tih 20% da je moguce da je decko :mrgreen: al opet mi nije jasno kako nevide :eek:
Ma nema veze nek je zivo zdravo i da dodje na svet,pa sta bude radovacete se :lol: nego princeze ne stavljaj na zidu :hahaha:

Na 4D mora obavezno da se vidi,opet zavisi kako namesti bebac nogice :mrgreen: moj doca je odmah video,a i da nije na slici se vidi kuglica ljubi ga majka :heart::heart:
Nego moja drugarica treba da se porodi 1februara,ali su rekli da je predvidjeno za 20jan,bili u petak na zadnjem ultrazvuku,kazu decko ce biti veliki 35OOgr radili 3D,ona je sad u 32ned,bas su se razocarali,samo su videli bebici kicmu,i pupcanu vrpcu,kazu beba je velika na ekranu ,zato vam kazem ko misli da uradi film na 4D nek radi od 25-30ned posle je kasno ,bebac je veliki,ima malo plodove vode,nema mesta da se okrece,i film je nula :(

Na 4D mora obavezno da se vidi,opet zavisi kako namesti bebac nogice :mrgreen: moj doca je odmah video,a i da nije na slici se vidi kuglica ljubi ga majka :heart::heart:
Nego moja drugarica treba da se porodi 1februara,ali su rekli da je predvidjeno za 20jan,bili u petak na zadnjem ultrazvuku,kazu decko ce biti veliki 35OOgr radili 3D,ona je sad u 32ned,bas su se razocarali,samo su videli bebici kicmu,i pupcanu vrpcu,kazu beba je velika na ekranu ,zato vam kazem ko misli da uradi film na 4D nek radi od 25-30ned posle je kasno ,bebac je veliki,ima malo plodove vode,nema mesta da se okrece,i film je nula :(

Znaci prosli su isto kao i mi...samo sto smo se nama dr nije potrudio da lepo uredi...Ali sledeci put cu da ga sateram u cosak da ga uslika...Taman cu biti 25.ndelja na kontroli...

Kako je toplo napolju...Idem malo da sednema na moju suncanu terasu...:)

kockice,
Sta ti je pokazao onaj test koji smo popunjavali nedavno za utvrdjivanje pola? Meni je bas pogodio za decka...Nakon prvih 5 pitanja 100% decak..Na kraju oko 70%

Ja sam na pocetku bila 100% sigurna da je decko,a vec od tri ipo mes da je emma,ponekad instikt pogresi :lol:

heheh i ja sam od pocetka verovala da nosim decaka, a onda sam pocela da sanjam bebe, deckice male u pelenama , ali kao nisu moji..i dve veceri za redom sanajm kako sam rodila devojcicu i ime sam sanjala...i onda su poceli da mi kupuju sve neke roze stvari..kaze moj muz ma ima da bude devojcica previse slucajnosti..kad ono heheh...mada ja jos uvek ceka taj 20 ti decembar......:manikir:

Znaci prosli su isto kao i mi...samo sto smo se nama dr nije potrudio da lepo uredi...Ali sledeci put cu da ga sateram u cosak da ga uslika...Taman cu biti 25.ndelja na kontroli...

Kako je toplo napolju...Idem malo da sednema na moju suncanu terasu...:)

kockice,
Sta ti je pokazao onaj test koji smo popunjavali nedavno za utvrdjivanje pola? Meni je bas pogodio za decka...Nakon prvih 5 pitanja 100% decak..Na kraju oko 70%

Ma da,al ovo je bas velika beba,ako mislis da uradis film uradi ga pre 30ned,a u 25 imaces puno lepih slika,kazi mu odmah da neces fotkice organa vec bebca,ja idem na 4d 22dec bicu tad pune 29ned,bas me interesuje kako ce biti,dal nije kasno,i kakav je bebac,jedva cekam da ga vidim :mrgreen:
Nemoj previse napolju,decembar je,to sunce je opasno,malo pa u kucu :heart:

Ma bebce je devojcica, kad vam kazem! :D osecam to... :heart:

Draga, nemoj da se brines... Moja Maja je dobila to ime jer je sve zamajala da je musko! Na SVIM UZ osim poslednjeg tvrdili su mi sa nosim decaka. Cak su mi i PISU pokazivali!:rotf:

Na poslednjem, neke dve nedelje pred porodjaj, moja doktorka, koja mi je vodila trudnocu, uzme da pogleda i lepo mi zena kaze da je devojcica! Tad smo i odlucili da se zove Maja - jer je sve druge doktore zamajala da misle kako je musko:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back