malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
Devojke ja sam sad zbunjena![]()
![]()
bila sam na pregledu i videh pisu!!!
![]()
![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
![]()
![]()
mali vuk.............moram da se smejem........
bili smo kod dr......moram da radim opterecenje na secer......slusala sam predavanje o kontracepiji i oplodnji......htela sam da radim i vezbe ali nisam imala jastuk i soknice......trebalo bi u sredu da idem ponovo ali necu stici zato sto idem u front na uz.....tako da ili u petak ili u ponedeljak krecem sa vezbama.........
a da sad sam na + 8 kg.........
verovatno ima bljotina zbog programa.......nije stigao da pregleda ceo tekst.......
sta ti kazu za pritisak.......
Bice 2009. godina decakaAl da sacekamo subotu, pa da vidimo sta kaze drugi dr...
Bice 2009. godina decakaAl da sacekamo subotu, pa da vidimo sta kaze drugi dr...
Margo,
A kakav to jastuk treba za vezbe? I sta uopste treba da imas da bi te primili?
Ma bebce je devojcica, kad vam kazem!osecam to...
![]()
Ja sam na pocetku bila 100% sigurna da je decko,a vec od tri ipo mes da je emma,ponekad instikt pogresiMa bebce je devojcica, kad vam kazem!osecam to...
![]()
Ja celo vreme i mislim da je kod tebe decko, zato sto smo nas dve u pocetku imale iste simptome.Devojke ja sam sad zbunjena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na 4D mora obavezno da se vidi,opet zavisi kako namesti bebac nogicemoj doca je odmah video,a i da nije na slici se vidi kuglica ljubi ga majka
Nego moja drugarica treba da se porodi 1februara,ali su rekli da je predvidjeno za 20jan,bili u petak na zadnjem ultrazvuku,kazu decko ce biti veliki 35OOgr radili 3D,ona je sad u 32ned,bas su se razocarali,samo su videli bebici kicmu,i pupcanu vrpcu,kazu beba je velika na ekranu ,zato vam kazem ko misli da uradi film na 4D nek radi od 25-30ned posle je kasno ,bebac je veliki,ima malo plodove vode,nema mesta da se okrece,i film je nula![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam na pocetku bila 100% sigurna da je decko,a vec od tri ipo mes da je emma,ponekad instikt pogresi![]()
Znaci prosli su isto kao i mi...samo sto smo se nama dr nije potrudio da lepo uredi...Ali sledeci put cu da ga sateram u cosak da ga uslika...Taman cu biti 25.ndelja na kontroli...
Kako je toplo napolju...Idem malo da sednema na moju suncanu terasu...
kockice,
Sta ti je pokazao onaj test koji smo popunjavali nedavno za utvrdjivanje pola? Meni je bas pogodio za decka...Nakon prvih 5 pitanja 100% decak..Na kraju oko 70%
Dodji da pijemo,Aleksej i Enzo taman da se upoznaju
![]()
Ma bebce je devojcica, kad vam kazem!osecam to...
![]()